Hilsen til steigan.no fra svensk leser

0

Fra en av våre faste lesere i Sverige fikk vi denne eposten. Vi er på nippet til å heise svenska flaggan og heve en nubba.

Käre Pål!

Glädjens känsla sprider sig i mig varje morgon jag läser ”netavisa” du och andra ger mig möjlighet att läsa. När man som jag lever i ett av dimmans länder, ett land i det kollektiva Väst, är en sikt-, ljus-, kunskap- och hoppspridande morgonstund, något som en gammal man verkligen värdesätter. Den ganska pessimistiska framtidssyn jag bara för några år sedan hade, ja den har steigan.no varit med om att förändra. Kan man bli annat än glad och hoppfull när man idag läser:

Allt pekar åt samma håll. En kritisk massa för mänsklighetens utveckling på jorden, både i mindre och större sammanhang, håller på att allt snabbare växa fram. Fler och fler vanliga människor, liksom fler och fler stater, inser att även om kampen kan vara svår, så är det den som ökar sikten, sprider ljus, bidrar till kunskap och ingjuter hopp.

Ja det är verkligen kampen som gör oss mänskliga.

Bertil C

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.