Ernst Wolff: Den gigantiske finanskrisa bak korona-narrativet

0

Ernst Wolff er en tysk forfatter og journalist. Hans ekspertise ligger i det globale finansielle og monetære systemet. Han fokuserer spesielt på rollen som IMF, Verdensbanken, Federal Reserve og Bretton Woods -systemet i den nåværende økonomiske situasjonen.

I dette foredraget avslører han de sterke økonomiske interessene bak den pågående koronakrisa og hvordan den globale finanskapitalen bruker den til å styrke sin makt og sin kontroll. Han snakker om det digital-finansielle kompleks. Lesere av steigan.no vil kjenne seg igjen når han går gjennom forbindelsene mellom teknogigantene Apple, Microsoft, Alphabet og Facebook på den ene sida og finansgigantene BlackRock, Vanguard, State Street og Fidelity på den andre. Aldri noensinne har det vært samlet en så stor finansiell makt på så få hender, sier Wolff.

Men har gir også et håp til alle undertrykte. Denne krisa viser også hvor desperat den finansielle eliten er, og nå som koronanarrativet sprekker opp må de finne på nye løgnetr hver dag. Det er ikke et uttrykk for styrke, sier Wolff, det er et uttrykk for svakhet, og det viser at de kan bekjempes.

Hør hele analysen og legg merke til Wolffs forslag til hvordan motstanden mot denne revolusjonen ovenfra kan utvikles.

Foredraget ligger her: Uncovering the Corona Narrative

Les også: Ernst Wolff: Den forbudte demonstrasjonen i Berlin: Min tale som ikke ble holdt

Pål Steigan: Hvordan blir den neste fascismen?

Forrige artikkelSiste rørsveising på Nord Stream 2
Neste artikkelJeg er ikke sint på NRK. Jeg er fly forbanna.