Japan har bekjempet covid med ivermectin, noe vestlig presse og media tier helt om

0
Innfelt Nobelprisvinner Satoshi Omura.

Av Northern Light, Derimot.no.

Japan har erstattet Covid-19 vaksiner dem med Ivermectin, og bare etter en måned så har landet blitt kvitt Covid. Japan trakk Moderna-vaksinen etter funn av magnetisk materiale i hetteglassene vaksinen leveres i. De fant også at tre leveranser med Moderna vaksiner var forurenset med partikler av rustfritt stål, og helsemyndigheter i flere byer i Japan rapporterte om funn «hvitt materiale» flytende i vaksine-glassene.

I dette innlegget vises det tydeligere hvordan introduksjonen av Ivermectin som behandling som ble tillatt i Japan 13. august har ført til et dramatisk fall av tilfeller av Covid 19.

Det var etter dette at den japanske helseministeren anbefalte at helsevesenet erstattet Covid-19 vaksinene med Ivermectin. Dette gjorde at Japan kunne utrydde Covid på kort tid. Dette skulle ha vært en sensasjon i verdenspressen, men underslås i vestlig presse og media som har samme eiere som legemiddelindustrien, og opptrer mer som et PR-byrå for dem. For nyheten om at en rimelig medisin som patentet er utgått for kan helbrede Covid, ville få selskapene som fremstiller mRNA-injeksjonene til å tape flere hundre milliarder dollar.

Tidslinjen viser at dødsfall etter mRNA-injeksjonene kalt vaksiner ble undersøkt av japanske helse-myndigheter i September. Samtidig med at vaksinene ble undersøkt for ukjente stoffer. Kort tid etter annonserte helseministeren at leger ble anbefalt å gi pasientene Ivermectin i stedet. Japan stoppet covid-viruset etter å ha stoppet massevaksineringen med mRNA-injeksjonene og gikk over til Ivermetcin.

Dette viser at japans befolkning har en regjering som representerer landets folk og ikke den globale storkapitalens interesser: – regjeringen aksjonerer etter rapporter om død og gift i vaksinene, og beordrer behandling med Ivermetcin, og viruset forsvinner.

Situasjonen i to andre land i den samme stillehavs-regionen, Australia og New Zealand, og i USA er en helt annen. De har flere smittet med Covid blant fullvaksinerte enn noen gang tidligere, og de fleste andre innlagte med koronavirus er også fullvaksinerte.

Australia og New Zealand er blitt forvandlet til politistater, og innbyggernes frihet er sterkt innskrenket. I den lille staten Masschusetts kjemper helsevesenet enda med at flere tusen fullvaksinerte får covid per uke. Japan startet tidligere enn Massachusetts med vaksinering, og avsluttet vaksineringen tidligere.

Dette må Folkehelseinstituttet ha fått med seg, og helsedirektorat og helsetopper som regimet bruker som frontfigurer for koronapolitikken i media, og helseministernes kontor med rådgivere og medisinsk fagpersonell. Også redaktører og journalister i hovedstrøms-pressen. NRK har 1700 journalister, og har nyhetsredaksjoner i NRK Dagsrevyen, og i aktualitetsmagasinene og NRK programmet Debatten.

Men Japans suksess med å utrydde Covid med en rimelig medisin har ikke nyhetens interesse her, selv ikke i statskanalen NRK som når den er folkets eiendom, skulle en kunne forvente at den representerer folkets interesser og leverer en nøytral og balansert nyhetsformidling.

Tausheten i vestlig presse og media om Japans suksess med Ivermetcin, viser at massevaksinering med eksperimentelle injeksjoner, nedstengninger, munnbind, sosial distansering og vaksinepass har ingenting med regimenes bekymring for folkehelsen.

Denne grafen viser utviklingen av Covid-19 i fire større land. (Skjermbilde)

Vestlige regjeringer er ikke annet enn administrasjoner for den globale storkapitalen, som skal gjennomføre deres agenda med en sosial og økonomisk restrukturering av verden, for storkapitalens New World Order, hvor en verdensregjering med ikke-valgte billionærer får verdensherredømme.

Hadde vi hatt en politisk bevisst befolkning som har kunnet sin historie, ville folk flest betegnet dette som ikke annet enn et svik mot folk og land av våre myndigheter.

Kommentar: FHI har ingen behandlingstilbud for covid-pasienter

steigan.no kontaktet overlege og professor Preben Aavitsland i FHI og stilte ham følgende spørsmål:

Vi ønsker å vite hva dere anbefaler når det gjelder tidligbehandling av covid-19.
I mange er det gjort gode erfaringer med tidligbehandling av covid-19.Kjenner dere til dette og hva mener dere om det?Hvilke anbefalinger gir dere legene om tidligbehandling?

Til dette svarte Aavitsland:

Det finnes i dag ingen legemidler eller andre behandlinger som kan redusere faren for at en SARS-CoV-2-smittet person utvikler alvorlig forløp.

Vi har derfor heller ikke anbefalt noen slik behandling.

Et par nye legemidler, Paxlovid og Lagevria, er på vei og kan bli nyttige hos personer med risiko for alvorlig forløp, altså særlig de eldre.

Vennlig hilsen
Preben Aavitsland 
Overlege, professor

Områdeledelsen for Smittevern, miljø og helse
Folkehelseinstituttet
Postboks 222 Skøyen, 0213 Oslo 
Tlf: 21 07 70 00  

Til tross for at Japan og India og andre land, samt blant annet dr. Peter McCullough i Texas har gode erfaringer med tidlgbehandling av covid-19, har FHI ingenting å tilby norske pasienter. De må tydeligvis enten bli friske av seg sjøl eller vente til de blir så sjuke at de blir lagt inn på sjukehus.

Det er klart vaksineindustrien er henrykte over dette, for hvis det finnes gode behandlingsmåter ville de miste svært mye av sitt høyst profitable marked.

Les også: Peter McCullough: Det gir gode resultater å behandle covid-19 tidlig

PS:

De såkalte «faktasjekkerne» har kastet seg over dette og prøver å benekte enhver nytte av ivermectin i behandling av covid-19, men som man ser av det Poynter skriver, klarer de ikke å bygge noen god sak mot denne behandlinga.

Les også: Advarsel: Felleskatalogen fjerner advarsel mot perikarditt og myokarditt i forbindelse med vaksinene

Propagandaoppslagene om «hestemedisin» bygde på løgn og fanteri

Ivermektin-mørklegging i India. Sensurering av fagfellevurdert studie.

Advokatforeninga i India saksøker WHOs sjefsforsker for desinformasjon

Forrige artikkelVelkommen til informasjonshelvete: den fjerde industrielle revolusjon
Neste artikkelRussland og Kina klar til å gå i allianse