Ernst Wolff: Den gigantiske finanskrisa bak korona-narrativet

0

Ernst Wolff er en tysk forfatter og journalist. Hans ekspertise ligger i det globale finansielle og monetære systemet. Han fokuserer spesielt på rollen som IMF, Verdensbanken, Federal Reserve og Bretton Woods -systemet i den nåværende økonomiske situasjonen.

I dette foredraget avslører han de sterke økonomiske interessene bak den pågående koronakrisa og hvordan den globale finanskapitalen bruker den til å styrke sin makt og sin kontroll. Han snakker om det digital-finansielle kompleks. Lesere av steigan.no vil kjenne seg igjen når han går gjennom forbindelsene mellom teknogigantene Apple, Microsoft, Alphabet og Facebook på den ene sida og finansgigantene BlackRock, Vanguard, State Street og Fidelity på den andre. Aldri noensinne har det vært samlet en så stor finansiell makt på så få hender, sier Wolff.

Men har gir også et håp til alle undertrykte. Denne krisa viser også hvor desperat den finansielle eliten er, og nå som koronanarrativet sprekker opp må de finne på nye løgnetr hver dag. Det er ikke et uttrykk for styrke, sier Wolff, det er et uttrykk for svakhet, og det viser at de kan bekjempes.

Hør hele analysen og legg merke til Wolffs forslag til hvordan motstanden mot denne revolusjonen ovenfra kan utvikles.

Foredraget ligger her: Uncovering the Corona Narrative

Les også: Ernst Wolff: Den forbudte demonstrasjonen i Berlin: Min tale som ikke ble holdt

Pål Steigan: Hvordan blir den neste fascismen?

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.