Leger i Italia får advarsel mot vaksinekritikk

48
Foreldre til vaksineofre under en demonstrasjon i Italia i 2018. Shutterstock

Antonio Magi, som er president for Ordine dei Medici di Roma, eller legeforeninga i Roma, varsler om at det er satt i gang tiltak mot leger i Italia som er kritiske til koronavaksinene. Det er det britiske medisinske tidsskriftet BMJ som melder dette. Tiltakene er begynt i form av undersøkelser mot navngitte leger, og det kan bli snakk om advarsel eller opp til to måneders suspensjon for de legene som angivelig er kommet med uønsket kritikk av vaksinene eller vaksineprogrammet.

Tre leger er fortsatt under undersøkelse og BMJ skriver:

En av de tre er Mariano Amici, som praktiserer i Ardea, 30 km sør for Roma. Han beskriver seg selv som en utøver av allmennmedisin. Han sier at han ikke er imot vaksinasjoner som sådan, til tross for å ha noen betenkeligheter med Pfizer-BioNtech-vaksinen som nå blir gitt i Italia. På nettstedet sitt sier han at han er ”forvirret” over helserisikoen fra slike mRNA-vaksiner og stiller spørsmål ved om de er passende for å bekjempe en sykdom som han hevder bare har en dødsrate på en av 2000. De fleste estimater setter dødeligheten 10 ganger høyere.

Til tross for etterforskningen mot ham, har han fortsatt å komme med begrunnede påstander. I forrige uke erklærte han: «Den engelske varianten av covid som forårsaker så mye bekymring for øyeblikket, bekrefter det jeg har argumentert for i flere måneder: vaksinen mot et virus som allerede har endret seg så mange ganger, risikerer å være ineffektiv og til og med farlig.»

Her er en video der Mariano Amici legger fram sitt syn:

En annen medisinsk organisasjon, Federazione Nazionale degli Ordini dei Medici Chirurghi e degli Odontoiari (FNOMCEO), har uttrykt bekymring over leger som nekter å bli vaksinert.

FNOMCEOs president, Filippo Anelli, fortalte de italienske mediene at rundt 100 medisinere ikke var villige til å motta vaksinasjonen, og la til at vaksineskepsis var «uforenlig med yrket fordi den benektet vitenskapelige bevis.»

Pierpaolo Sileri, Italias visehelseminister og professor i kirurgi, slo til mot sine vaksineskeptiske kolleger. «Jeg er forvirret når jeg hører om andre leger eller sykepleiere som er motvillige mot å få vaksinen,» sa han. «Jeg kan forstå det når det gjelder et publikum som kanskje ikke har den vitenskapelige forståelsen. . . men ærlig talt tror jeg at legene og sykepleierne, hvis de fortsatt er i tvil etter å ha sett alt som har skjedd, sannsynligvis er i feil jobb. »

EU-ledere er bekymret for at negative holdninger til vaksinene i alvorlig grad kan undergrave kontinentets forsøk på å overvinne covid-19. I noen land, inkludert Italia, Tyskland, Spania og Sverige, antas den offentlige skepsisen overfor covid-19-vaksiner å være høy.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Enebak Enebak says:

  Minner forøvrig om denne rapporten, utgitt av amerikanernes svar på Folkehelseinstituttet.
  Rapporten konkluderer med at vaksinen kan ende med allergiske reaksjoner, ukontrollerte betennelsesreaksjoner eller autoimmune reaksjoner når du støter på det ekte viruset etter at du er vaksinert.
  Rapporten anbefaler derfor at vaksinen brukes “med forsiktighet” på mennesker.

  Hvis du vil lese mer om hva som kan skje når du er vaksinert, er det forklart her.

  Tillegg: Rapporten er fra 2012 og er resultatet fra testene med vaksine for SARS1. Den gang brukte de mus, katter og ildere som forsøksdyr. Om årets vaksine er testa på disse dyreartene vet jeg ikke.

 2. Avatar for K11 K11 says:

  Årets vaksine er ihvertfall testet på dyr, uten at veganerne protesterer. (De gjør et unntak for vaksineindustrien, siden “vaksiner, særlig mot korona, er helt nødvendige”. Det er forbausende stor konsensus om dette blant veganere og andre såkalte dyrevernere, som ellers har gått så langt som til å aksjonere for brunsneglers rettigheter.)

 3. Avatar for K11 K11 says:

  Den såkalte “vaksineringen” kan ha flere hensikter, men blant de viktigste er å la immunforsvaret gå inn i en konstant alarmberedskap. Når den vaksinerte personen da smittes med det ekte viruset, går immunforsvaret berserk og begynner å angripe kroppens eget vev (i en såkalt cytokinstorm). Dette kan resultere i ødelagte lunger og andre organer, samt død. En annen mulig bivirkning er narkolepsi, multippel sklerose og andre autoimmune sykdommer. (Tiden vil vise hva slags langtidsskader de overlevende får.)

  I mange år forsøkte forskere å utvikle vaksiner mot diverse koronavirus. Disse forsøkene mislyktes alltid på dyreteststadiet. Forsøksdyrene ble syke og døde pga cytokinstorm. Immunforsvaret deres gikk berserk og ødela kroppens eget vev.

  Nå har man på mirakuløst vis klart å hasteutvikle en eksperimentell mRNA-vaksine mot det nye koronaviruset. Samtidig har man fjernet fra internett alle de gamle artiklene som før lå ute, hvor det fantes dokumentasjon på hvordan det gikk med forsøksdyrene i tidligere års testing av mRNA-vaksiner mot diverse koronavirus.

  Vaksineprodusentene har heldigvis sørget for å frita seg for alt juridisk ansvar, så søksmål kan man bare glemme. I stedet får man kose seg med eventuelle bivirkninger, og fortsette å etterleve restriksjonene (inkludert bruk av munnbind) også etter at alle er vaksinert. (Myndighetene har bekreftet at restriksjoner skal videreføres.)

  Når vaksinerte personer begynner å bli alvorlig syke utpå vårparten (etter å ha blitt infisert med selve viruset), kommer naturligvis media og myndigheter til å legge skylden på den “farlige, sør-afrikanske mutasjonen”, og bruke denne som begrunnelse for total nedstengning av samfunnet. (Inkludert portforbud og rasjonering.)

 4. Avatar for K11 K11 says:

  For meg er det opplagt at covid-19 er en mild forkjølelse som kun er farlig for høyst en halv promille av befolkningen. For folk flest er det derimot “opplagt” at covid-19 er livsfarlig for absolutt alle, og at sykdommen må bekjempes med alle midler, inkludert total nedstengning av samfunnet, og bokstavelig talt forbud mot å omgås mennesker. Folk tror det de vil tro, og lukker øyne og ører for alt som går mot myndighetenes propaganda.

  Utpå vårparten, når mange av de vaksinerte begynner å bli virkelig syke (etter å ha fått selve viruset i kroppen), kan media (aka myndigheter) simpelthen si: “Dette skyldes den nye, farlige mutasjonen. Vaksinen virker tydeligvis ikke på den, så vi må utvikle en ny vaksine, og vente med å åpne opp igjen samfunnet helt til denne vaksinen er ferdig.”

 5. Alt av bjeller, alarmer og varselklokker burde ringe når alt av grisefeite psykopater med fleskelabbene sine langt ned i den nasjonale honningkrukken som ikke har empati for andre enn seg selv sikler om kjeften etter å stikke en gift suppe i helt friske folk som ikke på noen måte kan skades av et ufarlig virus.

  Enhvert frisk sinn burde skjønne at her lukter det mer en ugler i mosen.

  Reprise av det som skjedde i etter WW2 der Stalin og Hitler tilførte fluor i drikkevannet til krigsfanger og folk for å ta fra dem evnen til å se enkle bindinger, tenke selv og frata dem opprørstrang.
  Dette ble en supersuksess der de ble innført i hele vesten av psykopatene, at fluor er giftigere en cyanid og er den aktive delen i rottegift brydde dem seg ikke om, ønsket om å herske over en masse ut av stand til å protestere gjorde dem spinnville.

  Her i landet gikk AP over lik for å få tilsette fluor i drikkevannet vårt, som alle skjønner så har man ikke tenner i magen.
  Heldigvis så klarte ikke AP å få det gjennom i Norge.

  Etter denne vaksinen så vil folk i beste fall bli redusert til en maurkoloni der alle blindt adlyder dronningen uten å stille spørsmål, ei dronning som har satt seg selv opp med mer makt enn Hitler med navn Fjerna Smørberg.

  86% av de med mørk hud vil ikke ta vaksinen, 75% av jøder vil ikke ta den og ca 50% av oss andre vil like la oss genmodifisere.

  Da er de aller fleste i verden såkalte konspirasjonsteoretikere. De må snart finne på noe nytt, begrepet har mistet sin intensjon.

  fgjdgjddhdfh

  https://www.youtube.com/watch?v=IsfP6_IOum0

  14 dager nasjonal dugnad for å flate ut kurven. Kjøss meg langt opp der sola aldri skinner!

  https://www.youtube.com/watch?v=WPBvJrW2HJo
 6. Avatar for K11 K11 says:

  Hvor blir det av “Vaksinering: Minutt for minutt”?

  Det er mange dager siden de første nordmennene ble vaksinert, med TV og diktator-Erna til stede. Skal ikke også TV-kanalene følge dem opp og dokumentere den videre helsetilstanden deres? Er det en spesiell grunn til at det ikke lenger snakkes om vaksinering i Norge?

  Jeg er spent på å se hvor bra det går med de gamle og skrøpelige forsøkskaninene som var “heldige” nok til å få første dose av giftinnsprøytningen. Nå er det vel ikke mange dager før de skal ha dose nummer to, og jeg regner med at media gir oss løpende oppdateringer i tiden fremover, både før og etter den andre injeksjonen.

  I det høyt utviklede EU-landet Frankrike, med en befolkning på drøyt 67 millioner, har det i løpet av noen uker blitt vaksinert så mye som TO HUNDRE mennesker! Franskmenn går mann av huse for å få sprøytet inn giften, som de fikk titusener av doser av i første omgang! Tenk, hele to hundre mennesker har latt seg vaksinere med den fantastiske eksperimentelle mRNA-giftcocktailen! For en suksess! Kun noen titalls tusen doser måtte destrueres. (Slik de også måtte i Tyskland, USA og mange andre land. LOL.)

 7. Det kan tenkes at injeksjonene som ble gitt på tv på statsoverhoder og gamle var en ufarlig saltoppløsning, dette for å fjerne skepsis hos mange. Det skulle tatt seg ut om de som var på tv ble syke av injeksjonen (men vil MSM omtale det om de ble syke?).

  Skulle noen her kjenne noen som har fått injeksjonen, så følg nøye med dem også etter flere måneder, og kunne det vært opprettet et innlegg her på forumet hvor vi kan rapportere inn om vi vet at noen har fått bivirkninger eller blitt syke av injeksjonen?

 8. Avatar for Jan123 Jan123 says:

  I moderne tid, ja, men dette er egentlig ikke noe nytt fenomen. La meg fremsette en teori. Til alle tider har den yngre generasjonen stått ovenfor et problem: de ønsker å opponere mot noe, mest av alt de jævla foreldrene. Problemet er jo at foreldrene som oftest er litt klokere og har en del mer livserfaring og pragmatikk, så det er vanskelig å ta de på noe.

  Løsningen er å finne en SAK som man kaster all sin iver inn i, og det bør helst være en sak foreldregenerasjonen ikke skjønner men som kan gi masse moralsk «kred». Det kan være klima, rasisme, religion, samme faen hva saken er. I denne saken blir man mer ortodoks en paven, og plutselig har man en mulighet hvor man kan angripe helt vanlige folk fra en moralsk høy hest.

  Man kan finne disse moralske svakhetene hvor som helst, det er ikke noe vanskelig. Bestefar sa noe som kan tolkes rasistisk? Sorry bestefar, du skal få høre det, og du er herved kansellert som person. Hjelper ikke at du 99% av livet har vært en grei kar. Tror du det finnes viktigere saker enn klima? Ikke greit. Mener du at det er greit å ha sex utenfor ekteskapet? Du må være en heks, du skal brennes på bålet (bokstavelig talt).

  Det er her venstresida har kjørt seg fast nå, en pubertal opprørstrang som står og roper moralsk indignasjon over masse ubetydelig dritt som gir moralsk «kred», mens de rike blir enda rikere, takket være sine små søte fanatikere som har ødelagt venstresida med sin infantile mangel på evne til å fokusere på de viktige tingene. Disse folkene er også nyttige idioter og sjokktropper for de rikes agenda (Antifa og annet dritt). Bra jobbet, «venstresida»!

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

40 flere kommentarer

Deltakere