En liten sprekk i tildekkingen av vaksineskandalen

0
Fra Bangkok Post

Av Terje, Foreningen lov og helse.

10. februar 2024 

Av og til kommer det noen små sprekker i den ellers voldsomme og pågående tildekkingskampanjen på vaksineskader og bivirkninger som foregår i store deler av Vesten, og spesielt i Norge. Denne gang kom sprekken i Thailand, da hovedstrømsavisen Bangkok Post skrev dette:

Long Covid, vaccines may cause disease and death: Chula, Rangsit

Jeg skal gjengi store deler av den ganske korte artikkelen. Først står det om et meget viktig men neglisjert tema, nemlig vaksinering i kombinasjon med infeksjoner:

Long-covid19-infeksjoner og gjentatte Covid-19-vaksinasjoner kan få skjulte sykdommer til å dukke opp, svekke immunitet og fører til kreft og hjernesykdommer, ifølge ledelsen hos Universitetene fra Chulalongkorn og Rangsit.

Det snakkes altså her om både det såkalte long-covid og vaksinering i kombinasjon. Dette er viktig, for selv om vi er kritiske til at temaet vaksine isolert sett er en stor elefant i rommet, snakkes det heller ikke særlig om hva slags ødeleggende effekt det er for kroppen å ta dose etter dose med en skadelig vaksine hvor du da likevel får gjentatte infeksjoner av den sykdommen du liksom skal være vaksinert mot (aka vaksinen virker ikke). Det kan se ut som at ikke bare skader selve vaksinen helsen til folk, men den gjør i tillegg at hvis du får Covid19-infeksjoner (som folk jo får siden vaksinen ikke virker) oppå selve vaksinebelastningen/vaksineskaden så er det en ekstra belastning for kropp, helse og immunforsvar. I artikkelens står det videre:

Advarselen kom fra Prof Dr Thiravat Hemachudha, direktør for Thai Røde Kors Emerging Infectious Diseases Health Science Center på Chulalongkorn University, og Panthep Puapongphan, dekan ved College of Orientalsk medisin ved Rangsit University.

Deretter står det et lite avsnitt om kreft. Etter vaksineringsprogrammet startet har kreft som nå mange vet økt i hele vesten og Norge. Her nevnes kreft i forbindelse med nevnte kombinasjon av gjentatt vaksinering og deretter Covid19-sykdom:

Det kan også føre til kreft og kan forårsake utbrudd av sykdommer som lå
sovende, som herpes, sa de.

Så sier de det rett ut:

Prof Dr Thiravat og Mr Panthep uttalte at det har vært forsøk på å skjule data om personene som er rammet og drept av vaksinasjoner, og det offisielle antallet av personer som ble berørt av vaksinasjoner var dermed urealistisk lav. (min utheving).

Følgelig er mange mennesker uvitende om at vaksinasjoner påvirket dem og de kunne ikke finne riktig behandling. (min utheving)

Dette er jo et meget sentralt poeng – folk som har svekket helse er i dag helt uten bevissthet om at den skadelige vaksinen kan ha noe med det å gjøre. For folk flest er dette en umulig tanke. Som sagt, den trolig største medisinske tildekkingsoperasjonen historien noen gang har sett foregår nå, i et meget tett samspill mellom akademia, helsesystemet, pressen, politikere og faktisk en betydelig del av selve den rammede befolkningen (Stockholms-syndromet på steroider). Dette er naturligvis en “konspirasjon” som foregår til dels ubevisst (mange er for feige eller for hjernevaskede til å se selv det helt åpenbare – vaksine er til dels blitt en religion osv), men det er også naturligvis helt bevisste elementer i dette samspillet. At de medisinske fagpersoner i et land, i dette tilfellet Thailand sier dette direkte er svært viktig for oppvasken som skal komme. Videre stod det:

I tillegg fant Det medisinske fakultet ved Chulalongkorn University nesten 100 Covid-19-tilfeller som var vaksinert og som hadde betennelse og protein-tilstander som indikerer hjernesykdommer (brain disorder) sa de, med noen tilfeller som også allerede viste symptomer.

Og videre om det allerede nevnte temaet svekket immunsystem:

Prof Dr Thiravat og Mr Panthep siterte også Ramathibodi Hospital som har rapportert om et forskningsprosjekt ved Det medisinske fakultet ved Mahidol University som viste at etter deres tredje vaksinasjon mot Covid-19, hadde noen mennesker svak T-Celle-immunitet. Det betydde at overdreven vaksinasjon kan svekke immuniteten, sa de.

Dette siste er også meget viktig – for som en del allerede har oppdaget ved å bare titte rundt seg i sin nære krets eller på sin arbeidsplass osv, så oppdager man at urovekkende mange vaksinerte virker å ha tydelig svekket immunforsvar. At akademia og de medisinske miljøene også til slutt skal oppdage det åpenbare er jo i så måte en viktig ting.

Kan det bli Thailand som gjør et gjennombrudd i en av de største helseskandalene i moderne tid?


Denne artikkelen ble publisert av Foreningen lov og helse.

Forrige artikkelEn teknokratisk agenda
Neste artikkelFølg pengene!
Foreningen er initiert og dannet av personer hovedsakelig fra justis- og helsesektoren som er kritisk til helsepolitikken (eller deler av den) samt lovverket som ble innført som en respons på at det ble erklært en koronapandemi i starten av 2020. Foreningen er primært åpen for medlemmer i eller med bakgrunn fra justis- og politi, helsesektoren (privat eller offentlig), forsvaret, jurister og skole/utdanning. Dette er yrkesgrupper innenfor de systemene som i betydelig grad har vært involvert i den offisielle håndteringen av pandemien.