Hvem drepte barna i Dhouma?

0

Det er hevet over enhver tvil, det var ikke noe «kjemisk angrep» i Dhouma i april 2018. Ingen, selv ikke haukene i USA kan holde liv i denne løgnen.

Det var ikke noe «kjemisk angrep» i Dhouma. Hvem drepte så dette barnet
og skjendet henne og dusinvis av andre ved å bruke dem som rekvisita til propaganda?

Fotografier og videoer av døde barn, kvinner og menn, liggende i hauger, løftet opp og inn i kameraene ble presentert som sanne av alle medier. Og det var én ting ved saken som var sann, og det var at disse menneskene var døde.

Men hvem drepte dem? Hvem drepte barna i Dhouma og skjendet likene ved å bruke dem som rekvisitter i falske videoer, arrangerte og deretter re-arrangerte dem for mest mulig makabre stilleben? Hvem skal stille de som drepte dem og skjendet dem til ansvar? Det ville vært naturlig for hovedstrømsmediene å ta opp denne saken bredt, slik de gjorde når denne «aksjonen» skulle brukes som unnskyldning for å angripe Syria igjen.


Men mediene spør ikke Erna Solberg, Ine Eriksen Søreide og de andre om det kanskje er på sin plass å beklage overfor Syria, etter at de «forstod» at USA «måtte reagere».

En av de få kommersielle kanalene som viste skepsis var Tucker Carlson Tonight. I går, tirsdag tok han et kraftig oppgjør med hele saken.

YouTube player

Disse bildene og videoene var produsert av White Helmets.
White Helmets er fullfinansiert av USA, Storbrittania m fl, mye sannsynlig også Norge. De drepte barna er altså vårt ansvar, våre myndigheters ansvar.

Veterans Today hadde en bred exposé om falsk flagg aksjonen 15.april 2018,
mens hovedstrømsmediene rapporterte hendelsen som sann.

Steigan.no visste allerede i april 2018 at påstandene om dette «kjemiske angrepet» ikke kunne være sann:

Løgnene om et «kjemisk angrep» i Dhouma i april i fjor ble rapportert som sant av samtlige norske og internasjonale hovedstrømsmedier. Grusomme bilder og videoer av døde barn ble kringkastet og Syrias president fikk skylden. Vi som visste bedre både sa og skrev at dette var en «falsk flagg»-aksjon. Vi ble forsøkt latterliggjort.

Forrige artikkelTrans-annonse for Sprite viser at det er en krig om barns hjerter, sinn og kropper på gang
Neste artikkelHvorfor støtter Norsk Folkehjelp separatisme i Syria, Henriette Westhrin?