Ny varsler sier at OPCW tuklet med bevis i forbindelse med det angivelige gassangrepet i Douma

3
Kilde: The Grayzone

En varsler fra Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen (OPCW) beskylder toppfunksjonærer der for å ha tuklet med bevis som ble samlet inn på stedet for et angivelig kjemisk våpenangrep i den syriske byen Douma i april 2018.

Aaron Maté fra The Grayzone i samtale med Theodore Postol, prisvinnende professor i Science, Technology and National Security Policy ved MIT.

Les også: OPCW forfalska rapporter for å gi påskudd til bombing av Syria

– «Gassangrepet» i Douma var arrangert, sier berømt MIT-forsker

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. Og igjen må vi bare konstatere at NRK selvfølgelig ikke kommer til å inkludere ekte eksperter når de kjører sine “Urix forklarer”. Det er fake news fra ende til annen de driver med i statskanalen vår!

    Mens jeg fortsetter å kose meg med å holde meg orientert her på Steigan, så slenger jeg ut en kjempestor takk for innsatsen deres! Tusen takk!

  2. Jeg har lenge lurt på hvorfor Russland og Kina godtar at OPCW fortsetter slik de gjør. Som vi ser her så er jo selve grunnleggeren av organisasjonen, José Mauricio Bustani, dypt bekymret for utviklingen. Russland og Kina må lære seg å stille krav. Hvorfor krever de ikke bare utskiftinger i OPCW slik at organisasjonen får en mer reelt vitenskapelig og upartisk sammensetning. Det kan jo umulig være slik at de ikke innser hva som foregår. Noen som har noen gode forslag?

  3. José Mauricio Bustani, tidligere direktør for OPCW, med noen bekymringer angående Skripal saken. Igjen: ikke noe du kommer til å få se i Urix sine såkalte forklaringer. For Urix forklarer ikke, de bortforklarer.

    https://www.youtube.com/watch?v=gufstHPdK4Q

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere