FBI visste (naturligvis) alt om Epstein og Maxwell

0
Skjermdump fra Netflix-dokumentaren "Jeffrey Epstein: Filthy Rich"

Det føderale politiet FBI har sannsynligvis visst alt om pedofilinettverket til Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell siden 1996. Maleren Maria Farmer sier at hun og søsteren hennes anmeldte Epstein og Maxwell til New York Police Department og FBI i 1996. Men det går også fram av de frigjorte dokumentene under rettssaka mot Maxwell at FBI har visst om det meste.

Dette går også fram av Netflix-dokumentaren “Jeffrey Epstein: Filthy Rich” og er blitt rapportert i New York Times. Signaturen TechnoFog har tvitret om dette og pekt på noen svært kompromitterende detaljer i dokumentene:

Alex Christoforou i The Duran har en interessant samtale med sjefredaktør Alexander Mercouris om dette:

De viser også at FBI har vært godt informert hele veien. Og det skulle bare mangle. De involverte i denne skandalen har vært folk som Bill Clinton, prins Andrew og andre som alle har har et betydelig sikkerhetsopplegg rundt seg. FBI vet naturligvis hvor en ekspresident beveger seg, hvem han er sammen med hvor og hva han gjør. FBI må også ha visst om når og sammen med hvem kronprinsesse Mette Marit besøkte luksusvillaen til Epstein på Manhattan. Det er jobben deres.

Epstein og Clinton Global Initiative

Jeffrey Epstein var en nær venn av Bill Clinton, Bill Gates og en hel serie med andre toppfolk innen finans og politikk, inkludert prins Andrew fra Storbritannia.

Epsteins advokater skrev i et brev i 2007 at Epstein hadde vært en av initiativtakerne til å etablere det som kalles Clinton Global Initiative.

Dette burde interessere etterforskere i Norge også, siden Norge har gitt store pengesummer til Clinton Foundation og Clinton Global Initiative. Både Jonas Gahr Støre, Børge Brende og Heikki Holmås har vært involvert i det. Vi antyder på ingen måte at de har hatt med Epstein å gjøre, men de har alle tre fullstendig ukritisk øst hundrevis av norske skattemillioner over i det korrupte Clinton-nettverket, og Riksrevisjonen burde ta en alvorsprat med dem om dette.

Råten går til kjernen av statsapparatet i USA

Den kriminelle virksomheten til Epstein og Maxwell har vært anmeldt flere ganger siden 1996 uten at FBI har gjort noe som helst.

Dette betyr igjen at denne råten «ikke bare» gjelder det dekadente og moralsk gjennomkorrumperte miljøet rundt Clinton & co, men at den går helt inn til kjernen av statsapparatet.

Og korriger oss hvis vi tar feil: Vi har ikke registrert stor aktivitet fra #MeToo-folket i forbindelse med denne massive pedofiliringen der svært mektige menn har utnyttet og misbrukt svært unge jenter. Vi håper at leserne eventuelt kan korrigere oss på dette punktet.

Les: Haaretz: Jeffrey Epstein var i økonomisk partnerskap med tidligere israelsk statsminister

– Terje Rød-Larsen en norsk brikke i Epsteins spill

Nyhetsanker: – ABC News la lokk på Epstein-skandalen

Kajsa Ekis Ekman under en generalstreik i Hellas. Klikk på bildet for å støtte steigan.no.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.