Jeffrey Epstein sa at «president Clinton liker dem unge» – skjelettene ramler ut av skapet

0
Bill Gates var en nær venn av den pedofilidømte Jeffrey Epstein

De mektige kundene og støttespillerne til Jeffrey Epstein, passasjerene på Lolita Express og gjestene på «Pedo Island» har forsøkt til det siste å hindre at fakta om deres forbindelser til den dømte pedofile milliardæren skulle komme for en dag.

Men nå kommer faktaene, så å si fra hinsides graven. Den føderale dommeren Loretta Preska på Manhattan vedtok i forrige måned at lista som nevner mer enn 170 jetsettere skal offentliggjøre. Og nå foreligger den.

Den offentliggjorte lista er på 170 mavn og omfatter folk som Bill Clinton, Donald Trump, prins Andrew og mange flere svært kjente folk. Den totale lista er imidlertid på 1731 navn, og Business Insider har lagd en søkbar database av dem.

Clinton ‘likes them young’ Epstein once told victim, according to newly released court docs

De mektiges narrativkontroil sprakk og «ut kom mus, øgler og ormer«, som det heter i historien om Dale-Gudbrand. Bokstavelig talt.

Vi fulgte denne saka tett da den var oppe forrige gang og du finner mye stoff i steigan.no i rundt 40 artikler som nå har fått en ytterligere bekreftelse:

Kronprinsesse Matte Marit var ikke med på Lolita Express, men hun besøkte flere ganger den pedofilidømte milliardæren i luksusboligen hans på Manhattan, og Slottet og kongehuset har aldri fortalt oss hva hun hadde der å gjøre og hvorfor det var så viktig for kongehuset å pleie omgang med Epstein.

Og hva er den med den norske «eliten» og Jeffrey Epstein?

Tidligere israelsk etterretningsagent: – Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell jobbet for Israel

Ari Ben-Menashe er en iranskfødt israelsk konsulent og våpenhandler som også jobbet blant sjefssjiktet i Israels direktorat for militær etterretning (1977–1987). Han møtte Jeffrey Epstein og Ghislaine Maxwell for 40 år siden, og har god innsikt i den rollen de har spilt. Ben-Menashe jobbet for Maxwells far, den berømte og beryktede mediemogulen Robert Maxwell.

Da Robert Maxwell døde fikk han en heltebegravelse på statens regning i Israel og seks daværende eller tidligere etterretningssjefer i Israel deltok i seremonien. I sin hyllningstale for Maxwell sa daværende statsminister i Israel Yitzhak Shamir at han «har gjort mer for Israel enn det som kan sies i dag.»

I et intervju med det tidligere CBS-produceren Zev Shalev, sa Ben-Menashe at Robert Maxwell presenterte ham for Epstein og anbefalte at han skulle bli en del av deres gruppe som jobbet for Israel. Maxwell skal ha sagt: «dine israelske sjefer har allerede godkjent ham.»

Robert Maxwell var sentral i den såkalte Iran-contras-skandalen der inntekter fra våpensalg til Iran ble brukt til å finansiere contrasstyrkene i Nicaragua. MintPress, som har en detaljert og grundig avsløring av Epstein og nettverket rundt ham, skriver at Epstein også deltok i illegal våpenhandel.

I intervjuet sier Ben-Menashe uten å spesifisere hvilket år han snakker om at Ghislaine Maxwell og Jeffrey Epstein innledet en operasjon som hadde til hensikt å drive utpresning av ledende politiske og offentlig kjente personer i USA gjennom å avsløre det kriminelle sexlivet deres.

Intervjueren Zev Shalev sier at «det er vanskelig å tro at Israel vil drive utpresning mot ledere i USA. Da avbryter Ben-Menashe ham og ler:

«Du fleiper … dette er deres modus operandi. Å ligge med folk på si kan være ubehagelig å få avslørt, men det er ingen forbrytelse. Men å ligge med mindreårige jenter er en forbrytelse.»

Forrige artikkelDen viktige kampen om maten og retten til matsuverenitet
Neste artikkelMinst 103 sivile drept i det dødeligste terrorangrepet mot Iran