– Joe Biden, kjeften din skriver større sjekker enn USA kan betale

0
Scott Ritter på talerstolen. Han har tatt på seg pilotbrillene for å illudere "Top Gun" eller Jo Biden.

Tidligere våpeninspektør Scott Ritter forklarer hvorfor USA ikke har noen mulighet til å vinne krigen mot Russland i Ukraina. Flere og tyngre våpen kan bare føre til at enda flere titusener av ukrainskse ungdommer kommer til å dø – og i verste fall bringe oss dit at vi utløser den termonukleære krigen.

(Det lar seg gjøre å skru på automatisk oversettelse til norsk ved å bruke disse verktøyene i underkant av skjermbildet:

Forrige artikkelEr Vesten i ferd med å svikte Ukraina?
Neste artikkelSjølberging, landbruk og husdyrhold
Scott Ritter
Scott Ritter er en tidligere US Marine Corps etterretningsoffiser som tjenestegjorde i det tidligere Sovjetunionen med å implementere våpenkontrollavtaler, i Persiabukta under Operasjon Desert Storm og i Irak for å føre tilsyn med nedrustningen av masseødeleggelsesvåpen. Hans siste bok er Disarmament in the Time of Perestroika, utgitt av Clarity Press.