Støtt oss
  From the left: John Pilger, Julian Assange (photo credit: Allan Clark) and Jonathan Heawood (photo credit: Nadia Bettega)  
NRKs Verdibørsen hadde i oktober 2017 et innslag om “Konspirasjonene om George Soros” . Vi kritiserte innslaget her på steigan.no og kalte det "anti-journalitikk". Det var et 19 minutter langt intervju med skribenten John Færseth. Sistnevnte var innkalt fordi han angivelig skal være ekspert på “konspirasjonsteorier”, men det framgår tydelig under hele intervjuet at han i hvert fall ikke har noe greie på George Soros. Vår kritikk førte til et nytt program der Pål Steigan...
Kiev har opplevd den største nazi-marsjen i nyere tid da kanskje så mange som 20.000 tilhengere av Stepan Bandera fylte gatene 14. oktober 2017. Byen opplever også et Maidan 2.0, men denne gangen er vestlige medier fraværende, og John McCain og Victoria Nuland kommer ikke med kaker. Se denne dokumentaren til Graham Phillips.
Vanessa Beeley destroys the main stream media narrative on Syria
Journalistene Peter Oborne og Nawal Al-Maghafi er blant de få journalistene som har besøkt Jemen. Her viser de hvordan hovedstaden Sana’a er blitt ødelagt av Saudi-Arabias bombing. Sana’a står på UNESCOs verdensarvliste.