Tucker Carlson intervjuer Dr. Peter McCullough, som har behandlet svært mange covid-19 pasienter med gode resultater. Hvorfor hører vi så lite om dette? Er det ikke bedre å gi pasienter tidlig behandling i stedet for å la dem vente på å dø?

YouTube player

Copyright belongs to Fox News: https://nation.foxnews.com/tucker-carlson-today/
Copied for non-commercial use under the Fair Use Act as a matter of urgent public health information.

Dr. Peter McCullough avla vitnemål i Senatet i Texas 10. mars 2021 der han viste til sine erfaringer med å behandle covid-19-pasienter for å unngå sjukehsinnleggelser og død. McCullough har publisert flere fagfellevurderte vitenskapelige artikler om dette og sier at han er sjokkert over i hvor liten grad fokuset har vært på å behandle og helbrede pasientene.

Se hans vitnemål her: Peter McCullough: Det gir gode resultater å behandle covid-19 tidlig.

Les også : Early Treatment Saves Lives publisert av Association of American Physicians and Surgeons

Forrige artikkelKoronakrisa er mye verre enn finanskrisa
Neste artikkelRegjeringa bryter Offentleglova også