Facebook sensurerer boka «Koronarebellen» som har ligget på topp-10 i bokhandlene

0

Facebook fortsetter sitt korstog for å utrydde så mye kritisk tenkning som mulig. Fra 24. august 2021 har de blokkert boka «Korobarebellen» av Margrethe Salvesen. Facebook har noe nær et monopol på sosiale medier, så deres sensurmakt er enorm. Det de når gjør er jamngodt med diktatur. Er bokbål neste?

Halvor Næss, overlege ved Nevrologisk avdeling på Haukeland universitetssjukehus og professor ved Universitetet i Bergen skrev om «Koronarebellen»:

Margrethe Salvesen er sykepleier med lang erfaring fra ulike områder i helsevesenet. Vinteren 2020 ble verden rammet av en luftveispandemi og den 12. mars stengte regjeringen ned Norge. Umiddelbart reagerte Salvesen instinktivt på nedstengningen og forsto at dette ville kunne få alvorlige følger, ikke minst innen rusomsorgen hvor hun selv arbeidet. I boken Koronarebellen ser hun tilbake på tiden fra mars 2020 og fram til juni 2021, måned for måned. Den gir en meget godt dokumentert historisk oversikt over det som har skjedd i Norge etter at regjeringen stengte landet i mars 2020.

Salvesen bygger sine vurderinger på tilgjengelig dokumentasjon som det er rikelig av i boken. Den inneholder over 200 litteraturreferanser. Hun er ingen «koronafornekter» og er opptatt av saklig informasjon basert på empiri. Hun er for eksempel ikke motstander at vaksinasjoner så lenge de er frivillige og vitenskapelig fundert.

Både Facebook, Google og YouTube bruker nå sin monopolmakt politisk for å prøve å utrydde kritisk tenkning, og særlig kompetente kritikere som avslører en av de mest kriminelle industriene i verden, BigPharma.

«Koronarebellen» kan bestilles her: https://gnistr.net/produkt/koronarebellen/


Sensuren blir verre og verre

Dette gjør nå også epostleverandøren Mailchimp mot steigan.no. De blokkerer nå våre daglige nettaviser og hindrer våre abonnenter fra å lese dem. Det er som om postverket skulle innta posisjonen som politisk sensurinstans. De har gått i kompaniskap med BigPharma og WHO og har tatt inn i brukerbetingelsene sine at det er forbudt å spre informassjon blant annet om behandling av covid-19 som ikke er godkjent av dem.

Vi vil derfor gjøre som Glenn Greenwald og mange andre, skaffe oss systemer som ikke er kontrollert av monopoler som driver politisk sensur.

Forrige artikkelEr FDAs godkjenning av Pfizers vaksine «fake news»?
Neste artikkelAfghanistan-veteraner forklarer hvorfor USA tapte mens lederne løy alt de kunne