Rebel News stiller Pfizer-sjefen til veggs

0

Lille Rebel News er til stede i Davos og gjør det journalister burde gjøre, nemlig å stille kritiske og velfunderte spørsmål til maktpersoner. De gjorde et skup da de fikk tak i Pfizer-sjef Albert Bourla på gata i alpebyen og stilte ham en del spørsmål han tydeligvis ikke likte.

Intervjuet var lastet ned 2,9 millioner ganger de første 20 timene det lå ute.

Ikke bare lykkes journalisten i å knuse Bourla ved å stille ham spørsmål han nekter å svare på, men Rebel News gjør også hele det store pressekorpset i Davos til skamme. Her stiller de med høyt betalte journalister og redaktører og betaler fra 7000 til 20000 kroner natta for overnatting pluss en veldig stor adgangsavgift, og så klarer ingen av dem å stille kritiske spørsmål til noen av verdens rikeste, mektigste og mest korrupte ledere.

Vel blåst, kjære kolleger!

Rapportene til Rebel News ligger på nettsidene deres.

Bourla er blitt søkkrik på «vaksinene» som verken er trygge eller effektive.

Hans avtale med EU er også i søkelyset for mulig korrupsjon:

Les: EU åpner etterforskning av korrupte COVID-19-vaksineavtaler

Pfizers administrerende direktør med villedende uttalelser om barnevaksiner

Ursula von der Leyen: Gigantavtale med Pfizer, men nekter å utlevere sms-ene sine

Forrige artikkelFransk fagbevegelse truer med å kutte strømmen til milliardærene
Neste artikkelIntet nytt fra panikken på vestfronten