Peter McCullough: Det gir gode resultater å behandle covid-19 tidlig

0
Peter McCullough avlegger vitnemål om tidlig behandling av covid-19 for Senatet i Texas.

Dr. Peter McCullough avla vitnemål i Senatet i Texas 10. mars 2021 der han viste til sine erfaringer med å behandle covid-19-pasienter for å unngå sjukehusinnleggelser og død. McCullough har publisert flere fagfellevurderte vitenskapelige artikler om dette og sier at han er sjokkert over i hvor liten grad fokuset har vært på å behandle og helbrede pasientene.

Denne videoen er publisert av Association of American Physicians and Surgeons:

Sitat:

”Lets not have a single person going home with a testresult with a fatal diagnosis sitting at home going into two weeks of dispair before they subcome to hospitalisation and death. … There is not a single media doctor on tv who has ever treated a covid patient. Not a single one! … There was a silensing of any information on treatment! You cant get papers published on this! … All effort has to be on vaccinations! … You cannot beat natural immunity. You cannot vaccinate and make it better! … There is no scientific rationale to vaccinate young and healthy people. … There is no asymptomatic spread of covid-19. … Covid19 has allways been a treatable illness. … 85% of deaths could have been prohibited with early treatment.”

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.