I år lager vi fortellingene selv

0
Pandoras eske (egentlig var det ei krukke) - Shutterstock

Fra 2021 av, vil vi selv bestemme hvordan verden skal forstås – og gir nytt navn til WHO.


Av Wolfgang Wodarg.

Det er spennende å se hvordan hele verden kan endres bare med fortellinger. Ganske enkelt fortellinger. Eller med narrativer, slik at det ikke høres så banalt ut. Det blir tydeligere og tydeligere at pandemi-fortellingen fra Pandora-WHO, som nå begynner med oppfølgere, er skrot. Denne kjøpte løgn-smørja produsert i Davos kan ikke lenger ende bra, fordi den er ikke vår.

23. januar 2020, etter flere forsøk og mange år med prøver, ble gen-sekvensene skreddersydd av Christian Drosten adlet av WHO. Her ble fryktens kjole og dens molekylære definisjon skapt.

Siden den gang har fienden alltid vært tilstede der Drostens PCR-tester og kopiene som oversvømmer markedet sporer den opp. Og de som tester mye, vil finne mye av fienden. Det faktum at knapt noen av de angivelige fiendene som er funnet, gjør noe skade, og at fienden er kjent for å være fredelig, har for lengst sluttet å spille en rolle i fryktmaskinen, som fortsetter i full fart. Leger, prøvelaboratorier, noen store laboratorier og testprodusenter, som Roche, høster sine biter av milliardene som blir kastet bort til slike unødvendige og uegnede tester (ca. 1,5 millioner tester per uke bare i Tyskland).

Les også: Stengning, karantene og forbud bygger på EN artikkel – og den er antakelig full av feil

Den første episoden av denne pandemi-fortellingen med tester og virus har virkelig sjokkert og forandret verden på kort tid. Sterkere enn en stor orkan eller et voldsomt militærkupp – men mye mer fredelig og mye mer innbringende for fortelleren. Etter en kort pause om sommeren, kom «Den andre bølgen» med undertittelen «Alle venter på vaksinen».

Det ble snakket om nye vaksiner, som vi ennå ikke visste nøyaktig hvilke effekter ville ha, men vi blir lovet at de vil gi oss tilbake en ny frihet og fri oss fra angsten fra første kapittel – i det minste til neste fiendtlige virus dukker opp. Vaksineindustrien er lykkelig, fordi den vil selge vaksiner.

Vi vet fortsatt ikke navnet på tredje kapittel, på grunn av de ufullstendige studiene før de ble godkjent. Men det blir noe dramatisk.

Tedros Ghebreyesus, som ble sjef for WHO til tross for de belastende påstandene om folkemord, har nettopp kunngjort at det er lagt opp planer om å utvide denne koronaforellingen til en serie med et foreløpig ubestemt antall kapitler. Titlene på serien er “Den neste pandemien kommer defintivt!” Eller “Etter pandemien er før pandemien”. Ja, WHO skaper historie med sine fortellinger. Så langt har de forårsaket mye skade, ødelagt levebrød og delt menneskeheten i de som ønsker å føle seg beskyttet i sin frykt – og de som synes de er fratatt sine borgerrettigheter og lurt av tiltakene.

WHO er opprinnelig et FN-byrå. Men i løpet av årene har dette imidlertid blitt noe av en forkledning, fordi den funksjonerer, som en del av et offentlig-privat samarbeid innen helse som har utviklet seg de siste 20 årene, som en grønnvaskings-institusjon for legemiddel- og vaksine-investorer. Den får mesteparten av sine midler fra Bill & Melinda Gates Foundation, Wellcome Trust og andre pandemiske bestselgere, for å skape panikk og frykt.

I tillegg hjelper mange forgreininger, for eksempel til Verdensbanken, med grupper fra farmasøytisk industri eller andre interesserte parter, i utviklingen og formidlingen av nye vaksinasjons-fortellinger. Med på leken er utvalgte forskere, journalister og politikere.

Den synkroniserte fortellingen fra Davos om The Great Reset virker også som en drøm fra frustrerte pengepugere, som allerede har alt og som nå kjøper politikk og forskere for å kunne spille golf i fred med kolleger fra Kinas kommunistiske parti over hele verden. For en banal historie.

Men kjære venner, vi lever fortsatt i et demokrati og har ennå ikke vedtatt den kinesiske modellen. Så vi er alle ansvarlige for hva som skjer og ikke skjer i vårt land.

Den nye 2030-agendaen skrives derfor av oss. Uten korrupsjon i politikk og vitenskap. Heldigvis har vi ikke råd til det uansett. Rett og slett ved å skape bedre fortellinger. Og vi begynner med det i dag.

WHO har vist at du kan endre mye med enkle nye definisjoner. De kunne gjentatte ganger gjøre en normal influensa til en pandemi og spre frykt og redsel.

Eller de omdefinerte bare flokkimmunitet genialt og gjorde det til noe som bare kan skapes av vaksiner. Så immunitet = vaksinasjonssertifikat. For en fantastisk forretnings-idé. Men det er ikke sunt.

Og i tillegg denne stadige torturen av barn med munnbindene.

WHO har erfaring med fortellinger, men – de er falske. På slike leirføtter begynner helsa å vakle.

Det skal bli slutt med det! Det sa Europarådet allerede etter svineinfluensaen, men det ble med det. La oss nå være trygge og skrive fortellingen vår selv.

Hvis WHO rett og slett definerer pandemier og flokkimmunitet på en måte som passer sponsorenes forretningsvirksomhet, så må VI kalle det ved rette navn og først og fremst gi forkortelsen «WHO» et ny betydning som tilsvarer innholdet og handlingsmåten der. De store legemiddelselskapene kjemper sammen med WHO mot falske medikamenter. Vi går lenger, og bekjemper en falsk Verdens helseorganisasjon.

Ved begynnelsen av året endres betydningen av forkortelsen «WHO» til:

02458cfa1d0a2a8e8d77c49e19cc1c42
Hoax = svindel, bedrag

Som med medisinpakker, må innholdet beskrives.

Derfor gis et nytt navn, som tjener til å beskytte helsen til verdens befolkning mot ytterligere farlige pandemier.

Vi bør formelt gi offentligheten og WHO melding om det.

God helse, styrke og alt det beste i det nye året.Med velvillig tillatelse fra Rubikon. Wolfgang Wodarg, født i 1947, er internist og lungelege, spesialist i hygiene og miljømedisin, samt folkehelse og sosialmedisin. Blant annet jobbet han som legesjef for Schleswig-Holstein, foreleser ved universiteter og tekniske høyskoler og styreleder i spesialistkomiteen for helsemiljøvern ved Schleswig-Holstein Medical Association. I 2009 tok han initiativet til Europaparlamentets komite for undersøkelse av rollen som Verdens helseorganisasjon spilte i svineinfluensa-pandemien.

Oversatt til norsk og publisert av Midt i fleisen.

Les også: WHO skriver om definisjoner for å tekkes vaksineindustrien

Om fortellerkunstens rolle i krig

Forrige artikkelLeger i Italia får advarsel mot vaksinekritikk
Neste artikkelDommeren vedtok å ikke utlevere Julian Assange av helsegrunner – men trusselen mot ytringsfriheten består