Politikerkasten – Kvinner og menn uten egenskaper

0

Det siste året har vært fullt av episoder om ledende politikere som har begått uhederlige handlinger fra butikktjuverier til triksing med habilitetsregler og juks med mastergrader. De samme politikerne har ingen hemninger når det gjelder å øse ut milliarder av norske skattekroner til alskens tvilsomme prosjekter i utlandet enten det gjelder enorme gaver til Clinton Foundation og Bill Gates og hans vaksineprosjekter eller det gjelder enorme bidrag til kriger som i Syria og Ukraina. De har heller ingen hemninger når det gjelder å la norsk kraftforsyning og norsk natur bli ødelagt for å tekkes noen absurde mål om «klimavennlighet» som de har fått fra EU eller FNs «bærekraftmål». Den samme Ingvild Kjerkol som jukset med egen masteroppgave gjør sitt beste for fortest mulig å få Norges sjølråderett undergravd av WHO siden de har «nulltoleranse for feil oppførsel».

Vi har fått en politikerkaste av ubetydeligheter som gir bort det norske arvesølvet og belønnes med nasjonale og internasjonale posisjoner. Sjefredaktør Pål Steigan i steigan.no mener det er en sammenheng mellom den nye politikerkasten av kvinner og menn uten egenskaper og det at de tjener utenlandske imperialistiske interesser.

Politikerkasten, pendlerboligene og triksekulturen

Den nye norske modellen er rigget for korrupsjon

Gates, Fauci, Solberg, de har så mye til felles

Norge kan få en fattigdom vi ikke har sett i etterkrigstida

Korrupsjonsjeger Eva Joly: Erna Solberg må trekke seg!

USAs militære rykker for fullt inn i Norge

Hvor mye støtte har vi sendt til Ukraina?

Vanviddet i det «grønne skiftet»

Forrige artikkelGlem høyre-venstre, det er for eller imot de autoritære
Neste artikkelFinanskapitalen er den egentlige drivkrafta bak «det grønne skiftet» og Net Zero
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).