Er FDAs godkjenning av Pfizers vaksine «fake news»?

0
Scientist Devil Inside

President Joe Biden var tydeligvis i ekstase da USAs Food and Drug Administration (FDA) meldte at de har gitt full godkjenning til Pfizer/BioNTechs eksperimentelle vaksine. Han krevde at alle amerikanere «må vaksinere seg nå», og oppfordret de store korporasjonene i USA til å kreve vaksinering for alle ansatte.

Men er det virkelig snakk om en «endelig godkjenning»?

Ganske riktig sendte FDA det de kalte et Approval letter 23. august 2021 til Pfizer/BioNTech Det kan lastes ned her: https://www.fda.gov/media/151710/download

Men det er noe svært merkelig med dette brevet til å være et «endelig godkjenningsbrev».

Vaksineprodusenten er bedt om å undersøke vaksinens sikkerhet når det gjelder barn;

Deferred pediatric Study C4591001 to evaluate the safety and effectiveness of COMIRNATY in children 12 years through 15 years of age. Den studien har en frist ril 31. oktober 2023! En tilsvarende studie av vaksinen for barn mellom 6 måneder og 12 år har en frist til 31. oktober 2024! (Godkjenningsbrevet s. 5)

Hvordan kan noe være endelig godkjent hvis det fortsatt skal testes i flere år?

FDA pålegger Pfizer/BioNTech å gjøre ytterligere studier at hjerteproblemer som følge av vaksinen:

We have determined that an analysis of spontaneous postmarketing adverse events reported under section 505(k)(1) of the FDCA will not be sufficient to assess known serious risks of myocarditis and pericarditis and identify an unexpected serious risk of subclinical myocarditis.
Furthermore, the pharmacovigilance system that FDA is required to maintain under section 505(k)(3) of the FDCA is not sufficient to assess these serious risks. Therefore, based on appropriate scientific data, we have determined that you are required to conduct the following studies:

Fristen for endelig rapportering av disse studiene er satt til 31. oktober 2025.

FDA vet altså at vaksinen kan føre til hjertefeil og ser dette som så alvorlig at Pfizer/BioNTech må gjøre studier i mer enn fire år før de kan konkludere! Faktisk er den aller siste fristen for disse studiene satt til 31. desember 2027! (side 8)

Hvordan kan noen som kaller seg ansvarlige myndigheter pålegge folk å ta en vaksine som sjøl godkjenningsmyndigheter som er utrolig vennligstilte overfor industrien ikke vil gi endelig stempel før om fem år?

Pfizer krever ikke at egne ansatte vaksinerer seg

Det går fram av et internt og konfidensielt brev i Pfizer at de ikke krever at egne ansatte vaksinerer seg:

Hvem finansierer FDA?

USAs Food and Drug Administration (FDA) høres svært offisielt og statlig ut. Men hvem finansierer denne organisasjonen? Ifølge deres egne nettsider kommer 3,2 milliarder dollar eller 55% fra føderale budsjetter og 45% eller 2,7 milliarder dollar fra den industrien de skal kontrollere. Når det gjelder det de kaller Human Drugs står myndighetene for 35% av budsjettet og industrien for 65% av budsjettet. Human Drugs er en tredel av virksomheten i økonomiske termer og omfatter den angivelige kontrollen av vaksiner. FDA er altså finansiert av ikke minst BigPharma.

Det er ikke en gang polemisk å kalle dette for et system der bukkene kontrollerer havresekken. Og i dette tilfelle er det en gigantisk havresekker som kontrolleres av bukker som blant annet har opioid-skandalen med dens 500.000 dødsofre på menyen.

Les: Pfizers vaksine godkjent i USA – av de samme som godkjente de dødelige opioidene

Analyse av dødsfallene etter vaksinering i USA

New York City til 150.000 lærere: Ta vaksinen eller finn dere en annen jobb

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.