Provinsen Alberta i Canada avslutter covid-tiltak etter seier i sivil rettssak

0

En seier i en sivil rettssak kan ha vært drivkrafta bak at provinsen Alberta, Canada, gikk inn for å avslutte nesten alle sine COVID-19-restriksjoner 28. juli. Dette skriver New American.

Patrick King, en olje- og gassarbeider fra Red Deer i Alberta, fikk en bot i desember 2020 på 1200 dollar for å ha brutt COVID-19-restriksjonene under en protest. King førte sin egen sak i retten og stevnet Albertas sjeflege Deena Hinshaw, der han ba om dokumenter som viste «isolasjon av SARS-CoV-2-viruset hos mennesker.»

Hinshaw klarte ikke å levere slik dokumentasjon, og dette setter spørsmålstegn ved provinsregjeringas grunner til å utstede restriksjonene. Det er i så fall en helt enorm innrømmelse fra den kanadiske tjenestemannen, en som kan ha omfattende konsekvenser rundt om i verden.

King fortalte om sine opplevelser i saka mot regjeringa i Alberta på Stew Peters Show.

«Jeg gikk inn for retten og la fram noen opplysninger som jeg måtte be om for å komme med et godt, sannsynlig forsvar,» forklarte King. «[Materialet] jeg ba om var isolering av SARS-CoV-2-viruset, og jeg ville ha det isolert og ikke i en laboratoriesetting eller i en PCR-test.»

Som King forklarte, ville dette materialet eventuelt bevise at viruset var en trussel for publikum og ville i så fall vise en sann grunn for regjeringas restriksjoner på befolkningen i provinsen. «Hvis de gjorde det, ville jeg ikke være noe problem. Jeg vil si, ‘ok, du har rett, du har dette, jeg tar på meg denne masken.’ »

Men Hinshaw og Alberta Health Department kunne ikke levere disse materialene. I et lukket dørmøte 24. juli,sa Hinshaws advokat ifølge King,: «Mr. King ber om bevis som vi ikke kan gi. ”

Hvorfor kan de ikke gi slike bevis? Finnes ikke bevisene? Noen av rettsdokumentene kan sees her.

Da Hinshaw gjorde det kjent at restriksjonene ble opphevet sa han ingenting om rettssaka, men det er nærliggende å se en sammenheng. Heller ikke i ettertid er det kommet noe forsøk fra kanadiske myndigheter på å presentere isolasjon av SARS-CoV-2-viruset hos mennesker.

Forrige artikkelOm hvordan politiet i Storbritannia har infiltrert 1000 politiske grupper
Neste artikkelLe Monde: Vaksinene fører til menstruasjonsproblemer og mye usikkerhet