Elon Musk: – Hvorfor får vi ikke se lista over kundene til Epstein og Maxwell?

0
24 July, 2018: Famous founder, CEO and entrepreneur Elon Musk vector portrait

Elon Musk, som regnes som verdens rikeste mann, rettet et slag mot de store internasjonale medier og justisdepartementet i USA da han spurte på Twitter hvorfor vi ikke får vite hvem som var kundene i sexringen til Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell.

I en serie tweets 4. juni sa Tesla og SpaceX-sjef Elon Musk at det er «bemerkelsesverdig» at det amerikanske justisdepartementet ikke har publisert lista over klienter til den dømte sexforbryteren Epstein og hans medsammensvorne Maxwell, en dømt sexsmugler. Paret ble anklaget for å ha anskaffet, handlet og seksuelt misbrukt et stort nettverk av kvinnelige mindreårige  så unge som 11 år .

Det som er mer «bemerkelsesverdig,» sa Musk , er at «ingen i media bryr seg» om Epstein-Maxwell-saka.

Sjøl om Epstein og Maxwell ble anklaget for å ha drevet en pedofiliring, er ingen av deres klienter siktet. Ifølge noen ofre overgrep ringens klienter mektige politikere, forretningsmenn og andre innflytelsesrike ledere seg på dem i regi av Epstein og Maxwell.

Epstein, som i 2008 ble dømt og dømt for å ha oppfordret en mindreårig til prostitusjon, ble funnet død i et føderalt fengsel i New York i august 2019. På det tidspunktet ventet han på rettssak på anklager om sexhandel for overgrep mot kvinner og jenter på Manhattan og Florida fra 2002 til 2005.

New York City Medical Examiner’s Office avgjorde at hans død var selvmord ved henging. En rettsmedisinsk patolog som ble ansatt av broren hans, Mark Epstein, sa imidlertid at Epsteins obduksjon tydet mer på drap på drap og ikke selvmord.

En jury fant Maxwell skyldig i seks anklager om sexhandel i desember 2021.

Musk la ut en dårlig skjult trussel om at han sjøl kunne gjøre noe med dette: Noen ganger synes jeg fiendelista mi er litt for kort, så…

En kommentator svarte på denne trusselen ved å legge ut et bilde av Musk og Maxwell på en Vanity Fair-fest i 2014. Som svar på bildet kom Musk med et nytt svingslag mot dem som fremhever teorien om at han er assosiert med Maxwell og Epstein.

«Ah ja, Maxwell fotograferte meg på en @VanityFair Oscars-fest – du bør vite hvorfor de inviterte henne,» skrev Musk . «De samme menneskene som klikker på dette bildet sier ingenting om fremtredende personer som faktisk dro til øya hans et dusin ganger. Også veldig rart…»

Kommentar

Musk har naturligvis helt rett i denne saka. Det er mer enn mistenkelig at to personer blir dømt for å drive en pedofiliring og formidle mindreårige til sex med mektige menn, og så at ingen av disse overgriperne verken blir navngitt eller tiltalt.

Dette handler blant annet om at mediene beskytter sine egne beskyttere. Det handler om forbrytelser på det aller høyeste nivået i samfunnet. Det handler om etterretningstjenestene, les CIA og Mossad, sin bruk av sex med mindreårige for å få kontroll over de samme maktmenneskene. Dette vil ikke verken justisdepartementet i USA eller de mektige mediene at offentligheten skal få vite noe om.

Les: FBI visste (naturligvis) alt om Epstein og Maxwell

– Terje Rød-Larsen en norsk brikke i Epsteins spill

Kronprinsesse Mette-Marits forklaring om kontakten med Epstein holder ikke

– Thorbjørn Jagland tok imot Jeffrey Epstein og Bill Gates i sin Strasbourg-residens

Bill Gates håpet at den pedofilidømte Epstein kunne hjelpe ham til å få Nobelprisen

Tidligere israelsk etterretningsagent: – Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell jobbet for Israel

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelHvorfor Henry Kissinger ønsker umiddelbar våpenhvile i Ukraina?
Neste artikkelLO regner motstandere av rådende kraftpolitikk som «marginale grupper»