Det norske kongehuset har større problemer enn Marius Høiby

0
Kronprinsen er en aktiv propagandist for agendaen til Klaus Schwab og World Economic Forum.

Vi har notert oss en viss medieinteresse for Marius Borg Høiby, sønn av kronprinsesse Mette Marit, samt Märtha Louise og Durek Verrett.

Nær fire av ti har fått et mer negativt syn på kongehuset. De aller fleste av dem oppgir prinsesse Märtha Louise, Durek Verrett og saken knyttet til Marius Borg Høiby som årsak. Samtidig synker oppslutningen om monarkiet.

Dette skriver NRK.

Men det er større problemer med kongehuset og monarkiet enn Marius og Durek.

Det har blitt en tradisjon at norske «republikanske» sosialister blir svært så vennlige til monarkiet, ikke minst når de blir invitert til Slottet:

Rødt-politiker Mímir Kristjánsson til middag på Slottet: – Jeg klarer ikke å være mot kongehuset.

De synes altså det er greit at en rikmannsfamilie er hevet opp over samfunnet og har arvelig rett til å fostre statsoverhoder uten noen form for folkelig kontroll eller demokrati.

At sosialistene omfavner denne rikmannsfamilien er jo pussig. Men enda pussigere er det at de ikke har fått med seg at kongehuset er godt integrert med internasjonal finanskapital og dens agenda.

Den norske kronprinsen er en av av oppdrettskaninene til Klaus Schwab i World Economic Forum i Young Global Leaders.

Både kronprins Haakon og kronprinsesse Mette Marit er med, og før dem har blant annet Angela Merkel, Sarkozy, Barroso, Tony Blair, Gordon Brown, Eivind Reiten, Mona Sahlin og og Viktor Órban vært med. Hvor? Jo, i Young Global Leaders (YGL), som best kan beskrives som milliardærklassens oppdrettsanlegg. Det er et forum som er opprettet under World Economic Forum (WEF).

Hvert år plukker de ut ledere under 40 til å være med i forumet og året etter blir de fleste av dem med i det som kalles YGL Alumni Community. Dermed opprettholder de kontakten seg i mellom og blir knyttet sammen med tidligere kull av oppdrettsledere.

World Economic Forums «Young Global Leaders» avslørt

Hensikten har fra begynnelsen vært å «identifisere og fremme en fremtidsrettet global agenda, med fokus på spørsmål i skjæringspunktet mellom offentlig og privat sektor».

Offentlig-private partnerskap er en av hjørnesteinene i World Economic Forums filosofi. Det vil si en fusjon mellom statlige og store selskaper (også kjent som korporativisme) med sikte på å løse globale problemer på en mer «effektiv» måte. Valget av ledere gjenspeiler tydelig denne ambisjonen.

Kronprinsen ser på seg sjøl som en aktiv utøver av denne politikken, noe han forklarer i denne videoen:

https://youtube.com/watch?v=gw_Zk7DmbyE%3Ffeature%3Doembed%26enablejsapi%3D1

Dette er WEFs agenda, også kalt The Great Reset.

SIKT – kronprinsens eget oppdrettsanlegg

Kronprins Haakon tar denne oppgaven så alvorlig at han har opprettet sitt eget oppdrettsanlegg etter mønster av Young Global Leaders. Det kalles SIKT, og forumet sier om seg sjøl:

SIKT er en årlig konferanse initiert av H.K.H. Kronprins Haakon. Formålet er å skape et møtested for unge ledere og talent mellom 20 og 40 år. Deltakerne kommer fra ulike sektorer, og fra hele landet. På SIKT kan deltakerne lære av hverandre, teste ut ideer og diskutere felles utfordringer og muligheter i framtidens Norge.

I likhet med YGL har også SIKT sine «Alumni», som det heter på godt kongehusnorsk.

Rolleblanding er bare forbokstaven

Nå mener ikke vi at ikke medlemmer av kongehuset, så lenge vi holder oss med noe sånt, skal kunne ha meninger om dette og hint. Men det er noe djupt urovekkende og ukonstitusjonelt at vår kommende konge er med i et globalt nettverk, som er utenfor enhver demokratisk kontroll, og som har til hensikt å endre verden, og dermed også Norge etter et program som er helt utenfor det norske folkets demokratiske kontroll. Det er også langt utover kanten at kronprinsen lager sin egen private ungdomsorganisasjon som har til hensikt å skape nye ledere i Norge.

Mediene og folk flest er opptatt av såpeoperaen Märtha og Durek, og den har jo også sine prinsipielle betenkeligheter. Men søkelyset burde vært satt på kronprinsens og kronprinsessens aktivitet, for også hun er med i globale nettverk av en heller tvilsom karakter:

Les: Kronprinsesse Mette-Marits forklaring om kontakten med Epstein holder ikke

Kronprinsessen i nettverket til Melinda Gates:

I 2016 plasserte magasinet Foreign Policy kronprinsesse Mette Marit på lista over The leading global thinkers of 2016 . FP har delt lista si inn i ulike kategorier og sørlandsprinsessen er rangert sammen med moguleneDer står hun oppført sammen med Melinda Gates og Kate Roberts. De skal ha bidratt til harnessing girl power!

Noen vil kanskje huske at kronprinsessen fikk 8 minutter på lørdagsrevyen 14.05.2016 for å markedsføre den nye filantropiske organisasjonen som blant annet hun og Melinda Gates har tatt initiativet til, The Maverick Collective(Et av de utallige eksemplene på journalistisk prioritering og integritet i Dagsrevyen.)

– Mette-Marit blant verdens viktigste tenkere

Det norske kongehuset og norske statsministre fra Jens Stoltenberg til Erna Solberg har hatt og har en så nesegrus beundring for og et så symbiotisk forhold til multimilliardæren Bill Gates at de må betraktes som permanent inhabile i alt som har med den mannen å gjøre. De øser norske skattemilliarder over i fonds som kontrolleres av Bill & Melinda Gates Foundation og de er så starstruck hver gang han viser seg i Norge at det er reint parodisk. Her er en liten collage som viser litt av hvordan verdens nest rikeste mann behandles i Norge.

Servilitet?

Kronprins Haakons nettverk

I artikkelen Kongehus og kremmerhus skrev jeg litt om hvordan kronprins Haakon bygger et nettverk som knytter ham til de rikeste og mektigste kreftene i verden. Her er en foreløpig skisse av dette nettverket.

Forklaring:

Kronprins Haakon deltar på møter i Bilderberg-gruppa og World Economic Forum. Han sitter i styret for Young Global Leaders, en klubb av milliardærer og kongelige, som i følge Business Week er «verdens mest eksklusive sosiale nettverk».

Han har stiftet Global Dignity sammen med John Hope Bryant, som har jobbet som rådgiver både for George W. Bush og Barack Obama. Kronprinsen er god venn av Bill Gates, som driver en av verdens største veldedige stiftelser, og som er blitt kritisert for urimelig påvirkning av politikere og mediefolk. Kronprinsens svoger, Per Høiby, er grunnlegger og partner av First House, som er beryktet for sitt oppkjøp av politikere og mediefolk. Den eneste internasjonale organisasjonen First House prioriterer er FIPRA. FIPRA har tette forbindelser med Bilderberg-gruppa og de har spesialisert seg på å påvirke politiske beslutningsprosesser over hele verden. First House har antakelig Norlandia på sin kundeliste. Og Norlandia var sponsor til Global Dignity Norge.

Kronprins Haakon ønsker seg flere kraftkabler til Tyskland

Vår neste konge har engasjert seg for å bygge flere kraftkabler til Tyskland. ABC Nyheter skrev:

– Én kraftkabel til Tyskland er ikke nok. Men det er en begynnelse, sier kronprins Haakon til tyske Spiegel i det omstridte spørsmålet om Norge som EUs «batteri».

Intervjuet i Der Spiegel finnes her. ABC Nyheter skriver:

Kronprins Haakon understreker i et intervju med Der Spiegel at han i sin rolle ikke kan blande seg inn i politiske debatter – men gjør det ettertrykkelig i en svært følsom sak:
Diskusjonen om hvor sterkt norsk kraftsektor skal knyttes til kontinentet ved hjelp av stadig flere nye kraftkabler.
Journalisten påpeker at Norge har mer grønn energi enn landet behøver, og spør om landet kan bli til Europas «batteri».
I dette ligger at Norge kan kjøpe kraft fra Tyskland når de har overskudd av vind- og solkraft, og dermed bygge opp fyllingsgraden i norske vannmagasiner.
– Det er absolutt et perspektiv. Tyskland og Norge samarbeider allerede. En kraftkabel som forbinder de to landene legges i Nordsjøen, svarer Kronprinsen, og legger til:
– Én kabel er ikke nok. Men det er en begynnelse. (ABC Nyheters oversettelse).

Her kaster altså tronarvingen seg inn i en politisk sak som han må vite er svært kontroversiell. Det har vært opprør i fagbevegelsen mot Acer og kraftkablene til utlandet. I 2018 ble det stor oppslutning i fagbevegelsen om det såkalte Sørlandsoppropet som blant annet krevde stans i all videre bygging av kabler til EU-land og Storbritannia. Fylkestinget i Telemark har vedtatt det samme. Grasrota i fagbevegelsen og Arbeiderpartiet samt store deler av distrikstsnorge vil ikke ha kablene til kontinentet. Men kronprinsen kan altså ikke få nok av dem.

Det norske kongehuset tilhører fyrsteslekta Glücksburg i likhet med kong Charles III av Storbritannia.

Forrige artikkel«Hvordan havnet vi her?» Til 1800-tallets elitestyre?
Neste artikkelHvem skal gjenreise en fredsbevegelse i Norge?
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).