Det hvite hus og dr. Fauci visste om alvorlige vaksineskader allerede i februar 2021

0

I en samling av hittil hemmeligholdte eposter som nå er frigjort etter Freedom of Information Act i USA går det fram at toppledelsen i Centers for Disease Control and Prevention (CDC), Det hvite hus, dr. Anthony Fauci og andre helsetopper allerede 1. februar 2021 ble informert om at «vaksinene» kunne gi myocarditis, hjertesvikt, blodpropper og andre alvorlige vaksineskader. Dette forhindret dem ikke å å gjennomføre noe nær vaksinetvang for et par hundre millioner amerikanere og dermed også bli et forbilde for vaksinetvang over hele verden. Mediene og teknogigantene hjalp til med å kvele enhver protest og enhver motinformasjon.

46 Pages FOIAed Emails Between CDC Leaders, Dr. Fauci, Dr. Collins, and White House, NIH, HHS, Show They Knew About Vaccine-Induced Myocarditis and Thrombotic Thrombocytopenia, a Blood Clotting Disorder. Emails Over 80% Redacted.

CDC og Biden-administrasjonen visste altså allerede i februar 2021 etter informasjon fra Israel om svært alvorlige bivirkninger og dødsfall knyttet til mRNA-vaksinene mot Covid 19. Mer og mer informasjon fulgte utover vinteren og våren 2021, men Det Hvite Hus og alle relevante organisasjoner, inkludert mainstream media, ble enige om, alternativt tvunget til, en «cover-up» kampanje som massene har blitt hjernevasket med til dags dato. I Norge ble slagordet «TRYGGE OG EFFEKTIVE», et slagord som fremdeles er i bruk.

Millioner av menneskeliv kunne vært spart og flere hundre millioner vaksineskader kunne vært unngått.

Kritikere har kalt dette et bevisst folkemord.

Det som er sikkert er at denne skandalen ikke slutter med dette.

Noen lenker:

  1. https://www.thegatewaypundit.com/2023/09/bombshell-new-found-emails-prove-biden-white-house/
  2. https://vigilantnews.com/post/bombshell-new-found-emails-prove-biden-white-house-hid-covid-vaccine-harms-from-the-public
  3. https://merylnass.substack.com/p/myocarditis-what-did-the-federal?utm_source=post-email-title&publication_id=746368&post_id=137312602&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=rfi2r&utm_medium=email
  4. https://dailyclout.io/2021-emails-show-cdc-leadership-discussions-about-myocarditis/
KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelTurbokreft hos unge fra 18 til 24 etter vaksine
Neste artikkelUkrainsk general: Ukraina har mistet rundt 85% av den mobiliserte styrken