Det er mye bedre å drepe enn å tape ansikt – hilsen USA og England & Co;

0

Av Kari Angelique Jaquesson.

Syria blir nå bombet, med påskudd basert på en løgn. USA, England og Frankrike forter seg å gjøre det for de vet at det finnes ingen bevis på det de bruker som påskudd, at det skal ha skjedd et angrep med kjemiske våpen i Dhouma.
Alle med en fungerende hjerne vet at dette ikke er tilfelle, og det finnes ikke noe bevis eller spor etter noe kjemisk angrep. Ingen lik, ingen vitner i byen der dette skal ha skjedd, ingenting. Undersøkelser av det oppnevnte internasjonale byrået er på plass i Syria, men NATO vil forte seg å bombe før undersøkelsene er ferdige. Det er fordi de vet at løgnene deres vil bli avslørt.

Og det er overhodet ingen logikk i det de påstår – at syriske myndigheter,som brukes enormt med ressurser på å evakuere sivile, skal drepe, gasse, sivile.
Løgnen er så åpenbar at det er en hån mot oss alle å påstå noe slikt.

De eneste som vinner på noe slikt er de som vil ødelegge Syria, nemlig de samme som nå bomber. De har brukt enorme ressurser og satt inn enormt med prestisje i å ødelegge Syria.

Selv om dette hadde vært riktig (hvilket det ikke er) er det selvsagt ingen grunn til å bombe et land. Da skulle både USA og ikke minst «Israel» vært bombet for lengst. Det er bevist over enhver tvil at Israel brukte hvit fosfor mot sivile på Gaza, med enorme konsekvenser.

Her er Tom Duggans vitnesbyrd fra i natt. Han bor i Damaskus.
(Om ikke lyden er på, klikk på ikonet på skjermen)

Bombene ødelegger og skremmer. Men vi hører ingenting om noe omtanke for syriske mennesker som får sine omgivelser og hjem ødelagt. Vi kommer ikke til å få se noen bilder av redde barn i avisene våre eller på TV-skjermene nå. Personene som tar beslutninger i NATO-landene bryr seg overhode ikke om barna i Syria, eller noe land i verden for den saks skyld, så lenge de står i veien for profitt.

Her er bilder en syrisk venn av meg i Syria har sendt meg i dag.
Noen har mistet hjemmet sitt i dag. 

May påstår at : «Det syriske regimet har en historie i å bruke kjemiske våpen mot sitt eget folk på den mest grusomme og avskyelige måten.»
May lyver. Og hun vet at hun lyver.
Det har aldri blitt bevist at dette har skjedd. Det har derimot skjedd at terroristene de har finansiert har drevet med kjemiske våpen i ganske stor skala.

Hvem har levert varer til det kjemiske laboratoriet som ble opdaget i øst-Ghouta?
For bare en uke siden, da øst-Ghouta ble befridd ble det oppdaget laboratorier for å lage kjemiske våpen, 40 tonn med produkter. Produktene ble identifisert som britiske og tyske. Dette ble i stor grad ignorert av de store mediene. Like etter ble nyhetene nemlig temmelig beleilig dominert av røverhistorien om en påstått forgiftning av en russisk ex-spion. Her har det heller ikke blitt fremlagt noen bevis. Dette har vi sett før, nøyaktig det samme.

Krigsforbryteren Tony Blair, som av uforståelige grunner ikke sitter i fengsel har gjort sitt beste for å overbevise May om at hun kan beordre angrep på Syria uten gå veien om parlamentet. Denne mannen konspirerte og løy og er personlige ansvarlig for at en million irakere mistet livet, et ukjent antall barn ble gjort foreldreløse, et helt samfunn, med ti tusen år gammel sivilisasjon ble knust, med andre ord Tony Blair er en massemorder. Han lyver lett og uanstrengt.
(Kilde bilder)

Og det haster å få bombet Syria!
Hvorfor det? For å ødelegge bevis på hva NATO-land har drevet med i Syria?
«The speed with which we are acting is essential in co-operating with our partners to alleviate further humanitarian suffering and to maintain the vital security of our operations.» sier May i talen sin.

Retorikken vi serveres nå  er nøyaktig samme retorikk og løgner som ble brukt da de invaderte og ødela Irak for bare 15 år siden og Libya for bare syv år siden.
«Det haster, Saddam kan bombe oss i løpet av 45 minutter»
«Det haster, vi må redde sivile i Libya»

Dobbeltmoral
«Og mens denne handlingen gjelder spesifikt å avskrekke det syriske regimet, vil den også sende et klart signal til alle andre som mener at de kan bruke kjemiske våpen med straffefrihet.»

Men dette vet vi av erfaring: «Israel» har brukt kjemiske våpen før og om de så gjør det i morgen kommer det ikke til å skje noe som helst.

«I have done so because I judge this action to be in Britain’s national interest.»
Det er 4 553 km mellom London og Damaskus. På hvilken måte Syria har noen betydning for «Storbrittania sikkerhet» kan neppe forklares.

Det er fortvilende at våre ledere er så kalde, utspekulerte og morderiske.
De er villige til å gjøre hva som helst for å ikke tape ansikt. De synes det er bedre å drepe tusenvis, titusenvis, hundretusenvis av mennesker enn å ikke være inne i varmen med de andre kalde, morderiske politikerne. Om du skulle ha kvaler, er de vesentlig mindre fremtredende enn ambisjonene og redselen for måtte ha en vanlig jobb ute blant bermen.

Å insistere på, tviholde på en løgn, når du er tatt med buksene nede viser hele verden hvilken ynkelig person du er.
Norske politikere er ikke noe bedre. Da det ble avgjort at Norge skulle bombe Libya, et land som aldri har truet eller angrepet Norge beskrev Trine Skei Grande stemningen som om hun snakket om et fotballstevne.

Jette F. Christensen (AP) syntes det var bedre å stemme for å bombe mennesker til døde enn å stikke seg ut – det ville vært «jålete». Christensen har tidligere, som ungdomspolitiker markert seg ved å protestere mot Norges kriging i Afghanistan, men det er lenge siden.

 

Slik kan et menneske lyve oss rett opp i fjeset:

Kategorier
Forrige artikkelRussland hevder at Storbritannia sto bak det falske «gassangrepet»
Neste artikkelHvem trekker egentlig i trådene?