Canadisk politiker ber om unnskyldning for vaksinetyranni – «kanskje den første i verden»

0
Albertas president Danielle Smith på Rebel News.

Danielle Smith, som nylig ble valgt til premier i den kanadiske provinsen Alberta, ber nå alle de uvaksinerte om unnskyldning, melder Rebel News.

Det var Rebel News-reporter Selene Galas som spurte Albertas nye statsminister Danielle Smith når uvaksinerte mennesker som er tyrannisert av regjeringa vil få en unnskyldning.

Ifølge nettavisa hadde Smith, som også er partileder for provinsens konservative parti, lovet å gjøre nettopp det da hun stilte til valg som kandidat til å bli provinsens president.

Og det tok bare sekunder før unnskyldningen kom.

– Jeg kan be om unnskyldning nå. Jeg beklager dypt, svarte hun. Jeg beklager dypt for alle som ble upassende diskriminert på grunn av sin vaksinestatus. Jeg er dypt lei meg for alle statsansatte som ble sparket fra jobbene sine på grunn av sin vaksinestatus, og jeg ønsker dem velkommen tilbake hvis de ønsker å komme tilbake.

Men det er ikke nok. Smith vurderer også å gi rettslig amnesti til alle innbyggere som er anklaget for forbrytelser knyttet til forbudsreglene som de ble pålagt.

– Jeg må innhente juridisk rådgivning i denne saken, så jeg kan se hvordan vi kan gå videre. Men min forståelse er at dette var politiske vedtak.

«Alberta er nå den første jurisdiksjonen i Canada – kanskje til og med i verden – som ber om unnskyldning til sine uvaksinerte borgere for å ha diskriminert dem,» skriver Rebel News.

Det var nettopp dette Swebbtvs Lars Bern påpekte må skje – det vil si at politikerne begynner å ta ansvar for statens koronatyranni og for vaksineskadene som har oppstått.

Danielle Smith har tidligere sagt at uvaksinerte er «den mest diskriminerte gruppen i min levetid»:

Les også: Canada: Trudeaus unntakstilstand under etterforskning

Vi fulgte kampen til canadiske trailersjåfører mot koronadiktaturet i Canada i større grad enn noen annen mediekanal i Norge:

Les Freedom Convoy

Forrige artikkel«Aldri sett noe lignende»
Neste artikkelTanker om sosialismen – filosofisk grunnlag