KRAFTaksjonen arrangerer demonstrasjoner utover i nyåret

0

Planlagte demonstrasjoner i 2023:

14. januar – Bergen

21. januar – Haugesund

28. januar – Kristiansand

4. februar – Oslo

Av Romy Rohmann.

Vi har tidligere skrevet om Norges svar på den Britiske kampanjen Don’t Pay som i Norge er protestkampanjen Jeg Betaler ikke. Vi skrev om denne protestaksjonen først her på Steigan.no 11. august.

Vi skrev om den igjen den 29.desember

Der fortalte vi om demonstrasjonene de organiserer utover på nyåret under logoen KRAFTaksjonen, etter det har det blitt tatt initiativ til demonstrasjon også i Kristiansand og de ber nye byer slutte seg til, så oppfordringen går herved ut også til våre lesere.

Dette skriver de på sin FB-side:

Dette er en protest spesielt mot de økte strømprisene, men også de generelt økende prisene på mat, drivstoff og materialer, samt de økende rentene.

Dersom vi ikke gjør noe nå, så risikerer tusenvis av mennesker i «Verdens Beste Land» til å både fryse og sulte i vinter. Det er på tide at vi krever vårt rett!

Kraften er vårt arvesølv og vi krever norsk strøm til norske priser!

De har en FB-side  https://www.facebook.com/groups/523384342958259 og arrangementene ligger der med tid og sted for oppmøte.

Du kan også følge Kraftaksjonen på Twitter:  https://twitter.com/KRAFTaksjonen

Det er rimelig taust i media om både protestaksjonen og demonstrasjonene, men vi på Steigan.no tier ikke, i august når jeg skrev om protestaksjonen første gang var jeg i kontakt med initiativtaker Sascha og jeg fikk også anledning til å treffe ham fysisk i Oslo under industriaksjonens demonstrasjon 19.september i 2022 og hilse ordentlig.

De skriver videre på sin FB side:

Det jobbes med å få flere byer med på bølgen, så ta kontakt om du føler deg kallet eller vet om noen ildsjeler som brenner for saken.

Del, spre og ikke minst inviter familie, venner og kjente.

Vi deler litt mer hva KRAFTaksjonen skriver 1.Januar 2023.

KRAFTaksjonen har som mål å være samlende for alle som krever anstendige strømpriser – ved å skape en plattform for åpen debatt, samt inspirere til samarbeid på tvers av fraksjoner. Vi legger alt annet til side og samles om én sak som gjelder oss alle – kraften.

Vil det dukke opp mennesker med andre meninger enn hva man selv har? Helt garantert! Det er flere veier til Rom og vi må være forberedt på å lytte til andres forslag til løsninger.

Vi skal selvsagt også diskutere ringvirkningene av de uanstendige strømprisene, og ikke minst skjebnene som nå skapes, men det betyr likevel ikke at det er fritt frem for deltakere å benytte plattformen til å ytre seg om hva som helst.

KRAFTaksjonen er et fredelig, inkluderende og ikke-voldelig initiativ. Dersom noen forsøker å bruke plattformen til oppvigleri, hatefulle ytringer eller annet som ikke er relatert til strømsaken, så vil de bli stoppet og i ytterste fall forvist fra arrangementene.

Vær voksen og ta ansvar: møt opp med toleranse og en positiv innstilling til at vi sammen kan gjøre en forskjell. Vennligst ikke fokuser på alt vi er uenig i, men husk at vi møtes om det alle enes om: at vi ønsker anstendige strømpriser i Norge.

La oss sammen gjøre 2023 til et godt nytt år!

Forrige artikkelForbud mot klemming og annen galskap
Neste artikkelDe facto generalstreik i Storbritannia