Norske myndigheter visste at det ikke fantes noen garantier for at vaksinene var «trygge og effektive»

0
Teksten på bildet er fra "disclaimeren" som regjeringene må undertegne når de kjøper Pfizers vaksine.

Den norske regjeringa ved Erna Solberg inngikk en kontrakt med Pfizer der de underskrev på at de «erkjenner at langtidsvirkningene og effekten av vaksinen foreløpig ikke er kjent, og at det kan være bivirkninger av vaksinen som foreløpig ikke er kjent.»

Vi har ikke den norske utgaven av denne avtalen. Men vi har den avtalen Pfizer inngikk med EU-kommisjonen, og når vi kjenner Norges totale underkastelse under EU, går vi ut fra med 99,9% sannsynlighet at den norske avtalen er identisk med EUs.

Avtalen mellom EU og Pfizer er lekket og ligger her: https://t.co/3fJU0CZWn6

På side 48–49 kan vi lese:

Norske myndigheter har villet holde denne avtalen hemmelig, og det kan man godt forstå, fordi den slår fullstendig beina under påstanden om at vaksinene er «trygge og effektive». I avtalen fraskriver Pfizer seg alt ansvar og overlater det til den norske regjeringa.

Forskerne Sven Even Borgos og Sjoerd Hak i Sintef sa til Forskning.no i januar 2021:

– Vi kan i alle fall være helt sikre på at den kliniske testingen av disse vaksinene ikke har vært mindre eller dårligere enn ved andre vaksineløp, sier Borgos og utdyper:

– Alle vaksiner går gjennom et grundig løp med testing. Først testes en vaksine pre-klinisk, altså på dyr. Deretter testes de på mennesker, først på friske frivillige. Om dette går bra, går testingen over i fase to, da står sikkerhet i høysetet. Dersom man ikke oppdager negative virkninger, går testingen over i siste fase. Her handler det om å sjekke den for terapeutisk effekt, på et stort antall personer.

Dette var et av mange nokså identiske utsagn om Pfizer-vaksinen.

Som vi ser av Pfizer-avtalen var selskapet ikke villig til å gi slike garantier. De skrev tvert i mot at

  • effekten er ukjent
  • langtidsvirkningene er ukjent
  • bivirkningene er ukjent

Dette visste Erna Solberg & co da de tvang flertallet av den norske befolkninga til at ta denne langt fra «trygge og effektive», men desto mer usikre og eksperimentelle «vaksinen». For det var ikke en gang en vaksine. Det var en genterapi med en teknologi man overhodet ikke kjenner virkningene av i menneskekroppen.

Solberg, Guldvog, Nakstad, Stoltenberg og Aavitsland visste også at Pfizer fraskrev seg ethvert ansvar for virkningene av «vaksinen». Gjennom den hemmelige avtalen er det mottakeren som påtar seg ansvaret.

Og han avslørte dette Nakstad da han sa: Espen Nakstad vil ikke ta vaksinen før den er «effektiv og trygg».

Les: Det hvite hus og dr. Fauci visste om alvorlige vaksineskader allerede i februar 2021

Hån mot de vaksineskadde: Mange får nei til erstatning etter korona­vaksine

Line og de fleste får nei til erstatning for vaksineskade

Klar tale fra Pfizer: – Vaksinene ble ikke testet for smitte

Hva skal man si om ei regjering og et helsebyråkrati som inngår slike avtaler og som gjør hele befolkninga til uvitende prøvekaniner for profittsugne farmasøytiske giganter? Og hva skal man si om politikere og medier som ikke bare godtok dette blindt uten å stille et eneste kritisk spørsmål og som i tillegg drev heksejakt mot enhver som våget å reise kritikk og innvendinger?

Forrige artikkel«Folket gjør revolusjon»: Å stake ut en anti-imperialistisk vei i Vest-Afrika
Neste artikkelFNs hovedforsamling krever en umiddelbar våpenhvile
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).