WHOs pandemitraktat – et angrep på menneskeheten

0

Aldri før i menneskehetens historie har en organisasjon åpenlyst planlagt et kupp mot suvereniteten og helsefriheten til ethvert menneske på jorden. Dette skriver James Rugosky i en lang artikkel om WHOs pandemitraktat.

Han oppsummerer innholdet i traktaten slik:

 • Verdens helseorganisasjon ønsker å kontrollere måten DU administrerer helsen din på.
 • WHO prøver å ta enda mer makt over livet ditt. Den søker å utvide sin evne til å kontrollere hele verdens respons på den neste pandemien langt utover dens nåværende begrensede juridiske myndighet. WHO ønsker å gjøre mer enn bare å gi råd til land. Den vil ha full kontroll.
 • WHO søker å håndheve en autoritær «one size fits all»-tilnærming til verdens helse som kontrolleres av dem og dem alene.
 • WHO søker også å utvide sine økonomiske ressurser og årlige budsjett kraftig.
 • Dette handler ikke bare om USA. Innsatsen må være verdensomspennende. Fra 1. juni 2022 er «Pandemic Treaty» ennå ikke utarbeidet. NÅ er tiden inne for å gjøre stemmene dine hørt. Vi må AKTIVT arbeide for å forhindre at disse traktatforhandlingene krenker hele verdens rettigheter og friheter. Våre stemmer må bli hørt. Våre meninger må vurderes. Våre rettigheter må respekteres.
 • Forhandlingene mot denne «traktaten» blir kontrollert av byråkrater, politikere, advokater, offentlige helsetjenestemenn, ikke-statlige organisasjoner og farmasøytiske representanter som ønsker å plassere seg selv i kontroll over å bestemme fremtiden for verdens «helse.»
 • Innspillet fra uavhengige leger, sykepleiere, forskere og helsepersonell som faktisk reddet millioner av menneskeliv, blir fullstendig ignorert.
 • Meningene og ønskene til «We The People» blir ignorert.
 • Som en internasjonal traktat kan WHOs pandemipakt være juridisk bindende OVER USAs grunnlov og dermed krenke våre rettigheter og begrense våre friheter. For land rundt om i verden (og deres interne stater og provinser) vil denne juridisk bindende avtalen overstyre deres individuelle grunnlover og pandemiresponsstrategier.
 • USA er en «medsponsor» av de nåværende forhandlingene, men de er IKKE medlem av arbeidsgruppen som leder prosessen. ( KLIKK HER )
 • Det internasjonale forhandlingsorganet ( INB ) ledes av delegater fra seks land, som representerer verdens hovedregioner – medformann Ms. Precious Matsoso (Sør-Afrika) og Mr. Roland Driece (Nederland), ambassadør Tovar da Silva Nunes (Brasil) , Mr. Ahmed Salama Soliman (Egypt), Mr. Kazuho Taguchi (Japan) og Dr. Viroj Tangcharoensathien (Thailand)
 • En liste over delegater til spesialsesjonen til Verdens helseforsamling finner du HER .
 • Ministeren for helse og menneskelige tjenester (Xavier Becerra) leder den amerikanske delegasjonen til Verdens helseforsamling . Del dine meninger med ham direkte: Xavier.Becerra@HHS.gov Twitter: @ SecBecerra
 • Vi skylder fremtidige generasjoner å beskytte deres suverenitet og deres helsefrihet. Vi må kreve og sikre at USAs delegasjon til WHO jobber for å opprettholde suvereniteten til folket i USA og opprettholde våre helsefriheter.
 • I stedet for å la sentralisert, autoritær, diktatorisk, biomedisinsk fascisme ta over og kontrollere livene våre, må vi AKTIVT jobbe for å insistere på helsefrihet for alle på jorden.
 • En rekke dokumenter er tilgjengelige via disse lenkene: IHR IPPPR Governing Pandemics WGPR INB WHASS WHO-bidragsytere og ikke-statlige aktører .

Hele artikkelen leser du her.

På steigan.no har vi publisert en rekke artikler om dette emnet.

WHO forbereder ny traktat som vil gi organisasjonen globale diktatoriske fullmakter

WHO-traktaten er knyttet til et globalt digitalt pass og ID-system

WHO sitt hemmelege kupp: å diktere Gates’ og farmasigigantane sin globale helseagenda

Helseminister Kjerkol: – Vi må konsolidere WHO som et byrå som har nulltoleranse for feil oppførsel

WHO tvunget til en ydmykende retrett

Forrige artikkel– Kolonier av bakterier og sopp samler seg på ansiktsmasker
Neste artikkelTo byer – to verdener
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.