Følg pengene!

0

Sjefredaktør Pål Steigan forteller om avisas metode med alltid å undersøke hvilke økonomiske og finansielle krefter som står bak alt fra «det grønne skiftet» til vindindustrien til ødeleggelsen av landbruket.

Les også:

Google-etablering vil øke strømprisene i Sør-Norge

Datasentre blir en kreftbyll i norsk energiforsyning

Hvordan Blackrocks Larry Fink skapte den globale energikrisa

Se artikler som omtaler Vanguard, BlackRock og State Street her.

Ernst Wolff: Den gigantiske finanskrisa bak korona-narrativet

Les: Tidligere BlackRock manager: – Koronakrisa er et cover for verdens største finansboble

67 prosent av norsk vindkraft eies av utenlandske selskaper

Se også:

Forrige artikkelEn liten sprekk i tildekkingen av vaksineskandalen
Neste artikkelNetanyahu beordrer «evakuering» av over én million Gaza-innbyggere fra Rafah
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).