Ny varsler sier at OPCW tuklet med bevis i forbindelse med det angivelige gassangrepet i Douma

3
Kilde: The Grayzone

En varsler fra Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen (OPCW) beskylder toppfunksjonærer der for å ha tuklet med bevis som ble samlet inn på stedet for et angivelig kjemisk våpenangrep i den syriske byen Douma i april 2018.

Aaron Maté fra The Grayzone i samtale med Theodore Postol, prisvinnende professor i Science, Technology and National Security Policy ved MIT.

Les også: OPCW forfalska rapporter for å gi påskudd til bombing av Syria

– «Gassangrepet» i Douma var arrangert, sier berømt MIT-forsker

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

  1. Og igjen må vi bare konstatere at NRK selvfølgelig ikke kommer til å inkludere ekte eksperter når de kjører sine “Urix forklarer”. Det er fake news fra ende til annen de driver med i statskanalen vår!

    Mens jeg fortsetter å kose meg med å holde meg orientert her på Steigan, så slenger jeg ut en kjempestor takk for innsatsen deres! Tusen takk!

  2. Jeg har lenge lurt på hvorfor Russland og Kina godtar at OPCW fortsetter slik de gjør. Som vi ser her så er jo selve grunnleggeren av organisasjonen, José Mauricio Bustani, dypt bekymret for utviklingen. Russland og Kina må lære seg å stille krav. Hvorfor krever de ikke bare utskiftinger i OPCW slik at organisasjonen får en mer reelt vitenskapelig og upartisk sammensetning. Det kan jo umulig være slik at de ikke innser hva som foregår. Noen som har noen gode forslag?

  3. José Mauricio Bustani, tidligere direktør for OPCW, med noen bekymringer angående Skripal saken. Igjen: ikke noe du kommer til å få se i Urix sine såkalte forklaringer. For Urix forklarer ikke, de bortforklarer.

    https://www.youtube.com/watch?v=gufstHPdK4Q

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere