Tidligere nestsjef i Pfizer: – Ikke ta disse vaksinene, de er farlige!

0
Dr. Mike Yeadon, tidligere visepresident i Pfizer.

Dr. Mike Yeadon var visepresident i Pfizer i mange år. Han har utviklet vaksiner i mer enn 30 år. Både han og familien hans har alltid tatt vaksiner. Men de tar ikke denne. Dr. Yeadon sier at «enhver som gir denne vaksinen til gravide er uansvarlige idioter!» Denne videoen må du se!

mRNA-vaksinene er ikke vaksiner i vanlig forstand. Mens andre vaksiner er lagd ut fra at man har isolert et dødt virus og brukt det til å bygge opp kroppens forsvarsverk, er «vaksinene» til blant annet Pfizer og Moderna genterapi. De sprøyter gener inn i kroppen til folk, og hva de genene så gjør er det ingen som vet – heller ikke produsentene. Man aner ikke hvor mye genetisk materiale de vil skape i kroppen, eller hvor de vil skape det.

«Det kalles farmakinetikk eller farmadynamikk. Det har aldri vært gjort før, og som biolog er jeg skrekkslagen!»

Lenke til videoen: https://www.bitchute.com/video/FPehpfdTleDo/

Forrige artikkelDen daglige utgaven av steigan.no ble stanset av Mailchimp 21. august
Neste artikkelEr FDAs godkjenning av Pfizers vaksine «fake news»?