Støtt oss
Peter Ørebech, jurist og professor ved Universitetet i Tromsø. Denne videoen er publisert av Nei til EU.
Jimmy Dore viser hvordan The Fed igjen har begynt å "trykke penger" for USAs finansinstitusjoner. En så stor operasjon har ikke The Fed gjort siden finanskrisa i 2008.
Tyrkias jihadistgrupper har rykket foran de tyrkiske styrkene under invasjonen i Syria og de har slaktet ned for fote. En høyere tjenestemann fra USA fordømte Tyrkia for å ha sluppet løs disse «morderne, bandittene og piratene som skulle ha vært utryddet fra jordas overflate». Men disse morderne og piratene er ingen andre enn noen av de "moderate opprørerne" som USA (og Norge, NB!) har støttet i lang tid....
Aaron Maté intervjuer Max Blumenthal. The Grayzone: Hillary Clinton has smeared Tulsi Gabbard and Jill Stein as Russian assets, and almost no Democratic politicians are pushing back.
Nederlandske bønder i tusentall samlet seg i Utrecht og Haag 16. oktober 2019 for å protestere mot regjeringas landbruks- og miljøpolitikk. Bøndene er lei av å bli hetset som "klimaverstinger". De kom fra hele landet og skapte fullstendig kaos i trafikken. #boerenprotest
Journalisten Ben Norton forteller om virkningene av USAs blokade i samtale med Aaron Maté fra The Grayzone.
Eva zu Beck reiste som turist alene til Syria og var spent på hva hun ville finne i det krigsherjede landet. Her er hennes fortelling. Hun sier at det er den mest skjelsettende opplevelsen i hennes liv. På tross av krigen møtte hun skjønnhet, optimisme og overveldende gjestfrihet.
Aaron Maté fra Pushback intervjuer Glenn Greenwald fra The Intercept om brannene i Amazonas og om kampen mot Brasils høyreekstreme regjering. Han viser også hvordan en sammensvergelse på høyt nivå i Brasil hindret den mest populær presidentkandidaten, Lula da Silva fra å delta i valgkampen. Guest: Glenn Greenwald, er medgrunnlegger av The Intercept og er vinner av Pulitzer-prisen.
Vi vet at Google spionerer på oss. Her er en video som viser hvor mye de sporer oss via telefonene våre. Google manipulerer søkeresultater manuelt Er det venstre å hylle Google-sensur? Google bruker mest penger på lobbyvirksomhet
Bjørnar Moxnes konfronterte statsminister Erna Solberg om norsk opplæring av revolusjonære militser i Syria. (April 2018.) Moxnes er her helt krystallklar i fordømmelsen av regimeskiftekrigen mot Syria og slår helt riktig fast at den er i strid med folkeretten.
Bergen og Hordaland Turlag: I sin kommentar til denne videoen fra desember 2018 skriver turlaget: Vi må ta vare på det lille vi har igjen av villmarkspreget natur i Norge. Turistforeningen er for grønn energi, men ikke når store vindkraftanlegg ødelegger naturen vår. Vi må se mot andre gode alternativer som energisparing- og energieffektivisering. Vi redder ikke klimaet ved å bygge ned...
Etter at Tulsi Gabbard (D, Hawaii) ikke bare har kritisert Donald Trump for å støtte al-Qaida, men også gjentatt og underbygd kritikken i mediene etterpå, har hovedstrømsmediene i USA tydeligvis bestemt seg for at hun skal tas. Et slikt eksempel ser man i et innslag fra CNN der hensikten tydeligvis er å stemple Gabbard som "tilhenger av diktatoren Assad". Men det gikk ikke som planlagt, viser Jimmy Dore i sitt show.