Med Truckers Freedom Convoy tenner trailersjåførene et håp – og avslører Trudeau

0

Trailersjåførenes Freedom Convoy i Canada er den største i sitt slag i historien. En massiv konvoi av lastebilister som er imot vaksinemandatene er på vei gjennom det sørvestlige Ontario mens den fortsetter sin reise gjennom hjertet av Canada. Truckers og støttespillere vil delta i en massiv protest ved Ottawas parlament på lørdag 29. januar 2022.

I 2020 satte Egypt Guinness verdensrekord for den lengste lastebilkonvoien. Den var 7,5 kilometer lang og besto av 480 lastebiler.

Toronto Sun anslår at opptil 50.000 lastebiler kan være med i Freedom Convoy, noe som er en rekord uten sidestykke.

Tucker Carlson omtaler kjempeaksjonen her og intervjuer aksjonsleder Benjamin Dichter:

Langs veien til Ottawa blir trailerne møtt av jublende folkemengder.

Justin Trudeau: «En liten ytterliggående minoritet»

Den 26. januar, på en pressekonferanse, kalte en tydeligvis presset statsminister Justin Trudeau, de millionene som støtter frihetskonvoien for en «fringe minority», og la til at bare ved å underkaste seg myndighetene kan innbyggerne gjenvinne sine rettigheter og friheter.

Sjokkert og synlig rystet over det enorme antallet frihetselskende kanadiere som kommer til Ottawa sa han:

«Den lille, ytterliggående minoriteten av mennesker som er på vei til Ottawa, som har uakseptable synspunkter som de gir uttrykk for, representerer ikke synspunktene til kanadiere som har vært der for hverandre, som vet at de følger vitenskapen og stiller opp for å beskytte hverandre, er den beste måten å fortsette å sikre våre friheter, våre rettigheter, våre verdier, som et land.»

Disse angrepene på arbeidsfolk som holder livslinjene i samfunnet gående ved å frakte de varene innbyggerne trenger føyer seg inn i tilsvarende angrep fra Trudeau tidligere.

6. september 2021 sa statsministeren at demonstranter som demonstrerte mot ham var «anti-vaxxer-mobber» som ifølge ham var både «rasistiske og kvinnefiendtlige». Den 31. august 2021 skjelte han ut de uvaksinerte og hevdet at «de setter sine egne barn på spill, og de utsetter barna våre også».

Trudeau er en av oppdrettskaninene til Klaus Schwab fra kaninfabrikken Young Global Leaders.

Les: Young Global Leaders – milliardærenes oppdrettsanlegg

Main-stream media kaller dem «høyreekstreme»

De såkalte liberale mediene, det vil si hovedstrømsmediene, har funnet sin måte å takle arbeideropprøret på: de fortier det, de bagatelliserer det – og når ikke de to metodene fungerer – kaller de sjåførene for «høyreekstreme», slik som her i New Statesman.

Det ser ut til at avisa med det stolte navnet Klassekampen har valgt å fortie hele aksjonen, eller er det noe vi har oversett?

Forrige artikkelVindkraft, en farlig narre-teknologi?
Neste artikkelRegjeringsadvokaten prøver å avvise foreldrekravet om å stanse vaksinering av barn