Dr. SHIVA (PhD, MIT) utfordrer Elon Musk til å slå av Twitters portal til regjeringen

0

I 2020 opplevde Dr. Shiva å bli deplattformert av Twitter da han oppdaget og påpekte valgfusk etter å ha stilt til valg for kongressen.

Av Kinara Lundberg, TFH-Kriger og kunstner.

Kinara Lundberg

Som videre fulgte til at han saksøkte Twitter, der han representerte seg selv i denne historiske rettssaken.

I denne prosessen oppdaget og kartla han hvordan Twitter har en VIP-portal til regjeringen og hvordan de tar en rundkjøring rundt USAs grunnlov som stille bryter ytringsfriheten.

Nå er det over 40 dager siden Elon Musk kjøpte opp hele Twitter, han har ved flere tilfeller sagt om seg selv at han er en “Free Speech Absolutist” og har twittret:

“Med «ytringsfrihet» mener jeg rett og slett det som samsvarer med loven. Jeg er imot sensur som går langt utover loven.
Hvis folk vil ha mindre ytringsfrihet, vil de be regjeringen om å vedta lover om det. Derfor er det å gå utover loven i strid med folkets vilje.”

Kinara Lundberg taler foran Stortinget

Dr. SHIVA leder også en folkebevegelse med sine TFH-krigere `Truth Freedom Health`. Den baserer seg på sammenkoblingene av prinsippene `Sannhet Frihet Helse`. En av hans standpunkt er ́NOT “one inch” to Censorship`.

Han har nå også informasjon om at kongressen jobber med en endring i loven for å godkjenne at en slik portal kan bli lovlig.

Det har derfor betydning om Musk sier han som han gjør at han kan lukke portalen med en enkel kode på ti minutter for å opprettholde ytringsfriheten.

Eller kan sannheten være at Musk er en svindler som har solgt sin sjel til staten?

Dr. SHIVA har gitt Elon Musk frist til fredag 9. Desember 2022 til å bevise for verden hvem han er. “Put UP or Shut UP!”

Forrige artikkelPsykolog Silje Schevig: – Historisk har gruppetenkning gitt fatale konsekvenser
Neste artikkelBarnehager er underfinansiert av myndighetene og velter utgiftene over på allerede pressede foreldre