Dr. Roger Hodkinson: – Det er alvorlig risiko knyttet til vaksinene

0
Den tidligere BBC-reporteren Anna Brees intervjuer Dr. Roger Hodkinson.

Den tidligere BBC / ITV-reporteren Anna Brees intervjuer Dr. Roger Hodkinson om vaksinene.

Han tok sine medisinske eksamener ved Cambridge University i Storbritannia (M.A., M.B., B. Chir.) Han underviste ved Corpus Christi College. Etter et opphold ved University of British Columbia ble han en Royal College-sertifisert generell patolog (FRCPC) og også en stipendiat fra College of American Pathologists (FCAP). Han har god status ved College of Physicians and Surgeons of Alberta, og er blitt anerkjent av Court of Queen’s Bench i Alberta som ekspert på patologi.

Dr. Hodkinson understreker at han ikke er noen motstander av vaksiner i seg sjøl. Han tar vaksiner. Men han advarer mot disse vaksinene og peker på at foreløpige resultater viser at de både kan skade hjertemuskelen og forplantningsorganene til kvinner og menn.

YouTube har fjernet intervjuet, men du kan se det HER: (Og det bør du gjøre.)

Forrige artikkelUSAs lokalsamfunn endres radikalt av utleieboligene
Neste artikkelKnusende dom over luftambulansetjenesten i nord