En teknokratisk agenda

0
En illustrasjon av noen av de tiltakene som er foreslått for såkalt geoengineering. Kilde: Shutterstock

 Se hvem som finansierer geoengineering.

Av Nina Cappelen.

Her kan du se en oversikt over hvem som finansierer geoengineering. FOTO: Skjermdump Rumble.

I podcasten The medical truth blir den amerikanske gravejournalisten Jim Lee intervjuet om temaet geoengineering. Lee har studert temaet i 15 år. Stortinget godkjente geoengineering over Norge i 2009.

Geoengineering er enkelt forklart værmodifikasjon gjennom blant annet spraying av kjemikalier fra fly. Dette er big business på globalt nivå, og har foregått i nærmere 100 år. Ifølge Lee har det vært en sterk økning i antall fly de siste årene. Politikerne begrunner sprayingen av tungmetaller over jorden med at vi står overfor en eksistensiell «klimakrise», og at det derfor er helt nødvendig å dimme solen. «Kloden koker», og derfor må jorden kjøles ned altså.

I realiteten handler det om å kontrollere alt liv på jorden, både mennesker, dyr, og planter. Eliten ønsker ikke at vi mennesker skal være selvhjulpne med sunn og næringsrik mat, men bli avhengig av deres labdyrkede søppelmat (som er full av kreftceller og giftige toksiner) via et system av såkalte “karbonkreditter”. Det handler utelukkende om makt, kontroll, og profitt. Dette er hovedgrunnen til den krigen mot bøndene vi når ser i store deler av Europa og andre deler av verden. CO2, som i realiteten er en livgivende gass, er utpekt som menneskets hovedfiende, og derfor må den fjernes fra atmosfæren og graves ned i bakken. Men med mindre CO2 vil alt organisk liv på jorden dø ut. Fotosyntesen lærte vi allerede på barneskolen, men den virker å være «glemt» av våre politikere. Grunnen til det er selvsagt at våre politikere følger en teknokratisk agenda som styres av overnasjonale krefter.

Lee opplyser at både Bill Gates og George Soros finansierer forskningsprosjekter for å finne ut hvordan man kan blokkere himmelen frem til 2050. Også CIA er dypt involvert i agendaen. Dersom denne utviklingen med spraying av kjemikalier fra fly fortsetter, vil ingen av oss se stjernene i 2050, sier han.

Du kan høre hele intervjuet HER.

For deg som er interessert i å grave dypere i temaet vil jeg anbefale å gå inn på Jim Lee sin nettside www.climateviewer.com.


Denne artikkelen ble publisert på bloggen til Nina Cappelen.


På steigan.no har vi satt søkelyset på solar geoengineering og dokumentert at den foregår, hvem som står bak den og hva de gjør:

Opprop: Vi etterlyser en internasjonal ikke-bruksavtale om solar geoengineering

Hva er Solar Geoengineering?

Council on Foreign Relations vil ha «geoengineering» mot global oppvarming

Forrige artikkelOmskrivingen av norsk historie
Neste artikkelEn liten sprekk i tildekkingen av vaksineskandalen