Video: John Færseth, brønnpisser, klovn eller begge deler?

0

Denne videosamtalen mellom Hendrik Weber og Bjørn Nistad dreier seg om skribenten og samfunnsdebattanten John Færseth og hans påstand om at alternativmedier som Steigan.no, Herland Rapporten og Resett fungerer som kanaler for russisk desinformasjon og propaganda.
 
Alle som  tillater seg å betvile et gitt sett av oppfatninger – for eksempel at regimeskiftet i Ukraina i 2014 var et legitimt folkeopprør og ikke et statskupp, eller at Krims gjenforening med Russland var folkerettsstridig – fungerer ifølge Færseth som Kremls nyttige idioter eller russiske påvirkningsagenter. Disse påstandene forsøker Færseth ikke å begrunne, men nøyer seg med å erklære at det er slik.
 
Færseth opptrer som en klassisk mccarthyist eller brønnpisser siden hensikten med hans skriverier åpenbart er å skremme medier og enkeltpersoner til ikke å gi uttrykk for visse oppfatninger. Men når han ikke gjør noe forsøk på å begrunne sine påstander – og budskapet ad nauseam har vært gjentatt de siste syv årene – fremtrer han med respekt å melde som en klovn. 
 
Er John Færseth brønnpisser eller klovn? Svaret er trolig begge deler.
 
Se videokommentaren til  John Færseths forsøk på å forgifte det offentlige ordskiftet her.

Les kommentaren fra Pål Steigan her: Færseth jukser, driver avskrift og slapt arbeid for å fremme Vestens propagandamaskiner

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.