Freedom Convoy Norway 2

0

Lørdag 2. april 14.30-20.00

Lørdag holder Folkeaksjonen Frie menneske og Freedom Convoy Norway markering mot innføring av vaksinepass i Norge, og gjeninnføring av restriksjoner. Programmet er todelt, med konvoi som kjører rundt i Oslo på dagtid, og markering utenfor Stortinget fra klokka fem til åtte. Utenfor Stortinget deltar også steigans redaktør, Pål Steigan, på videolenke fra Italia.

Les: Freedom Convoy Norway 2022

Foreningen Frie menneske har organisert tog, demonstrasjoner, og drevet med diverse aktivisme siden starten av pandemien. I forbindelse med forrige Freedom Convoy Norway intervjuet vi foreningens leder, Ann Helen Gjermundsen. På spørsmål om hvorfor arrangementet er viktig svarte hun:

Det er viktig at vi sikrer at vaksinering er frivillig, også er det viktig at vi står opp mot diskriminering. Våre to krav viser til det. Første krav er nei til vaksinepass, som vi ikke ønsker å innføre i Norge. Vårt andre krav er at vi ikke ønsker gjeninnføring av restriksjoner.

Les: Intervju med Ann Helen Gjermundsen – Frie menneske

Kolonnekjøringen til Freedom Convoy Norway er inspirert av de kanadiske lastebilsjåførene som protesterte mot vaksinemandatet for lastebilsjåfører, og mot det digitale koronapasset i mange kanadiske byer, inkludert hovedstaden Ottowa, og som satte verdensrekord for lengste konvoi.

Les: Freedom Convoy 2022

Arrangementet:

CONVOY (oppmøte kjøretøy ved parkeringsplassen til Forsvarsmuseet, kl. 13.30. Nærmere informasjon om møtepunkter innen Oslo for langveisreisende gis ved påmelding!)

MARKERING foran Stortinget med appeller og musikk fra kl. 17-20.

Appelanter:

– Simon Friis-Larsen, KrF
– Geir Ugland Jacobsen, Demokratene
– Martin Romberg, komponist
– Nikolay Langfeldt, sykepleier
– Pål Steigan, redaktør steigan.no

Lenke til facebookarrangement med fullt program.

Les: Rapporter fra Convoy For Freedom

Les: Mohawken Candice Sero trampet ned av politihester under fredelig demonstrasjon i Ottawa

Les: Klassekampen oppdager Freedom Convoy 2022

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelTysk kjemigigant: – Tyskland vil oppleve en total kollaps dersom gassen fra Russland stanses nå
Neste artikkel‘Verre enn Hitler’: Nazi-revisjonisme til fordel for amerikansk utenrikspolitikk