Tidligere BlackRock manager: – Koronakrisa er et cover for verdens største finansboble

0
Foto: Shutterstock

Finansinvestoren Edward Dowd, som i ti år jobbet som investeringsmanager i BlackRock, sier i et intervju at:

«De trykker penger som gale under dekke av covid, restriksjonene er der for å hindre opptøyene når kollapsen skjer. Dette er de siste dager.»

Edward Dowd sier at vi har hatt tre gigantiske finanssvindler de siste 20 årene; dot-com-bobla i 2001, Enron-skandalen, Leeman Brothers og finanskrisa i 2008 og nå den største finansbobla noensinne, og den under dekke av den såkalte «pandemien».

Dowd sammenlikner Moderna og Pfizer med Enron og sier at de er bobler som vil komme til å sprekke nå som det viser seg at folk dør i hopetall av «vaksinene» deres. Les transkripsjon av intervjuet her.

«Om ti år fra nå vil ikke Vesten være til å kjenne igjen. Ikke en skygge av sitt tidligere jeg.»

Allerede 18. mars 2020 skrev Anthony Migchels artikkelen NWO Magick: A Faux ‘Pandemic’, And A Very, Very Real Financial Collapse.

Han skrev:

Ren NWO magi

En tryllekunstner gjør noe med venstre hånd, mens han signaliserer publikum til å se på høyre hånd.

De har holdt på siden slutten av september (2019, o.a.). Husker du den «riksrettssaken»? Alle bare lurte på: ‘hva handler det om?’ Vel, det handlet om å distrahere folk fra den økonomiske implosjonen som hadde begynt.

Soleimani? Han ble myrdet den dagen da Federal Reserve rapporterte at de allerede hadde delt ut $6 TRILLIONER kortsiktige lån på repomarkedet. De har holdt på siden den gang, og det ville vært interessant å vite hva de allerede har gitt ut. Med denne hastigheten må de være godt inne på 12, 15 billioner territorium, som er 2008 igjen, med Fed som deler ut 16 TRILLIONER i lån til sine Bankster-kompiser, 9 billioner dollar som de innrømmet at de ikke kan gjøre rede for.

2008 om igjen? Vel, dette er bare begynnelsen, 2008 var bare et forspill, en tur i parken. Det tjente stort sett til å få alle større stater og sentralbanker til å bruke all ammunisjonen sin. Rentene er allerede på 0 %. Statsgjeld overalt, inkludert USA, er 100 % pluss. De har veldig lite de kan gjøre denne gangen, annet enn å trykke, trykke, trykke.

Gangen i denne krisa har vært slik

Vi har forklart dette mange ganger på steigan.no, men med intervjuet med Dowd og artikkelen til Migchels, som vi dessverre først leser nå, får vi bekreftet det kartet vi har tegnet opp:

  • I august 2019 la BlackRock fram planen for den kommende krisa: – En finansiell operasjon uten sidestykke og foreslo: «go direct», altså: ta milliarder fra statskassene.
  • Så begynte sentralbankene umiddelbart å «trykke penger». En måned etter møtet i Jackson Hole begynte U.S. Federal Reserve et støtteprogram der de pøste ut hundrevis av milliarder sentralbankdollar i uka til Wall Street. Det ble overført 215 milliarder dollar om dagen eller 6.230 milliarder dollar på 29 dager!
  • Så begynte de å forsyne seg av statskassene: BlackRock ble så leid inn av The Fed, The Bank of Canada, Den europeiske sentralbanken og den svenske Riksbanken til å styre denne politikken.I USA sendte Kongressen 454 milliarder dollar av skattebetalernes penger over til The Fed, som så multipliserte dette opp til 4.540 milliarder sentralbankdollar.
  • Så i oktober 2019 gjennomførte  World Economic Forum og Bill & Melinda Gates Foundation sammen med The Johns Hopkins Center for Health Security, som er finansiert av Rockefeller Foundation en scenarioøvelse for en kommende pandemi – Event 201. Der ble alle virkemidlene og taktikkene i forbindelse med en kommende pandemi drøftet og systematisert. Deres 7-punkts plan for en kommende pandemi la de fram i dette dokumentet.
  • 11. mars 2020 erklærte WHOs generalsekretær Tedros Adhanom Ghebreyesus at covid-19 utbruddet var en «pandemi», og utløste en måte å møte den på som aldri er brukt tidligere i menneskehetens historie, nemlig med en serie lockdowns og ekstreme tiltak som brakte verdensøkonomien i kne.
  • 12. mars 2020 ble Norge stengt ned. Koronakommisjonen har uttalt at Erna Solbergs regjering brøt grunnloven da Norge ble nedstengt 12. mars 2020. – Det var et grunnlovsbrudd, uttalte Koronakommisjonens leder Stener Kvinnsland da funnene fra granskingen ble presentert. Den som har stått i spissen for dette byråkratiske maktkuppet mot Storting og Grunnlov er helsedirektør Bjørn Guldvog.

Norges innlegg på Verdensbankens møte 17. april 2020

Tidligere utviklingsminister Dag-Inge Ulstein holdt et innlegg i Verdensbanken bare drøyt en måned etter koronakuppet, og der gikk det fram at i hvert fall noen visste at dette handlet om finanser:

We have been hit with an unprecedented global crisis. The Bank’s response has been really impressive, taking the lead in addressing a global public bad. The Fast-Track Covid-19 Facility is rapid and forceful disaster risk response. We urge the Bank to be even more ambitious, and to focus on the most vulnerable countries.

We also stress the importance of coordination and cooperation with all key actors involved.

Many countries have little fiscal space to respond to Covid-19. The Nordic and Baltic countries support the quick, flexible and renewable bilateral debt service moratorium for all IDA countries, as agreed between the Paris Club and G20. We expect the freed-up resources to be fully allocated to Covid-19 response.

More than ever, unsustainable public debt financing must be avoided. The Bank and the IMF should take a co-lead role in establishing global principles on responsible borrowing and lending.

With only nine years to 2030, the Bank must continue its operations across the spectrum – full force. Recovery support must align with the SDGs.

Det var altså ei finanskrise og perspektivet var 2030. Og han avsluttet slik:

The Nordic and Baltic countries see the World Bank Group and the IMF as centerpieces in efficient multilateral cooperation – which we need now, more than ever.

We call on all members to support the World Bank’s extremely important engagement in supporting green recovery to Build Back Better.

Og allerede da var memet på plass: Build Back Better.

Mange folk surrer fortsatt rundt i tåka og tror at dette handler om et virus. Det handler om kapitalismens største krise noensinne og finansoligarkenes forsøk på å takle den uten å utløse revolusjon. Så langt har de klart det bra ved ganske enkelt å sperre folk inne og skremme livskiten av dem.

Men hvor lenge vil det holde? Trailersjåfører i Canada viser vei. Andre vil komme etter.

Og reint analytisk kan vi alt si med Johan Borgen: Vi har ham nå!

Les også: Den største krisa i kapitalismens historie – kamuflert som ei helsekrise

Forrige artikkel– Tyrkia fungerer som en forlengelse av Kina
Neste artikkelEn franskmann kan snakke
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).