Provinsen Alberta i Canada vil bryte enhver forbindelse med World Economic Forum

0
Statsminister Danielle Smith i Alberta, Canada

I provinsen Alberta i Canada har provinsens nye statsminister, Danielle Smith, slått til mot provinsens mislykkede helseavdeling og deres forhold til det kontroversielle World Economic Forum. Hun har lovet å kutte alle bånd mellom provinsens helsemyndighet og den globalistiske organisasjonen.

«Jeg tror at Alberta Health Services er kilden til mange av problemene vi har,» sa hun til  Western Standard

«De har inngått en slags partnerskapsavtale med World Economic Forum midt i pandemien,» sa Smith dager etter at hun ble statsminister.

Bare dager etter at hun ble statsminister i Alberta, spurte hun: «Hvorfor i all verden har vi noe med World Economic Forum å gjøre? Det må ta slutt.»

Les også: Provinsen Alberta i Canada avslutter covid-tiltak etter seier i sivil rettssak

Ekspertene sviktet

Smith anklaget også den vitenskapelige komiteen ved Alberta Health Services for ikke å se på vitenskapen, men i stedet selektivt velge studiene som passer deres agenda.

«De ønsker å gjøre seg sjøl permanente … jeg synes ikke de skal være det. Jeg vil ikke ha en vitenskapelig komité som gir meg råd som ikke er forberedt på å se på terapeutiske alternativer midt i en pandemi, sa Smith.

«Jeg mener at ekspertene sviktet oss. Så jeg er ikke interessert i å ta noen råd fra dem,” forklarte Smith.

Smith har lovet å reformere AHS og implementere ny ledelse før neste år. «Vi vil få ny ledelse i styret. Det vil være en fjerning av det styret i løpet av noenm tid, sannsynligvis før enn senere,» sa Smith.

Canadisk politiker ber om unnskyldning for vaksinetyranni – «kanskje den første i verden»

QR-kodedatabase

Danielle Smith lovet å kvitte seg med provinsens «QR-kodedatabase», som, sa Smith, ble etablert da Alberta hadde et vaksinepasssystem. Hun lovet å «rense» databasen.

«Vi er mennesker,» sa Smith. «Vi er ikke QR-koder.»

Les også: Klaus Schwab: – Vi infiltrerer regjeringer over hele verden

Personene som er knyttet til milliardærklubben i Davos

Forrige artikkelSanksjonene ødelegger Europas fremste industrinasjon
Neste artikkelKuppregimet i Pakistan forbyr Imran Khan