Støtt oss
Tom Duggan, en engelsk reporter som lever i Damaskus, forteller om den grusomme virkeligheten i Ghouta, som var beleiret av den Saudi Arabiske terrorgruppen Jaish al Islam i mer enn 5 år.
«Denne operasjonen startet for lenge siden. Den var forberedt, utviklet og planlagt. Jeg var i England to år før volden i Syria begynte… Jeg møtte framtredende britiske ledere som innrømte at de forberedte noe i Syria… Storbritannia forberedte en invasjon av opprørere i Syria.» Roland Dumas, tidligere utenriksminister i Frankrike.
Noura Erakat er en palestinsk-amerikansk jurist og menneskerettsaktivist. Her er hennes diskusjon med CBS om situasjonen i Gaza.
https://www.youtube.com/watch?v=E3DuSylmdBY
https://www.youtube.com/watch?v=5ujz-C3Dfu0 Det andre nummeret av ukas nyheter tar opp giftangrepet på Skripal, de følgende internasjonale reaksjonene, det nye geopolitiske landskapet, samt drapene på demonstranter i Gaza.
Hvite hjelmer, White Helmets, er skapt for å mobilisere støtte til "humanitær" krig. Men de er lett gjennomskuelige der de behandler angivelig kritisk skadde barn som om de var klesbylter eller dokker. Dette er ikke sivilforsvar, det er PR, PR for mer krig.      
Motdag tv starter nå en ny serie; ukas nyheter. Hver søndag vil vi publisere en video hvor den siste ukas hendelser kommenteres. I det første nummeret av ukas nyheter snakker Pål Steigan om acer. Han forklarer hvordan Støre sin posisjon i acer spørsmålet henger sammen med sosialdemokratiets fall, og hvorfor det kan hende at AP kan havne godt under 20% oppslutning ved neste valg. https://www.youtube.com/watch?v=P3gC8kVET80
https://www.youtube.com/watch?v=5As5ppWIV_Q&t=97s "The assault on Libya was an assault on Africa" - Nimmo Bassey talks about the Libyan war