World Economic Forum og fremtiden

0

Bli bedre kjent med World Economic Forum – del 4

Hvis du er interessert i nasjonal og internasjonal politikk, hvorfor verdens tilstand er slik den er, og hvor den er på vei, burde du bli bedre kjent med World Economic Forum (WEF) og personene/selskapene som eier planten vår.

Av Glenn Richard Bergstø.

Brød og sirkus

I del 1-3 har jeg gått gjennom World Economic Forum og nettsiden, personer som har bånd til WEF, og selskapene som har bånd til WEF. Jeg har videre demonstrert hvor mye makt WEF, personene og selskapene har.

Del 4 vil være siste del og handle om planene og visjonene, og hvordan fremtiden vil se ut hvis denne gjengen får viljen sin. 

Noe de vil gjøre hvis vi forblir passive mottakere av deres brød og deres sirkus.

Visjonene

Den Store Tilbakestillingen, Den Fjerde Industrielle Revolusjon, Build Back Better, Det Grønne Skifte, Agenda 2030 og Den Nye VerdensOrden.

Hvordan ser egentlig denne fremtiden ut? Mange mener vi kan se vår fremtid ved å se til Kina. Men jeg tror det er mer korrekt å se til Nord Korea. Alle vil være like fattige, sultne og syke, med ufeilbare superhelter som styrer oss. Alle vil være enige og alle vil gjøre hva de blir bedt om. Det vil være restriksjoner på reise, underholding, informasjon, kultur, mat og internett. All frivillighet er under tvang.

De forskjellige visjonene er ikke helt like, og de har utviklet seg de siste 50 år. Men hovedtrekkene i denne nye verdensorden har vært ganske stabil;

-En verdensregjering, med verden delt opp i soner. Ingen nasjonal suverenitet.

-En sentral verdens bank, med en valuta; digital, programmerbar og kontantløs.

-En verdens militærstyre, som ikke svarer til noen tidligere land.

-En verdenskultur, ett verdensspråk og en verdensreligion. 

Enklere liv

Nå som planen har blitt grønnere og lettere forkjølet har den måtte justere seg.

Og de nye justeringer sier at folk vil bli tvunget inn i megabyer. Naturen og distriktene vil være vernet områder. Det vil ikke være plass til ett hus per familie, så vi må leve i mikro leiligheter og pods. Det vil bli altomfattende overvåking for en tryggere hverdag. Hver eneste dør i hele byen krever registrering av ID, som vi alltid bærer på oss, eller i oss. Alle ting og alle apparater vil være koblet til nettverk og registrere oss når vi håndterer dem. Fra kjøleskap til sykkel til tv til toalett.

Våre aktiviteter, underholding, transport, husdyr og mat vil forandre seg i takt med vår sosiale karakter nivå. De med høyeste nivå vil kanskje få noen ekstra timer strøm eller internett, kanskje første valg av hvilke insekter å spise, noen ekstra kvm i leiligheten, eller kortere vei til jobb. Og ingen vil jobbe for seg selv eller eget firma. Alle jobber for megaselskapene. Medisinering vil være ofte og obligatorisk, fordi det vil konstant være sykdommer som sirkulerer. Foreldre vil nesten ikke være involvert i barnas liv, og kan dyrke seg selv uten å ha ansvar for noen andre. Og faktisk så trenger ingen å ta ansvar over seg selv engang. Vi vil bli veiledet av overmennesker gjennom livet med hva vi burde gjøre, lese, se, høre og tenke. Et liv uten byrden av valg, uten risiko og uten sjanse for å fornærme noen. Meninger, etikk og sannhet blir servert uten at vi trenger å å bruke tide på å tenke, og vi kan spille så mye virkelighets erstattende dataspill vi bare vil. Toleranse blir oppnådd ved å fjerne mangfold og forskjeller, ikke ved å lære å tolerere forskjeller. Nasjoners unike kultur, språk, religion og utseende (mangfold) vil homogeniseres. Og folk vil feire denne eliminering av mangfold som en sier for «ofrene” over patriarkiet. Det vil bli forbudt å fiske, jakte, dyrke, drikke fra elver eller samle regnvann. Disse visjonene beskriver fremtidige folk som ikke vil bo i byene og må dermed klare seg selv bortvist til villmarken.

Alt dette for å gi oss et enklere og tryggere liv. En inkluderende og tolerant hverdag. For å gjøre ting effektivt og bærekraftig. For å redde jorden fra menneskers synder og solstråler. 

WEFs visjon

Man kan selvsagt lese om The Great Reset og den fjerde industrielle revolusjon på nettsiden deres eller i bøkene til Klaus Schwab, og dermed få en bedre forståelse av WEFs visjon for fremtiden.[1][2][3][4][5][6]

Jeg vil her bare fokusere på en ting: “Du eier ingenting og er lykkelig”. 

Dette blir spesifisert av WEF i detalj. Og med ingenting så menes ingenting. Selv ikke tannbørste eller truse. Alt vil være tilgjengelig “gratis” eller ved leie. Eller som de sier: “alle produkter vil ha blitt tjenester”.

Men hvem som leier ut eller hvem som kontrollerer tjenester-systemet som gjør alt tilgjengelig blir ikke nevnt med et ord. Når absolutt alt er i andres hender, inklusiv tannbørste og truse, er maktmisbruk uungåelig. Når absolutt alt eies av noen svært få får de absolutt kontroll. Og lydighet er enste veien til mat, bolig, klær og tannbørster.

De små grå

Når noen sier de vil (og kan!) eliminere sult, krig og urettferdighet burde man spørre hvordan – før man applauderer og kaster penger etter dem.

De grådige, de korrupte og de kriminelle vil selvsagt ikke fortelle at de har tenkt å ta alle eiendommene dine, alle rettighetene dine, gjøre deg kronisk syk og programmere pengene til å kun brukes på hva de sier de skal brukes på.

De vil pakke denne syke planen inn i glanspapir, si det er felleskapets beste og kalle det grønt og bærekraftig. 

Digitalisering og Transhumanisme

Når man leser seg gjennom nettsiden til WEF, ser på foredrag av Klaus eller Yuval Noah Harari ser man fort en rød tråd. De snakker fryktelig mye om digitalisering av oss selv og vår hverdag, og hvor fantastisk dette er. Om alle mulighetene det gir. 

Kunstig intelligens, algoritmer, metaverse og mikrochiper i alt og alle. Teknologien skal gjøre oss udødelige og til guder. Og de som ikke er villige til å være med på denne evolusjon vil bli medisinert og gitt en kunstig virkelighet til de dør ut.

WEF har en fanatisk tro på at “digital” betyr: smartere, raskere og bedre.

Integrering med maskin blir framstilt som utopia og den eneste redning.

De ser på mennesker som bare et resultat av elektriske impulser i hjernen. En sum av minne og erfaring. Og tror derfor de kan leve evig med å overføre en kopi av hjernen til en digital enhet. Digital Sapiens.

Veldig mange statsledere dyrker Klaus Schwab, så det er viktig å stette seg inn hvilke tanker han og rådgiveren hans har om fremtiden.(Del 3)

Sinna fremtid

Noen dager etter Klaus Schwab ga ut boken “Covid-19: The Great Reset”  har han en promotering tour, hvor han gjør intervjuer om boken, om covid og om The great reset. I et intervju med CNBC forklarer Klaus at vi må forberede oss på en mer sinna verden, på grunn av ting som restriksjoner og arbeidsledighet grunnet covid.

Vi må forberede oss, ikke prøve å unngå det. Fordi han ser få løsninger, utenom at fremtiden er helt avhengig av the great reset. Han sier videre at dette problemet med en sint befolking må diskuteres av: “Stakeholders of this global system”.[7]

Senere i 2020 snakker Klaus til Bejing Forum, hvor han takker Kinas ledere for deres fantastiske håndtering av pandemien. Det vil si ha takker for total undertrykkelse, tvang og voldsbruk. Han bruker resten av tiden på å snakke om hvorfor The Great Reset er absolutt nødvendig og at pandemien gir en gylden mulighet.[8]

Rike og dekadente Bond-skurker

DnBs Kjerstin Braathen snakker i i 2022 i Davos forumet: “Omstilling gjennom tillit”. Der beskriver hun fremtiden slik: “Vi må akseptere at det vil være noe smerte i prosessen. Tempoet vi trenger vil åpne opp for feiltrinn. Det vil åpne for mangel på energi, det vil skape inflasjonspress. Og kanskje vi må begynne å snakke om det, at smerten faktisk er verdt det, for hvis vi ikke gjør det, er det ingen business case, det er ingen økonomi, det er ingen velferd”.[9]

Kjerstin Braathen, DNB, på World Economic Forum

Når hun sier “vi” så mener hun oss skattebetalerne, ikke de rike og mektige i Davos-kartellet. Mens vi må tåle mer smerter og undertrykkelse, og spise insekter for å gjennomføre det grønne skiftet vil de bli rikere og mektigere. Oss og dem. Det vil bli en ny milliardær hver 30. time for hver million mennesker som går inn i ekstrem fattigdom.[10] (Ja denne prosessen vil skape smerte og sinne.)

Et morsomt eksempel er forslagene i USA og EU om å frita privatfly for drivstoffskatter. For det er vel for belastende for alle de som ikke får privatflykostnader dekket av skattebetalerne, og summerer opp hva elitens filantropi egentlig er.[11][12]

Vaksinepass og sosial kreditt

Hvordan har denne kabal av jordens frelsere tenkt å realisere disse visjoner?

Handlingsplanen er allerede blitt enig om og utføres nå. 

Og hoved premisset er: Krise. Uten kriser vil ikke planen være mulig å gjennomføre. Helsekrise, energikrise, inflasjonskrise, transportkrise, matkrise og den alltid pålitelige krigskrise. 

Kriser skaper frykt, og frykt gjør oss irrasjonelle. Men det viktigste med kriser er at man kan tilby løsninger og en vei ut. Akkurat som Klaus sier i sine intervjuer.

Og selvom de snakker varmt om visjonene som løsning er det mer konkrete tiltak som realiserer visjonene: 

Universal Digital ID. Som vil integrere nasjonalt pass, førerkort, vaksinestatus, journal, rulleblad, pronomen, legning, politisk syn og sosial kreditt karakter. Dette vaksinerpasset vil gi deg beskjed om du kan forlate bolig, hva du kan handle eller om du kan handle. Rudimentære pass blir allerede brukt flere steder på jorden, til å avgjøre hvem som får mat eller bensin.

Sosial kreditt. Ved et slikt universalt ID pass kan man rangere folk. Gi dem karakter etter hvor lite karbonfotavtrykk de har, eller hvor lite strøm de bruker og generelt hvor politisk korrekte og gode borgere de er. Dette poengsystemet vil også reflektere om du sier noe som ikke er “fakta” eller om du ikke støtter siste ting alle skal støtte. Karakteren vil avgjøre hva du kan gjøre, hva du kan spise, og hvor du må oppholde deg.

Programmerbar Digital Valuta. Gjennom å gjøre verden kontantløs blir alle transaksjoner digitale. Denne digitale valuta kan bli programmert. Det vil si at du ikke kan kjøpe hva du vil når du vil, fordi pengene er “øremerket”. Dette vil hjelpe deg i å ikke kjøpe usunn mat eller kjøpe noe istedenfor å betale strømregningen.

Hver enste detalj i livene våre vil bli overvåket, kontrollert og evaluert. Vår livsstil og livskvalitet vil bli avgjort av algoritmer og kunstig intelligens.

Disse tre mekanismer vil bli integrert, og “snakke sammen”, og er nok til å realisere WEFs visjon for fremtiden, hvis vi går med på det.

Denne utopiske nye verdensorden er kun mulig hvis vi frivillig går med på det.

Agenda 2030

Det er noen få som fremdeles tror Agenda 2030 er en konspirasjonsteori. Og for dem anbefaler jeg å lese Erna Solbergs tale [13], gå inn på regjeringen.no [14] eller norden.org [15].

PM Solberg stops at the SDG “bull’s eye” together with the President of the Norwegian Sports Federation.

WEF og FN har et strategisk samarbeid om Agenda 2030 [16] og har nylig erklært at de vil akselerere prosessen.[17]

Agenda 2030 er bygget på en FN resolusjon og dokument fra 2015: «Financing for Development Outcome Document«.[18] Agendaen er en videreføring av Agenda21, og inneholder 169 mål fordelt i 17 Bærekraftsmål. Norge er forpliktet til denne agenda uten at folket har en stemme. Bærekraftsmålene er fremstilt fargerikt på den best mulige og mest optimistiske måten til å overtale oss om hvor fantastisk denne agendaen er. 

Bærekraftsmålene, med oversettelse

Mål 1: Utrydde fattigdom.

Oversettelse: Gjøre alle like fattige.

Omfordeling av smulene. Sentraliserte banker, IMF, Verdensbanken og programmerbar digital valuta.

Mål 2: Utrydde sult.

Oversettelse: Syntetisk mat.

Genmodifisert mat. Laboratoriedyrket mat, laget av syntetiske versjoner av det kroppen trenger.

Mål 3: God helse og livskvalitet.

Oversettelse: Piller og vaksiner.

Tvungen massevaksinasjon. Abonnement på immunforsvar. Codex Alimentarius. Antidepressiva og dataspill.

Mål 4: God utdanning.

Oversettelse: Propaganda.

FN-propaganda. Forsterket selvkorrigering. Total politisk korrekthet. Hjernevasking gjennom obligatorisk opplæring fra vugge til grav. Eliminering av selvstendig tankegang.

Mål 5: Likestilling mellom kjønn.

Oversettelse: Eliminere kjønn.

Utrydde ordene: Mann, Kvinne, Mor, Far og fjerne tradisjonell familiestruktur.

Mål 6: Rent vann og gode sanitærforhold.

Oversettelse: Vanntilsetninger.

Alle vannkilder eies av megaselskaper eller stater, og blir tilsatt ting som bare er bra for oss. 

Mål 7: Ren energi for alle.

Oversettelse: Energirasjonering.

Giftige batterier og solpaneler, og andre naturødeleggende energikilder. Redusere vannkraft og atomkraft. Smart rutenett, smarte målere på alt, topppriser og maksgrenser og rasjonering.

Mål 8: Anstendig arbeid og økonomisk vekst.

Oversettelse: Slaveri.

Utryddelse av alle selvstending næringsdrivende. Innføre borgerlønn som kompenserer den lave lønn fra ansiktsløse megaselskaper. Totalt 100% skatt og avgifter.

Mål 9: Industri, innovasjon og infrastruktur.

Oversettelse: Mega selskaper og megabyer.

Immunitet for megaselskaper og rettigheter til all intellektuell eiendom. Bygge megabyer og innføre supersentralisering. Bompenger hver 100 meter, dårlig kollektivtransport, reise restriksjoner.

Mål 10: Redusere ulikhet i og mellom land.

Oversettelse: Utrydde mangfold og forskjeller.

Globalisering og internasjonale avtaler. Eliminering av grenser og kulturer. Ett verdensspråk, en verdenskultur, en verdensreligion.

Mål 11: Bærekraftige byer og lokalsamfunn.

Oversettelse: Total overvåking og avhengighet.

Tvinge alle inn i byer, for å beskytte naturen. Eliminere hus, bygge mikro leiligheter og pods. Megabyer med total overvåking og registrering i hver eneste dør. Ingen mulighet til å dyrke selv eller være uavhenging.

Mål 12: Ansvarlig forbruk og produksjon.

Oversettelse: Mangler og rasjonering.

Tvunget innstramning. Kvoter, mangler og oppfordring til tysting. Sosial kreditt.

Mål 13: Stoppe klimaendringene 

Oversettelse: Mindre grønt, mer skatter, avgifter og kontroll.

Karbonavgifter/kreditter, miljøfotavtrykk skatter, redusere sollys med å blokkere den i eller utenfor atmosfæren. Asfalt tilværelse ved å redusere co2 og dermed redusere alt grønt på jorden. 

Mål 14: Livet i Havet.

Oversettelse: Autoritær kontroll over alle hav.

Miljørestriksjoner, inkludert mineralrettigheter fra havbunnen. Privat fiske blir forbudt.

Mål 15: Livet på land.

Oversettelse: Autoritær kontroll over alt land.

Flere miljørestriksjoner, mer kontrollerende ressurser og mineralrettigheter. Begrenset tilgang til naturen og jakt vil bli forbudt.

Mål 16: Fred, rettferdighet og velfungerende institusjoner.

Oversettelse: Evig krig, omdefinering av menneskerettighetene og større bistandsbudsjett.

Politistat og FNs evige «fredsbevarende» oppdrag. Institutter, stiftelser og organisasjoner som støtter agendaen vil få stadig større del av bistandsbudsjettet. Skape kriser for å så gripe inn og “redde” situasjonen.

Mål 17: Samarbeid for å nå målene.

Oversettelse: En ny verdensorden.

Fjern nasjonal suverenitet over hele verden, fremme globalisme under en «autoritet» og oppblåst, orwellsk byråkrati ledet av FN, WHO, WTO, IMF, WEF og World Bank. En god blanding av plutokrati, teknokrati og kommunisme.

WEF Eksperter

Les bøker og nettsider, hør på foredrag og lydbøker, se på videoer av taler og intervjuer. Bli eksperter på World Economic Forum og personene/selskapene som eier jorden og styrer våre liv.

“Crisis is the rallying cry of the tyrant” – James Madison

Glenn Richard Bergstø.

Menneskerettsforkjemper

Les de foregående artiklene:

1. Bli bedre kjent med World Economic Forum

2. En håndfull selskaper

3. Personene som er knyttet til milliardærklubben i Davos

Kilder del 4:

[1] www.weforum.org

[2] https://www.docdroid.net/DNG1NMW/klaus-schwab-the-fourth-industrial-revolution-2016-pdf

[3] https://www.docdroid.net/YenSWz1/klaus-schwab-shaping-the-future-of-the-fourth-industrial-revolution-2018-pdf

[4] https://www.docdroid.net/y1nPCUG/klaus-schwab-covid-19-the-great-reset-2020-pdf

[5] https://www.docdroid.net/hUzwXIT/klaus-schwab-stakeholder-capitalism-2021-pdf

[6] https://www.docdroid.com/RDMKOEv/the-great-narrative-pdf

[7] https://www.cnbc.com/video/2020/07/14/wef-founder-must-prepare-for-an-angrier-world.html

[8] www.youtube.com/watch?v=Pt09KMDA2Gc

[9] https://steigan.no/2022/05/kjerstin-braathen-i-dnb-energiomstilling-vil-skape-energiknapphet-og-smerte-men-det-er-verdt-det/

[10] https://www.oxfam.org/en/press-releases/pandemic-creates-new-billionaire-every-30-hours-now-million-people-could-fall

[11] https://www.newsweek.com/republican-tax-bill-gives-private-plane-owners-tax-break-714381

[12] https://oilprice.com/Latest-Energy-News/World-News/The-EU-Proposes-To-Exempt-Private-Jets-From-Fuel-Tax.html

[13] https://www.regjeringen.no/no/dokumentarkiv/regjeringen-solberg/aktuelt-regjeringen-solberg/ud/taler-og-innlegg/imes_taler/2020/mr_covid19/id2742041/

[14] https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/offisielt-fra-statsrad-22.-juni-2021/id2863003/

[15] https://www.norden.org/no/information/generasjon-2030-nordisk-program-agenda-2030

[16] https://www.weforum.org/press/2019/06/world-economic-forum-and-un-sign-strategic-partnership-framework

[17] https://twitter.com/JamesMelville/status/1549741052243988480

[18] https://documents-dds-ny.un.org/doc/UNDOC/GEN/N15/232/22/PDF/N1523222.pdf?OpenElement

Forrige artikkelLavrov er på Blinkens liste over folk å ringe til
Neste artikkelIngen flere lærere i sikte