Uka som gikk: Uke 7, 2024

0

Sjefredaktør Pål Steigan i steigan.no forteller om begivenhetene i uka som gikk.

YouTube player

Omtalte artikler:

Chris Hedges: La dem spise skitt

Amnesty: Israel «utsletter familier ustraffet» i Rafah

Det sensur-industrielle kompleks

Overveldende flertall i Australias parlament krever frihet for Julian Assange

Jemens uendelige mareritt

Bondeopprør – og Ukraina

Slaget om Avdiivka er over, Ukrainas hærsjef beordrer full retrett

­­

Se også:    • Uka som gikk: Uke 6, 2024  

Støtt steigan.no Vipps: 116916 Kontooverføring: 9001 30 89050

Forrige artikkelHøyreekstreme ekspresidenter i Latin-Amerika krever at USA intervenerer i Venezuela
Neste artikkelDen største svindelen
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).