– Thorbjørn Jagland tok imot Jeffrey Epstein og Bill Gates i sin Strasbourg-residens

0
Jagland tok imot Jeffrey Epstein og Bill Gates i Strasbourg

Thorbjørn Jagland benektet overfor Nobelkomiteens leder å ha møtt Jeffrey Epstein. Men i 2013 var det et møte hjemme hos Jagland, der både Epstein og Bill Gates var til stede. Dette skriver Dagens Næringsliv 2. oktober 2020.

Det var i desember 2019 at Berit Reiss-Andersen, leder for Nobelkomiteen, etter å ha fått spørsmål fra DN spurte komiteens medlemer og også Jagland om de hadde møtt Epstein. Jagland svarte nei. Nå har han altså på CVen sin at han har løyet for Nobelkomiteens leder! (Da han ble konfrontert med det etterpå av Reiss-Andersen sa Jagland at det hadde vært en misforståelse!)

Ikke bare møtte Jagland Epstein, han var vert for ham på sin overdådige bolig i Strasbourg, Frankrike. På den tida var Jagland leder for Nobelkomiteen. Til stede var også en av de rikeste mennene i verden, som på den tida ble nevnt som kandidat til fredsprisen, nemlig Bill Gates.

Som generalsekretær for Europarådet hadde Jagland sin egen bolig, der han kan være vert for flere hundre gjester. DN skriver at på ettermiddagen 27. mars 2013 var Jagland vert for en liten, men eksklusiv gruppe med veldig kjente mennesker.

Til stede var foruten Bill og Melinda Gates også Jeffrey Epstein og representanter for International Peace Institute (IPI), som ledes av Terje Rød-Larsen. Han skal riktignok ikke ha vært til stede sjøl, men han er kjent for å ha hatt gode forbindelser med Epstein.

Den største donasjonen Epsteins stiftelse delte ut gikk til nettopp International Peace Institute Inc. som som altså drives av Terje Rød-Larsen, skrev The Daily Beast. Bevilgningen var på 375.000 dollar. Dette gikk fram av ei melding fra «Jeffrey Epstein VI Foundation» i 2012.

DN har mange ganger prøvd å få Rød-Larsen til å uttale seg om sitt forhold til Epstein, men har ikke lykkes å få ham i tale.

– Terje Rød-Larsen en norsk brikke i Epsteins spill

Det var på samme tid som Gates og Epstein møtte Jagland at kronprinsesse Mette Marit møtte den dømte sexforbryteren.

Kronprinsesse Mette-Marits forklaring om kontakten med Epstein holder ikke

Forrige artikkel«Framtida er ikke som den pleide å være». Koronatiltakene har senket verdensøkonomien med 6 billioner dollar.
Neste artikkel– The Coronavirus Act er et angrep på vår frihet. Parlamentet må skrote den!