Hvorfor skal norske borgere ha færre rettigheter enn Aleksej Navalnyj?

0

Vi tar opp regjeringas lovforslag om at forsøk på å påvirke valg og samfunnsdebatt i samarbeid med utenlandske miljøer skal kunne straffes med inntil 10 års fengsel.
 
Er hensikten med lovforslaget å skremme norske borgere fra å gi uttrykk for synspunkter norske myndigheter misliker – eller fra å ha kontakt med stater og regimer norske myndigheter misliker? Hva med norske journalister som sprer meldinger og påstander innhentet fra miljøer som Bellingcat og White Helmets, som utvilsomt har tett tilknytning til og trolig er finansiert av vestlige etterretningstjenester? Er det noen som tror at de vil bli trukket for retten for forsøk på å påvirke samfunnsdebatten her i landet i samarbeid med utenlandske miljøer?
 
Eller hvorfor skal norske borgere ha færre rettigheter enn beviselig utenlandsfinansierte opposisjonsaktivister i land som Russland, Kina og Iran som norske myndigheter hevder at må ha full frihet til å påvirke valg og samfunnsdebatt?
 
Se videoen her.


 

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.