G20 fremmer WHO-standardiserte globale vaksinepass og identitetsskjema for «Digital Helse»

0
Indonesias helseminister Budi Sadikin

Ledere av Group of 20 ( G20 ) har utstedt en felleserklæring som fremmer en global standard for vaksinasjonsbevis for internasjonale reiser og ber om etablering av «globale digitale helsenettverk» som bygger på eksisterende digitale COVID-19-vaksinepassordninger. Dette skriver Epoch Times.

Denne fellesuttalelsen er lagt ut av utenriksdepartementet i USA, og fulgte etter avslutninga av G20-toppmøtet som ble holdt på Bali i Indonesia, der ledere diskuterte globale utfordringer og koordinerte politikk som svar, inkludert framtidige pandemier.

«Vi anerkjenner viktigheten av delte tekniske standarder og verifiseringsmetoder, under rammen av IHR (2005), for å lette sømløse internasjonale reiser, interoperabilitet og anerkjennelse av digitale løsninger og ikke-digitale løsninger, inkludert bevis på vaksinasjoner,» heter det i G20-erklæringa.

The International Health Regulations (2005) er et folkerettslig instrument utviklet i regi av Verdens helseorganisasjon (WHO) som fastsetter et globalt rammeverk for å reagere på internasjonal spredning av sjukdom.

Felleserklæringa følger anbefalingene fra Indonesias helseminister Budi Gunadi Sadikin som han ga under et Business 20 (B20) panelet i forkant av G20-toppmøtet.

«La oss få et digitalt helsesertifikat godkjent av WHO – hvis du har blitt vaksinert eller testet riktig – så kan du bevege deg rundt,» sa han 14. november.

Sadikin la til at fordelen med et globalt WHO-standardisert vaksinepass ville være å lette internasjonale reiser.

«Så for den neste pandemien, i stedet for å stoppe bevegelsen til folket 100 prosent, noe som stoppet økonomien globalt, kan du fortsatt gi folket noe bevegelse,» la han til.

Sadikin la til at G20-landene har gått med på et slikt globalt digitalt helsesertifikat, og at tanken nå er å introdusere det som en revisjon av IHR-rammeverket på neste World Health Assembly planlagt i mai 2023 i Genève, Sveits.

WHOs pandemitraktat – et angrep på menneskeheten

Dette betyr en tilslutning til WHOs planer om å bli en «pandemiregjering» for hele verden.

Aldri før i menneskehetens historie har en organisasjon åpenlyst planlagt et kupp mot suvereniteten og helsefriheten til ethvert menneske på jorden. Dette skriver James Rugosky i en lang artikkel om WHOs pandemitraktat.

Han oppsummerer innholdet i traktaten slik:

 • Verdens helseorganisasjon ønsker å kontrollere måten DU administrerer helsen din på.
 • WHO prøver å ta enda mer makt over livet ditt. Den søker å utvide sin evne til å kontrollere hele verdens respons på den neste pandemien langt utover dens nåværende begrensede juridiske myndighet. WHO ønsker å gjøre mer enn bare å gi råd til land. Den vil ha full kontroll.
 • WHO søker å håndheve en autoritær «one size fits all»-tilnærming til verdens helse som kontrolleres av dem og dem alene.
 • WHO søker også å utvide sine økonomiske ressurser og årlige budsjett kraftig.
 • Dette handler ikke bare om USA. Innsatsen må være verdensomspennende. Fra 1. juni 2022 er «Pandemic Treaty» ennå ikke utarbeidet. NÅ er tiden inne for å gjøre stemmene dine hørt. Vi må AKTIVT arbeide for å forhindre at disse traktatforhandlingene krenker hele verdens rettigheter og friheter. Våre stemmer må bli hørt. Våre meninger må vurderes. Våre rettigheter må respekteres.
 • Forhandlingene mot denne «traktaten» blir kontrollert av byråkrater, politikere, advokater, offentlige helsetjenestemenn, ikke-statlige organisasjoner og farmasøytiske representanter som ønsker å plassere seg selv i kontroll over å bestemme fremtiden for verdens «helse.»
 • Innspillet fra uavhengige leger, sykepleiere, forskere og helsepersonell som faktisk reddet millioner av menneskeliv, blir fullstendig ignorert.
 • Meningene og ønskene til «We The People» blir ignorert.
 • Som en internasjonal traktat kan WHOs pandemipakt være juridisk bindende OVER USAs grunnlov og dermed krenke våre rettigheter og begrense våre friheter. For land rundt om i verden (og deres interne stater og provinser) vil denne juridisk bindende avtalen overstyre deres individuelle grunnlover og pandemiresponsstrategier.
 • USA er en «medsponsor» av de nåværende forhandlingene, men de er IKKE medlem av arbeidsgruppen som leder prosessen. ( KLIKK HER )
 • Det internasjonale forhandlingsorganet ( INB ) ledes av delegater fra seks land, som representerer verdens hovedregioner – medformann Ms. Precious Matsoso (Sør-Afrika) og Mr. Roland Driece (Nederland), ambassadør Tovar da Silva Nunes (Brasil) , Mr. Ahmed Salama Soliman (Egypt), Mr. Kazuho Taguchi (Japan) og Dr. Viroj Tangcharoensathien (Thailand)
 • En liste over delegater til spesialsesjonen til Verdens helseforsamling finner du HER .
 • Ministeren for helse og menneskelige tjenester (Xavier Becerra) leder den amerikanske delegasjonen til Verdens helseforsamling . Del dine meninger med ham direkte: Xavier.Becerra@HHS.gov Twitter: @ SecBecerra
 • Vi skylder fremtidige generasjoner å beskytte deres suverenitet og deres helsefrihet. Vi må kreve og sikre at USAs delegasjon til WHO jobber for å opprettholde suvereniteten til folket i USA og opprettholde våre helsefriheter.
 • I stedet for å la sentralisert, autoritær, diktatorisk, biomedisinsk fascisme ta over og kontrollere livene våre, må vi AKTIVT jobbe for å insistere på helsefrihet for alle på jorden.
 • En rekke dokumenter er tilgjengelige via disse lenkene: IHR IPPPR Governing Pandemics WGPR INB WHASS WHO-bidragsytere og ikke-statlige aktører .

Hele artikkelen leser du her.

På steigan.no har vi publisert en rekke artikler om dette emnet.

WHO forbereder ny traktat som vil gi organisasjonen globale diktatoriske fullmakter

WHO-traktaten er knyttet til et globalt digitalt pass og ID-system

WHO sitt hemmelege kupp: å diktere Gates’ og farmasigigantane sin globale helseagenda

Helseminister Kjerkol: – Vi må konsolidere WHO som et byrå som har nulltoleranse for feil oppførsel

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelKlaus Schwab ga instrukser til G20-lederne på Bali
Neste artikkelFarvel G20, hei BRICS+