Klar tale fra Pfizer: – Vaksinene ble ikke testet for smitte

0
Illustrasjon: Shutterstock

Er vi uvaksinerte virkelig antivaxere, vaksinemotstandere, høyreekstreme og konspirasjonsteoretikere? Eller har vi bare sett løgnen, og pekt på den?

Av Øyvind Johansen.

Mandag sa Pfizers Janine Small at verken hun eller andre i Pfizer visste om covid-19-vaksinen ville forhindre smitte før den kom på markedet sent i 2020. For det ble aldri testet.
Vi uvaksinerte har stått i et helvete siden pandemien startet. Vi har blitt utstøtt av familie og venner, mange av oss har mistet jobben. Et familiemedlem sa til min mor at jeg burde fått juling for å ikke ta vaksinen. Nå trenger vi at dere også ser det vi ser, for nå er vi splittet og stemplet på grunn av løgner.

Vi bryr oss like mye om andre mennesker som dere, selv om vi tok et annet valg.

Universelle løgner. Er ikke det rart? At mennesker i alle land må være enige i at de uvaksinerte er noen egoistiske jævler som bare tenker på seg selv? Vi bryr oss like mye om andre mennesker som dere, selv om vi tok et annet valg.

Jeg håper å nå ut til mine vaksinerte venner, og mye lenger.

Tre viktige grunner til å ta vaksinen

Det var tre hovedgrunner til at dere tok vaksinen:

  • Ville beskytte andre, bli med på “dugnaden”
  • Press fra jobb, venner, familie, media, politikere, praktiske hensyn
  • Frykt for covid-19 på grunn av underliggende sykdommer/er i risikogruppen

I den omtalte høringen i EU-parlamentet innrømmer Pfizer at de aldri testet vaksinene for å stoppe smitte før de kom på “markedet”, altså i deg. Husker dere at politikerne og media sa at vi måtte ta vaksinen for å beskytte de sårbare og gamle? Bli med på dugnaden? Husker dere at Erna Solberg omtalte det som en borgerplikt? At Venstres Guri Melby omtalte oss uvaksinerte som “utskudd”?

Vi uvaksinerte er vanlige folk, som dere, bare at vi sa nei når ting ble for galt.

Dette er en av de største løgnene menneskene har blitt fortalt i nyere tid. To av tre hovedgrunner til at du tok vaksinen faller bort på grunn av en stor løgn. Da kan det være lurt å leke litt med tanken på om det er flere løgner nå. Dere har kanskje merket at samfunnet begynner å falle litt hvis vi tenker på strømpriser, energikriser, pandemier, klimakriser, matkriser og krig?

Er vi uvaksinerte høyreekstreme konspirasjonsteoretikere?

Er vi uvaksinerte virkelig antivaksere, vaksinemotstandere, høyreekstreme og konspirasjonsteoretikere? Eller har vi bare sett løgnen fra starten, og pekt på den? Forresten, det siste kallenavnet over ble også brukt under andre verdenskrig av myndighetene for å sensurere de som snakket sant eller sto imot.

Vi uvaksinerte er helt vanlige folk som dere, bare at vi sa nei når ting ble for galt eller ikke føltes riktig. Det er vår rett som menneske å si nei. Vi så mye propaganda for å skremme dere til å ta disse genterapi-sprøytene.


Et lite apropos

Det viser seg nå at Department of Health and Human Services (HHS) og Centers for Disease Control and Prevention (CDC) har kjørt grundige kampanjer for å latterliggjøre uvaksinerte. Manusforfattere, komikere, influensere og kirkeledere er blant dem som ble betalt for å promotere Covid-19-vaksiner til massene, mens de latterliggjorde og hånte dem som nektet å la seg vaksinere, kan du lese i en artikkel på News Punch.


Denne artikkelen ble først publisert av hemali.

Les også: Pfizer innrømmer: – Vaksinen var ikke testet for å hindre smitte!

Pfizer har svindlet med forskningsdata

Varsler fra Pfizer: – De forfalsker data om vaksineskadene

Forrige artikkelKlassekampen, Borgersrud og Ukraina
Neste artikkelMacron: Frankrike vil ikke svare på et atomangrep på Ukraina med atomvåpen