Italiensk virusekspert: – Det er galskap. Det er ingen pandemi.

0
Viruseksperten Maria Rita Gismondo ved Macrobiologia Clinica, Virologia e Diagnostica Bioemergenze, ved Ospedale Sacco i Milano. Kilde: Il Gazzettino

Den italienske viruseksperten Maria Rita Gismondo, direktør for klinisk mikrobiologi, virologi og diagnostikk for haste-biologi ved laboratoriet ved Sacco Hospital i Milano, der prøver av mulige smittebærere er analysert, sier:

«Det er galskap. Vi snudde en infeksjon som er litt mer alvorlig enn influensa til en dødelig pandemi. Se på tallene. Det er ingen pandemi».

«Denne galskapen vil gjøre mye skade, spesielt fra et økonomisk synspunkt. Englene mine (medarbeiderne) er utslitte. Jeg løper for å bringe frokost til dem. I dag er søndagen min på Sacco sjukehus. Vær så snill, senk tonen! Fredfull søndag!»

Gismondo er intervjuet i noen TV-kanaler og blir gjengitt blant annet i Il Gazzettino der hun legger til:

«Les! Det er ikke en pandemi! Influensadødeligheten i løpet av den siste uken har vært 217 dødsfall per dag! For Coronavirus 1 !!! «.

Vi har også prøvd å understreke det samme som Gismondo. Hun har en helt annen tyngde for sine uttalelser, men våre konklusjoner er de samme. Til nå har vi ikke sett noe som likner en pandemi. Les tallene!

Koronoavirus og massehysteri

Den virkelige pandemien er ikke sjukdommen, men massehysteriet. Det smitter gjennom mediekanalene og myndigheter og er potensielt svært farlig.

PS: Hvis man vil, kan man gjerne lese Eugène Ionescos stykke Neshornet som en allegori over den typen massehysteri og massepsykose som vi opplever mer og mer av i vår tid. Han skrev stykket på bakgrunn av erfaringene fra Romania i mellomkrigstida. Men stykket kan også oppfattes som høyaktuelt i dag.


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

Forrige artikkelUSA-forskere: – Ikke noe tyder på valgfusk fra Morales
Neste artikkelSyriakrigen: geopolitikk og media