Stoltenberg lyver, det har ikke vært noe gassangrep – VIDEO

18
Kari Angelique Jaquesson

Av Kari Angelique Jaquesson.

Det har ikke vært noe gassangrep i Dhouma

Pearson Sharp er en amerikanske forfatter og journalist som akkurat nå er i Syria. I dag har han vært i Dhouma. Han har vært på sykehuset der filmingen av mennesker som blir spylt med hageslange er gjort. Han har snakket med legene der, han har snakket med 30-40 vanlige folk på gaten på forskjellig steder. Han understreker at dette er tilfeldige personer på gaten, ikke mennesker som har blitt valgt ut på forhånd.

Våre egne ledere  lyver oss rett opp i fjeset

Det er ganske spesielt å se sin egen statsminister og  utenriksminister stå og lyve oss rett opp i fjeset. Både Solberg og Søreide behandler oss fullstendig respektløst.
Stoltenberg gidder jeg knapt å nevne, han regner jeg ikke som norsk lenger, han er fortapt, han er eid av krigsindustrien. Å observere kroppsspråk og (mangel på) mimikk hos Stoltenberg er fascinerende på en svært ubehagelig måte.

At Norges ambassadør i Belgia er kona til NATO-sjefen er helt oppsiktsvekkende. Hvordan skal vi stole på at Norges hemmeligheter forblir hemmeligheter når ambassadøren deler seng med sjefen for verdens største krigsmaskin? Det er ikke riktig.

Lyver for å forsette å drepe

Hva skal vi gjøre når lederne våre lyver? Og når løgnene er fabrikert for å fortsette å drepe i Syria? Denne påtatte omtanken for syriske barn er det kvalmende å se på.
Syria har siden 2011 vært gjenstand for beinharde sanksjoner. Sanksjoner som også rammer import av ingredienser til å lage kreftmedisin. Før sanksjonene eksporterte Syria medisiner til 100 land.
Nå bombet USA & CO; et forskingsenter på nettopp kreftmedisin.

For å ta et tilbakeblikk på dette med omtanke for barn.

Det er anslått at 500.000 barn døde som direkte konsekvens av sanksjonene mot Irak.
Da Madeleine Albright, den gang utenriksminister i USA ble spurt om ikke det var en høy pris å betale svarte hun «Det er en høy pris, men prisen, vi synes det er verdt det.» I Jemen drepes barn hver dag. Det hører vi lite om, likeens alle de andre barna som blir drept i Palestina, i Afghanistan. Eller i USA for den saks skyld, der byer som Flint, Michigan i over ti pr har hatt blyforgiftet vann.

 

Opprinnelig publisert på bloggen til Kari Angelique Jaquesson på steigan.no.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for baluba baluba says:

  Jeg synes du bør skjerpe deg her inne. Hvis du har noe å komme med så del det med oss. Alt annet som sjikane bør du holde deg for god til. Jaqesson har i motsetning til deg vært i disse områdene. Vesten har så strenge sanksjoner at hverken folk eller penger lett kommer inn der. Klarer du å forestille deg de fra sofaen? Det gjelder også OPCWs folk. Du kan jo prøve å reise inn dit selv?

 2. Syns du ikke det er litt rart at de ikke tar av dem klærne før dem spyler vann på disse såkalte gift offrene? Ifølge giftinformasjonen skal alle klesplagg som er kontaminert (utsatt for) med gift fjernes Syns du ikke det er litt rart at barna som blir spylt slutter å gråte med en gang de slutter å spyle vann på dem? Syns du ikke det er litt merkelig at det ikke er noen kvinner tilstede?
  Men jeg er sikker på at du mangler et kritisk syn på ting som blir servert gjennom MSM (main stream media)

 3. Avatar for stig stig says:

  Men hvordan kan du påstå at vår alles helt,krigsforbryteren og landssvikeren Jens Stoltenberg lyger-han som er så kjekk?

 4. Avatar for Johnny Johnny says:

  Hvis du tror så sterkt på MSM Olaf, hvorfor er du her på steigan.no?
  MSM i de “åpne demokratiske samfunnene” eies av det militære-industrielle og finansielle kompleks , dvs. de som tjener på at det er krig på kloden vår. Brorparten av verdiene i de “åpne demokratiske samfunnene” eies også den samme eliten. steigan.no er av folket, og for folket.

 5. Avatar for baluba baluba says:

  Mange av disse løgnene vestlige politikere bærer med seg er så svakt begrunnet at til og med et barn kan avsløre dem. Prøv nå å stille noen kritiske spørsmål og, ikke minst, spør deg selv hvorfor media ikke gjør det når du f eks ser nyhetene på nrk.

 6. Den globale storkapitalen er USA basert, Wall Street bankkartellene. Men de gjør ikke forskjell på folk uansett hvor, det amerikanske folket er deres første ofre for deres brutale sosialdarwinistiske markedsøkonomi. Flint er et godt eksempel.

 7. olaf'en

 8. Avatar for Johnny Johnny says:

  Det vestlige demokratiet er bare en illusjon, og MSM er elitens blendeverk!

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

10 flere kommentarer

Deltakere