Regjeringa i Nederland skader matproduksjonen med vilje for å bidra til «The Great Reset»

0
Mark Rutte sammen med Klaus Schwab da Rutte fikk en høy utmerkelse av Atlantic Council

Dokumenter innhentet gjennom en forespørsel om informasjonsfrihet sendt inn av et medlem av det nederlandske representantenes hus avslørte at den nederlandske regjeringa samarbeider med World Economic Forum (WEF)  for å iverksette The Great Reset.

Av: Mary Villareal, Natural News.

Pepijn van Houwelingen, et medlem av det nederlandske representantenes hus, stilte 42 spørsmål som førte til frigivelsen av dokumentene. Dokumentene, som sirkulerte på Twitter, indikerte at den nederlandske regjeringa var involvert i diskusjoner  fokusert på å utforme politikk etter COVID-19  under temaet «The Great Reset».

Disse dokumentene uttrykte også at den nederlandske regjeringens «bidrag til arbeidet med Great Reset spilte en spesielt viktig rolle på WEFs årlige møte.»

Den nederlandske ministeren for utenrikshandel og utviklingssamarbeid Tom De Bruijn ga svar på van Houwelingens spørsmål 10 og 12.

De Bruijns svar inkluderte syv sett med vedlegg bestående av WEF-korrespondanse med: Statsminister Mark Rutte (2016-2021); utenriksminister Koenders, minister Zijlstra og minister Blok (2017 – 2018); minister Ploumen, minister for utenrikshandel og utviklingssamarbeid Kaag og minister De Bruijn (2016-2021); Folkehelse-, velferds- og idrettsminister Schippers og helse- og idrettsminister Bruins (2016-2021); Økonomi- og klimaminister Wiebes og minister for landbruk, natur og matkvalitet Schouten (2019-2021); finansminister Hoekstra (2017-2021); og minister for infrastruktur og vannforvaltning Van Nieuwenhuizen, statssekretær Van Veldhoven og statssekretær Van Weyenberg (2019-2021).

Nederland finansierer knutepunkter for matinnovasjon

I mellomtiden sa det ledende europeiske matinnovasjonssenteret Foodvalley i en artikkel at Nederland er stolt av å være vertskap for Global Coordination Secretariat (GCS) for det verdensomspennende nettverket av matinnovasjonsknutepunkter.

«Det var flott å ha støtte for initiativet fra Foodvalley-medlemmene Mengniu Dairy, DSM og Unilever denne uken på den elektroniske WEF Davos-panelsesjonen om transformasjon av matsystemer,» sa den nederlandske statsministeren Mark Rutte i januar.

(Mark Rutte har vært knyttet til den multinasjonale giganten Unilever i hele sitt yrkesliv.. o.a.)

Mer enn 20 organisasjoner jobber allerede sammen som Food Innovation Hubs i Colombia, India, Europa, Sørøst-Asia og flere andre land i Afrika. Bill og Melinda Gates Foundation har også gitt flerårig støtte til utviklingen av et matinnovasjonssenter i India. Flere partnere i privat og offentlig sektor har forpliktet naturressurser for å støtte utviklingen av knutepunktene i forskjellige regioner.

Det Foodvalley imidlertid ikke nevnte er at Nederland planlegger å finansiere de nevnte knutepunktene. (Relevant:  Husdyrprodusenter nå bare DAGER unna å gå tom for dyrefôr på grunn av forstyrrelser i forsyningskjeden .)

Den klarte heller ikke å nevne at initiativet har «spesiell oppmerksomhet for utvikling og implementering av nøkkelaktiverende teknologier.» Dette inkluderte digitalisering, kunstig intelligens, tingenes internett, bioteknologi og mikro- og nanoteknologi i landbruksnæringen.

Den nederlandske regjeringa skrev også et brev til WEF «på vegne av de nederlandske ministrene for økonomi og klimapolitikk og landbruk, natur og matkvalitet sammen med Regional Food Agency Oost NL» før den offisielle signeringa av intensjonsavtalen.

«Vi har stor tro på at etablering av GCS i Nederland vil være gjensidig fordelaktig og et bevis på stor fordel for effektiviteten og virkningen av det globale nettverket av matinnovasjonsknutepunkter,» heter det i brevet.

Denne intensjonsavtalen ble signert av den nederlandske økonomi- og klimaminister Eric Weibes i desember 2020, og av WEF 5. januar 2021.

Andre ting som er sitert i brevet inkluderer den nederlandske innovasjons- og landbrukspolitikken, som er veldig i tråd med temaene som WEF anser som avgjørende for forvandling av matsystemet.

Intensjonsavtalen sa også at resultatet for begge deltakerne ville inkludere etableringen av WEF GCS i Nederland. I mai 2021 bevilget Wiebes WEF-midler på 651 000 EUR (652 419 USD) for å etablere og utvikle GCS i Nederland.

Nederlandske bønder lider på grunn av Nederland-WEF-samarbeid

Ved å følge anbefalingene fra WEF og gå gjennom den foreslåtte nitrogenpolitikken for å nå målene for klimagassutslipp, vil Nederland måtte kutte antallet husdyr med 30 prosent, noe som vil ramme bøndene hardt i enkelte provinser.

Siden nitrogen er merket som en forurensing, brukes det som et lokkemiddel av WEF for å sette bøndene ut av drift og ta kontroll over matforsyningen. (Relatert:  Prisstigninger på gjødsel fører til skyhøye matvarepriser og global mangel .)

Med den nederlandske regjeringa som følger anbefalingene fra WEF, innser bønder og lastebilsjåfører at globalistene prøver å ta landet deres og kontrollere matforsyninga. Og de som kontrollerer matforsyninga kontrollerer befolkningen fullstendig, sa Michael Yon, en krigskorrespondent for tida på bakken i Nederland for å dekke bondeprotestene.

Nederlandske bønder vet at hvis de taper, vil de også miste levebrødet, og konsekvensene av tapene deres vil merkes i mange generasjoner.

«Bøndene reiser seg. De vet at de kommer til å bli satt ut av drift … noe som vil bringe hele Europa på kne, sa Yon.

Besøk  FoodSupply.news for mer informasjon om hvordan WEF planlegger å kontrollere matforsyningen.


Denne artikkelen er oversatt fra Documents reveal Dutch government is colluding with WEF to collapse the food supply and unleash the Great Reset

Les om bondeopprøret i Nederland

Les om The Great Reset

Forrige artikkelHvem tar ansvaret for koronaovergrepene mot barn og unge?
Neste artikkelHelseforetakene og SAS-streiken
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.