Personene som er knyttet til milliardærklubben i Davos

0
Klaus Schwab med et knippe av dem han kaller Young Global Leaders, men det er jo ikke sikkert at det betyr stort at både Xi Jinping og Vladimir Putin står på lista. For andre betyr det derimot veldig mye.

Bli bedre kjent med World Economic Forum Del 3. Personene. 

Hvis du er interessert i nasjonal og internasjonal politikk, hvorfor verdens tilstand er slik den er, og hvor den er på vei, burde du bli bedre kjent med World Economic Forum (WEF) og personene/selskapene som eier planeten vår.

Av Glenn Richard Bergstø

Young Global Leaders

World Economic Forums “Young Global Leaders” (YGL) blir ofte snakket om, men det er ikke enkelt å si nøyaktig hva YGL er. Nettsiden selv beskriver YGL slik:

“Etter en transformativ personlig og profesjonell reise som ung global leder, inviteres medlemmene våre til å bli med i YGL Alumni Community”.[1] 

Så dette er en klubb for de inviterte, med et ekstremt vagt invitasjonsgrunnlag. Hva YGL egentlig er blir kanskje best beskrevet av det forrige navnet det gikk under: “Global Leaders for Tomorrow”. Klaus Schwab tar unge og lovende under sine vinger og gir dem en “utdannelse” og ideologi. Men det er forskjell på hvem WEF anser som YGL og hvem som faktisk blir en del av felleskapet, og medlem av klubben. Det er noen som nesten ikke vet de er på listen, mens andre som er totalt dedikerte og lojale til Klaus Schwab og WEFs visjon for fremtiden. Det er rundt 1300 offisielle medlemmer og Norge har flest pr innbygger. Man finner ikke alle i nettsiden til WEF eller undersiden til YGL, men de fleste. Og blant de dedikerte man finner vi svært kjente figurer som Frankrikes Macron, Belgias De Croo, Canadas Trudeau, New Zealands Arden og Nederlands Rutte. 

Fra Norge finner man dedikerte som Kronprins Haakon, Johann Koss, Gunhild Stordalen, Hadia Tajik, Anja Kaspersen, Børge Brende, Espen Barth Eide og Erna Solberg. Mange av disse er over 38 år og er derfor ikke teknisk sett Young global leaders, bare medlem av Global Leaders Alumni. Og selvom de alle “jobber” for WEF er det flere nordmenn som faktisk er ansatt av WEF og har en offisiell stilling.

steigan.no-artikkelen: World Economic Forums «Young Global Leaders» avslørt er det mye tilleggsinformasjon om YGL og en video med Kronprins Haakon, hvor han kort forklarer om Young Global Leaders og hvordan de “redesigner vår verden”.[2] 

Ikke folkevalgte

Det er viktig å påpeke at de fleste Schwab-disipler ikke er folkevalgte. På samme måte som i f.eks WHO, CDC, FHI, WTO, IMF og World Bank. Det er flere i WEF som er sittende folkevalgte og flere som er tidligere folkevalgte, men de utgjør mindretallet. Og hvem som er mest makt av folkevalgte politikere og milliardærer/industribaroner/Klaus Schwab er en interessant diskusjon i seg selv. 

Vi liker å tenke at vi har folkestyre. Fordi uten en form for folkestyre har vi diktatur. Men det er mektige krefter som styrer politikk, økonomi, nyheter, underholdning, utdanning, helse og våre liv som er langt fra å være folkevalgt. Og Bill Gates og Klaus Schwab troner høyt på den listen. 

Hvordan YGL eller dedikerte WEF-disipler infiltrerer regjeringer verden over begynner heldigvis å bli bedre kjent. Før var dette totalt tabu å snakke om, på samme måte vi ikke kan snakke om at 95% av stortingspolitikere er medlem av europabevegelsen og hva denne skyggeregjeringen innebærer.

Medias korrupsjon og løgner

Og det er dumt det ikke er lov til å snakke om dette. Media sidestiller dette med konspirasjonsteorier, som om konspirasjoner og korrupsjon ikke finnes. 

Eller som det ikke finnes krefter mektige nok til å diktere våre folkevalgte. 

Veldig mye korrupsjon og kriminell aktivitet blir feid under teppet når konspirasjoner blir likestilt med Bigfoot

Det er nesten tabu å snakke om Pfizers kriminelle historie,[3] eller hvordan enkelte legemiddelselskaper har tatt flere liv enn de fleste mafiaorganisasjoner har gjort til sammen. Dette er selvsagt av betydning når alle blir presset til å ta deres nyeste eksperimentelle produkt. Men gammelmedia vil nesten ikke røre saken og flere journalister, og leger, har mistet jobben for å prøve å rapportere om det. 

Hvor mange av leserne vet om LIBOR skandalen eller hvilken betydning den har?[4] Og hvorfor vet dere ikke om den eller mer om den? Hvorfor het det Lewinsky skandalen og ikke Clinton skandalen? Hvor mange vet om både Bill Clinton og Bill Gates bånd til Jeffrey Epstein? Hvor mange vet om alle de prominente nordmenn som har bånd til pedofili tsaren Epstein? Hvorfor fikk hele verden se rettssaken mellom ekteparet Depp/Heard, men fikk ikke innsyn i Maxwell saken? Og hvilken sak er i folkets interesse?

Det er hevet over en hver tvil at media beskytter og dekker over for de rikeste og mektigste av oss, folkevalgt eller ikke. Og avsløringene blir avvist og latterliggjort som konspirasjonsteorier, misinformasjon, høyreekstrem eller radikal.

Folkevalgte i Canada, Argentina og Frankrike

Canada, Argentina og Frankrike er land som illustrerer WEFs makt over nasjoner og deres folkevalgte. I 2017 holder Klaus Schwab et foredrag [5] for John F. Kennedy School of Government. [6] Harvard Kennedy er skolen hvor utvalgte YGL blir sendt for en “lederutdannelse” og Schwab-stipendiat.[7][8]

I dette foredraget sier Schwab følgende: 

“…..det er denne forestillingen å integrere unge ledere som en del av World Economic Forum i mange år. Og jeg må si at når jeg nå nevnte navn som fru Merkel, til og med Vladimir Putin, og så videre, har de alle vært unge globale ledere av verdens økonomiske forum. Men det vi er veldig stolte av nå, den unge generasjonen som statsminister Trudeau, president i Argentina, og så videre, at vi trenger gjennom regjeringene…….og jeg vet at halvparten av kabinettet hans (Trudeau) eller til og med mer enn halvparten av kabinettet hans faktisk er Young Global Leaders of the World Economic Form…… Det er sant i Argentina, og det er sant i Frankrike nå.”

Man kan se denne uttalelsen på videodelings plattformer i kort versjon [9] eller hele foredrag med transkripsjon.[10] 

Folkevalgte Nederland og New Zealand

I Nederland, 2021, spør en ung fersk representant statsminister Mark Rutte om hans takkebrev til Klaus Schwab for hans bok: Covid-19: The Great Reset”. I takkebrevet beskriver Rutte boken som: ”en håpefull analyse for en bedre fremtid”. Rutte vil ikke svare og prøver mislede forsamlingen ved å kalle spørsmålet for konspirasjonsteori, men blir raskt tatt i løgn.[11]

Videre så avslørte dokumenter innhentet gjennom en forespørsel om informasjonsfrihet at den nederlandske regjeringa samarbeider med World Economic Forum (WEF) for å iverksette The Great Reset.[12][13]

Samme forespørsel om informasjonsfrihet ble gjort i New Zealand og selektiv korrespondanse mellom Klaus og Jacinda Ardern ble frigjort. I disse brevene beskriver Ardern sitt forhold og sin støtte til WEF.[14]

Storbritannia

Siden Boris har gitt sin avskjed så får Storbritannia en ny statsminister. Og alle kandidater var WEF-disipler. Rishi Sunak er YGL og dedikert til WEF.[15] Penny Mordaunt, [16] er den eneste av kandidatene som vagt prøver å Ikke fremstå som WEF-globalist. Liz Truss er også dedikert til WEF og Klaus Schwab.[17] Når det stod mellom Rashi og Liz slettet WEF all informasjon om dem fra nettsiden sin.

Regnbuenålen

En av de merkelige tingene vi fikk oppleve våren 2020 var at alle dedikerte til Agenda 2030 brukte pandemien til å identifisere seg. Aldri før eller siden har så mange politikere, helsetopper, byråkrater, kjendiser og kongelige vist seg offentlig med jakkenålen til Agenda 2030. Og selvom om mange lurte på hvorfor akkurat nå og hva Agenda 2030 har med covid å gjøre, ble det lite adressert i norsk media.

Starten på pandemien ble så sammensveiset med agenda 2030 og så mange personer samtidig brukte jakkenålen mens de snakket om covid at koordinering og planlegging bak stuntet ble selvinnlysende. Erna Solberg valgte i sin siste tale til FN å snakke om nettopp covid og agenda 2030.[18]

Pandemien må ikke bekjempes ved å svekke demokratiet og krenke menneskerettighetene. Tvert imot, en tilnærming basert på demokrati, likestilling og menneskerettigheter er faktisk nøkkelen til å bekjempe covid-19 og oppfylle 2030-agendaen.”

Klaus Schwab

WEFs Grunnlegger og styreformann er som kjent Klaus Schwab.[19] Wikipedia har oppført han som: «an evangelist for stakeholder capitalism”.[20] Grunnlegger av Wikipedia Jimmy Wales er YGL og dedikert til  WEF, så hvis Klaus ikke likte betegnelsen i Wikipedia går jeg ut ifra at det ikke ville stått der. Utenom å være mentor til de rikeste og mektigste på jorden liker Klaus å skrive bøker.

Han er skrevet fem bøker til nå, som i brede strøk handler om hvordan han ser verden og hans løsninger på våre “problemer”.

The Fourth Industrial Revolution – 2016.[21] 

Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution – 2018.[22] COVID-19: The Great Reset – 2020.[23] Stakeholder Capitalism: A Global Economy that Works for Progress, People and Planet – 2021.[24] The Great Narrative: For a Better Future – 2022.[25][26]

Dette er Støres sjefs sjef. Ursula von der Leyen er Støres sjef og Klaus er Ursulas sjef.

Jeg anbefaler på det sterkeste å se så mange taler og foredrag med Klaus som mulig for en bedre forståelse av hva som skjer på jorden og hvorfor. Det ligger veldig mange videoer ute på forskjellige plattformer. Og det finnes til og med en Best Of Klaus Schwab.[22]

Yuval Noah Harari

Men hvis du er mest interessert i hva som kommer til å skje på jorden, og hvorfor, burde du også se intervjuer og taler med Yuval Noah Harari. Selvom mange av våre journalister, redaktører, folkevalgte, politkere, byråkrater, milliardærer, industritopper og kongelige ser på Klaus Schwab som en Messiah betyr det ikke at Klaus selv ikke søker råd hos noen. Og Yuval er hoved rådgiver til Klaus.

Yuval er best kjent som forfatter og historiker, men er ekspert på alt.[23] Og de som lurer på hva transhumanisme er burde bli kjent med Yuvals arbeid. 

Yuval har uttalelser som: “den enkleste måten å fange folks oppmerksomhet på er å gjøre dem redde”[24] “de fremtidige mestrene på planeten vil være de som eier datainformasjonen”[25] “du vil ikke være i stand til å gjemme deg – algoritmer vil forstå deg bedre enn deg selv”[26] “fri vilje er en myte – selskaper vil forstå deg bedre enn deg selv”[27] “Den fjerde industrielle revolusjon vil skape en masse av meningsløse og verdiløse mennesker, de som ikke forandrer seg fort nok vil dø ut, og den eneste løsning er å gi disse menneskene medisiner og dataspill”[28] “total biometrisk overvåking – vi må overvåke hva som skjer under huden”[29] “Bibelen er fake news, bare en katastrofe vil ryste menneskeheten mot den globale regjeringen”[30] “Så alle disse dyrene, alle disse plantene, Gud skapte dem, og de er alle organiske. Nå prøver mennesker å gjøre det bedre enn det….oppgradere mennesker til guder”[31]

Dette er rådgiveren til Støres sjefs sjef.

“Så länge nån tjänar pengar på Jordens undergång är den inte speciellt nära” 

-Bob Hund

Glenn Richard Bergstø

Menneskerettsforkjemper.

Les de foregående artiklene:

1. Bli bedre kjent med World Economic Forum

2. En håndfull selskaper

Kilde Del 3:

[1] https://www.younggloballeaders.org

[2] https://steigan.no/2022/02/world-economic-forums-young-global-leaders-avslort/

[3] https://www.dmlawfirm.com/crimes-of-covid-vaccine-maker-pfizer-well-documented/

[4] https://blogs.cfainstitute.org/investor/2012/07/12/understanding-libor-scandal-recommended-reading/

[5] https://www.hks.harvard.edu/more/alumni/alumni-stories/collaboration-fractured-world-klaus-schwab-mcmpa-speaks-harvard-kennedy

[6] https://www.hks.harvard.edu/more/about

[7] https://www.weforum.org/agenda/2022/04/young-global-leaders-lessons-on-how-to-lead-in-times-of-uncertainty/

[8] https://wappp.hks.harvard.edu/young-global-leaders-global-leadership-and-public-policy-21st-century

[9] www.youtube.com/watch?v=NhHmy9AQLBA

[10] www.youtube.com/watch?v=AoBRnrtX9U4

[11] www.youtube.com/watch?v=lUdjch9mhFQ

[12] https://steigan.no/2022/07/regjeringa-i-nederland-skader-matproduksjonen-med-vilje-for-a-bidra-til-the-great-reset/

[13] https://expose-news.com/2022/07/10/documents-dutch-gov-wef-great-reset/

[14] https://plebeianresistance.substack.com/p/ardern-wef-klaus-schwab-an-official

[15] https://www.weforum.org/people/rishi-sunak

[16] https://www.weforum.org/people/penny-mordaunt

[17] https://www.weforum.org/people/liz-truss

[18] https://www.regjeringen.no/no/dokumentarkiv/regjeringen-solberg/aktuelt-regjeringen-solberg/ud/taler-og-innlegg/imes_taler/2020/mr_covid19/id2742041/

[19] https://www.weforum.org/about/klaus-schwab

[20] https://en.wikipedia.org/wiki/Klaus_Schwab

[21] https://www.docdroid.net/DNG1NMW/klaus-schwab-the-fourth-industrial-revolution-2016-pdf

[22] https://www.docdroid.net/YenSWz1/klaus-schwab-shaping-the-future-of-the-fourth-industrial-revolution-2018-pdf

[23] https://www.docdroid.net/y1nPCUG/klaus-schwab-covid-19-the-great-reset-2020-pdf

[24] https://www.docdroid.net/hUzwXIT/klaus-schwab-stakeholder-capitalism-2021-pdf

[25] https://www.docdroid.com/RDMKOEv/the-great-narrative-pdf

[26] https://www.amazon.com/Professor-Dr-Ing-Klaus-Schwab/e/B00IZOATS6/ref=aufs_dp_fta_dsk

[27] https://rumble.com/v1a1kt8-the-best-of-klaus-schwab.html

[28] https://www.ynharari.com/about/

[29] https://article.wn.com/view/2022/06/20/mind_manipulation_the_easiest_way_to_grab_people_x27s_attent/

[30] https://www.redvoicemedia.com/video/2022/04/the-future-masters-of-the-planet-will-be-those-who-own-the-data-yuval-noah-harari/

[31] www.youtube.com/watch?v=2NejUTtPUQM

[32] https://rumble.com/v118swz-free-will-is-a-mythcorporations-will-understand-you-better-than-you-know-yo.html

[33] https://wefwatch.substack.com/p/meaningless-worthless-people

[34] https://tv.gab.com/channel/redvoicemedia/view/total-biometric-surveillance-we-need-to-62576871b2dcf4e811f90973

[35] https://www.redvoicemedia.com/2022/04/the-bible-is-fake-news-only-a-catastrophe-can-shake-humankind-towards-a-global-government-wefs-harari-video/

[36] https://rumble.com/v1d0jcf-upgrading-humans-into-gods-we-can-do-better.html

Forrige artikkelHvordan ligger det an for kornhøsten i år – vil prisen på hvete falle?
Neste artikkelWHO erklærer apekopper for en «global nødsituasjon»