Stoltenberg lyver, det har ikke vært noe gassangrep – VIDEO

0

Av Kari Angelique Jaquesson.

Det har ikke vært noe gassangrep i Dhouma

Pearson Sharp er en amerikanske forfatter og journalist som akkurat nå er i Syria. I dag har han vært i Dhouma. Han har vært på sykehuset der filmingen av mennesker som blir spylt med hageslange er gjort. Han har snakket med legene der, han har snakket med 30-40 vanlige folk på gaten på forskjellig steder. Han understreker at dette er tilfeldige personer på gaten, ikke mennesker som har blitt valgt ut på forhånd.

Våre egne ledere  lyver oss rett opp i fjeset

Det er ganske spesielt å se sin egen statsminister og  utenriksminister stå og lyve oss rett opp i fjeset. Både Solberg og Søreide behandler oss fullstendig respektløst.
Stoltenberg gidder jeg knapt å nevne, han regner jeg ikke som norsk lenger, han er fortapt, han er eid av krigsindustrien. Å observere kroppsspråk og (mangel på) mimikk hos Stoltenberg er fascinerende på en svært ubehagelig måte.

At Norges ambassadør i Belgia er kona til NATO-sjefen er helt oppsiktsvekkende. Hvordan skal vi stole på at Norges hemmeligheter forblir hemmeligheter når ambassadøren deler seng med sjefen for verdens største krigsmaskin? Det er ikke riktig.

Lyver for å forsette å drepe

Hva skal vi gjøre når lederne våre lyver? Og når løgnene er fabrikert for å fortsette å drepe i Syria? Denne påtatte omtanken for syriske barn er det kvalmende å se på.
Syria har siden 2011 vært gjenstand for beinharde sanksjoner. Sanksjoner som også rammer import av ingredienser til å lage kreftmedisin. Før sanksjonene eksporterte Syria medisiner til 100 land.
Nå bombet USA & CO; et forskingsenter på nettopp kreftmedisin.

For å ta et tilbakeblikk på dette med omtanke for barn.

Det er anslått at 500.000 barn døde som direkte konsekvens av sanksjonene mot Irak.
Da Madeleine Albright, den gang utenriksminister i USA ble spurt om ikke det var en høy pris å betale svarte hun «Det er en høy pris, men prisen, vi synes det er verdt det.» I Jemen drepes barn hver dag. Det hører vi lite om, likeens alle de andre barna som blir drept i Palestina, i Afghanistan. Eller i USA for den saks skyld, der byer som Flint, Michigan i over ti pr har hatt blyforgiftet vann.

 

Opprinnelig publisert på bloggen til Kari Angelique Jaquesson på steigan.no.

Forrige artikkelAn illegal, criminal – and FAILED attack
Neste artikkelSaudi-Arabias plan om regimeskifte i Syria