Klaus Schwab ga instrukser til G20-lederne på Bali

0
Klaus Schwab taler på Bali på G20s toppmøte

Av en eller annen grunn var lederen for World Economic Forum Klaus Schwab, invitert til å tale på G20-møtet på Bali. Mannen som burde spilt skurkerollen i James Bond-filmer fikk muligheten til å spre sitt evangelium om The Great Reset.

Schwab holdt en tale på arrangementet der han ba om en strukturell tilbakestilling av hele verden, ved å bruke et språk som høres veldig ut som det han har sagt tidligere om The Great Reset. Han snakket om «en økonomisk, politisk, sosial og økologisk og institusjonell krise», som bare åpner døren for at han kan ta opp det han egentlig hadde på hjertet.

«Men faktisk det vi må konfrontere er en dyp systemisk og strukturell omstrukturering av vår verden,» sier han. «Og dette vil ta litt tid. Og verden vil se annerledes ut etter at vi har gått gjennom denne overgangsprosessen.»

Men vi registrerer en bekymret tone hos Schwab denne gangen.

«Politisk er drivkreftene for denne politiske transformasjonen, selvfølgelig, overgangen til en multi-poly-verden som har en tendens til å gjøre verden mye mer fragmentert. Av disse grunnene er begivenheter som denne, G20, og så videre de veldig viktige kontaktpunktene.»

Schwab ser den multipolare verdenen komme, og det bekymrer ham. Derfor vil han ha overnasjonale fora som G20, særlig hvis han får sette dagsordenen.

Under koronakrisa skrev Schwab:

«Det er nå en kort mulighet for globale ledere til å samarbeide for å oppnå en «Great Reset» – et skritt videre til en mer robust, sammenhengende, rettferdig og velstående verden.»

Og denne vidunderlige nye verden skal sjølsagt styres av WEF og deres 1000 milliardærpartnere i det Schwab kaller «stakeholder capitalism».

steigan.no har publisert om lag 100 artikler der temaet har vært World Economic Forum, og alle har vært forankret i hva WEF sjøl sier og skriver om sine mål og metoder. Les her.

Forrige artikkelForskere finner massiv anti-russisk ‘bot-hær’
Neste artikkelG20 fremmer WHO-standardiserte globale vaksinepass og identitetsskjema for «Digital Helse»