En vitenskaps vippepunkt

5
Foto: Shutterstock

Problemet med å leke gud.

Av Øystein Risø Nilsen.

Mary Shelley adspredte Byron og mannen noen sommernetter i 1816 ved Genfersjøen med å lage utkastet til en berømt skrekkhistorie. Shelleys historie handler om en dr. Frankensteins forsøk på å lage et menneske i sitt laboratorium. Som de fleste vel vet så gikk ikke det særlig bra med verken doktoren eller monsteret han skapte.  

Merkverdig nok så er dystopien iferd med å realisere seg på det mikrobiologiske plan ved den nye generasjonen av vaksiner. Den gamle typen skulle prøve ´å lure´ kroppen til immunitet – mens de RNA-baserte har evnen til ´å invadere´ våre kroppsceller og alternere vårt eget DNA. I hverdagsspråk kalles slikt for overgrep; fra å forsøke å provosere organismen til å kommandere den! Legekunstens stamfar Hippokrates gyldne forutsetninger for å kunne ta mennesker i kur – er helt radert bort.

Shelleys moralske lekse var å minne oss om konsekvensene av ´å leke guder´. Evnen til å leke betraktes forøvrig innen forskningsverdenen som god forutsetnings-egenskap, mens etikk og konsekvensanalytisk skikkethet ikke blir sett på som særlig nødvendig ballast. Ifølge filosofen Karl Popper er den naturvitenskapelige modellen (hvorfra det daglig drypper over oss det vi benevner ´dokumentert kunnskap´) god til – ´å systematisk forenkle alle livets fenomener´; ikke kapabel til å avsløre/utdype noe vesentlig omkring vår eksistens utover tilværelsens banale materielle facts. Når man så i tillegg ikke krever særlig mer av et medisinsk-vitenskapelig forsøk enn å betrakte fenomener gjennom mikroskop – så må det ofte gå fryktelig galt!  Naturvitenskapen fungerer utvilsomt aldeles utmerket blant det periodiske systems elementer mht. egenskaper og funksjon – men anvendt på mennesket og natur kommer den rådende fragmentariske vitenskapstenkningen sørgelig til kort.  Når vitenskapsfolk kloden rundt i denne tia jobber i høygir med å finne fram til en ´effektiv vaksine´, så utelates grunnleggende premisser omkring sammenhengene i det liv vi lever her på kloden. De menneskeliv som det etablerte helseregimet angivelig redder hvert år gjennom vaksinering og nedmedisinering, kan aldri veies opp mot alle millioner (organismer) som får sine liv korrumpert og ødelagt grunnet manglende innsikt i langtidseffekten til det rådende behandlingsregimet.

Man kan selvsagt ikke være motstander av genmanipulasjon som fenomen siden det er en kontinuerlig prosess i tilværelsen. Problemet ligger i at forskere heseblesende konkurrerer om å fremforske vaksiner som skal kødde med arvestoffet uten den nødvendige forutsetningskunnskapen til å forstå konsekvensene av det de leker med. Og når vi soler oss (med et tykt lag solkrem) i de årlige FN-rapportene som forteller hvor bra og vellykket livet er for oss som bor her på berget, så det er det nok dessverre bare et mål på hvordan våre liv er utenpå; hvilket er beskrivende for den rådende behandlingsmetodikken som aldri (egentlig) er opptatt av årsaker og sammenhenger når det kommer til forebygging og behandling av sykdom.  Man har lenge kunnet observere en klar degenereringstendens innen de vestlige samfunn; mental desimering; emosjonell og seksuell forkrøpling; fysiologisk alternering/ pervertering – samt i den senere tid; radikalt synkende fertilitets-evne.  En degenerering jeg er stygt redd for bare kommer til å fortsette med dagens helseregime siden det fra et homøopatisk perspektiv er en utvikling som nettopp er et resultat av vår uheldige måte å betrakte, møte, og forebygge sykdom på; og den nye RNA- metoden vil definitivt komme til å forsterke denne trenden!  

Jeg er redd for at Mary Shelleys dystopi til sammenligning vil komme til å blekne og man vil måtte komme til å spørre seg om det menneskelige liv vi kan skimte foran oss vil være verd å leve – eller berge?

Homøopat Øystein Risø Nilsen, Harstad.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Det trodde jeg også, helt til jeg forsto at hvor mye som ligger i begrepet.
  Denne er ganske gammel, men den var en øyeåpner for meg.

  Uansett - så bør en ha minst to års avstand til legemiddel-industrien.

 2. “Når vitenskapsfolk kloden rundt i denne tia jobber i høygir med å finne fram til en ´effektiv vaksine´, så utelates grunnleggende premisser omkring sammenhengene i det liv vi lever her på kloden”.

  Vitenskapsfolk først av alle burde stille spørsmål om hvorfor det skal fremstilles en vaksine mot et virus som har en overlevelsesprosent på over 99,8. For når overlevelsesprosenten er på over 99,8% beviser det at kroppens naturlige immunforsvar bekjemper viruset. Et virus som de til overmål ikke engang har klart å isolere (!).

  Friske mennesker skal ikke ha vaksiner, spesielt ikke hastevaksiner som ikke er tilstrekkelig utprøvd. Som en vitenskapsmann og tidligere toppsjef hos Pfizer sa det:
  "There is absolutely no need for vaccines to extinguish the pandemic… You do not vaccinate people who aren’t at risk from a disease. You also don’t set about planning to vaccinate millions of fit and healthy people with a vaccine that hasn’t been extensively tested on human subjects.” Dr. Mike Yeadon PhD, Pfizer’s former Vice President and Chief Scientist for Allergy & Respiratory Disease”. Kilde.

  Dette må helseministeriene og dermed regjeringer i alle vestlige land iallefall vite, sammen med MSM. Når de heller driver skremselspropaganda for få folk til å ta vaksinen de ikke trenger, betyr det at de ikke så mye er regjeringer til beste for folk og land, men heller administrerer befolkningene for den globale storkapitalen de tjener frem til deres New World Order, og at MSM er helt integrert i administrasjonen som et propagandaapparat.

 3. Avatar for smurfen52 smurfen52 says:

  Hmmmm… dette gir mening, Jesus sier at han vil returnere i 2030 og knuse satanistene og skape alt på nytt i en 1000 års fred i en gylden æra for menneskeheten.

  Som de fleste vet så er Dyret i åpenbaringen FN som skal ha Antichrist som diktator i en verdensregjering i 2030. En mann skal kontrollere hele planeten og alle som bor på den. med 5G så kan han det.

  Paven og Rotchilds har nå endret navn på kommunisme, nå eksisterer ikke ordet kommunisme lenger, nå heter det inkluderende kapitalisme. Det er det vi skal over til lenge før vi kommer til 2030.

  Vi er i Noahs dager nå, da også genmodifiserte de folk til å få dyrekropper eller hoder på mennesker med RNA og DNA vaksiner.

  https://www.youtube.com/watch?v=KkahQKP4gnE

  https://www.eutimes.net/2020/12/rothschild-investment-group-partners-with-the-vatican-to-rebrand-communism-as-inclusive-capitalism/

 4. Interessant video smurfen, med de to dagene som to tusen år. Djevelen har veldig dårlig tid.

 5. De har vist hastverk, stikkordet er protein.
  De setter fyr på alle d store høne farmene i vesten og alt annet som kan gi folk proteiner. Tidens hungersnød er underveis.

  Løsningen er å dyrke selv, de som ikke har startet til nå vil få det tøft.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere