Over 120 000 Hunter Biden-e-poster lastet opp til søkbar database

0

14. oktober 2020 publiserte New York Post en artikkel om Hunter Bidens eposter, som stammet fra hans laptop. Pcen ble glemt igjen av Hunter Biden på en reperasjonsbutikk i Delaware. En av epostene viste en rådgiver for Burisma som takket Hunter for at han hadde blitt introdusert til faren hans. Nyheten kom samtidig med innspurten i presidentvalget mellom Donald Trump og Joe Biden.

Les: Hunter Bidens laptop – hva dreier det seg om?

En tidligere Trump-ansatt i Det hvite hus har lastet opp mer enn 120 000 e -poster funnet på Hunter Bidens forlatte bærbare datamaskin til en søkbar database denne uka, som kan finnes på nettstedet (som lastes sakte inn): BidenLaptopEmails.com. I tillegg til å søke, kan besøkende laste ned e-postene også.

E-postene ble opprettet av tidligere Peter Navarro-assistent Garrett Ziegler, som jobbet i Trump-administrasjonens Office of Trade and Manufacturing Policy, og inneholder beryktede hits som «10 for the big guy», der Hunter Bidens forretningspartner James Gillar foreslo at han burde holde 10% av en multi-million-dollar avtale med kineserne. Ziegler la ut e-postene gjennom sin organisasjon, Marco Polo .

En annen e-post i databasen, tidligere publisert av DailyMail.com, viser Hunter som beskriver en ekstraordinær tilsynelatende quid pro quo med en meksikansk milliardærs sønn, skisserer hvordan han fikk ham inn i Det hvite hus og innvielsen, og takker ham for besøket til villaen hans.

Marco Polo

Garrett Ziegler har altså lagt epostene ut på sitt Marco Polo-nettsted. Der er det mulig å søke i epostene fra dette punktet: Biden Laptop Emails.

Den korrupte Hunter Biden og norske medier

Hvorfor er norske medier tause om skandalen til familien Biden?

Hunter Bidens pc ble overlatt til FBI, og en god del av innholdet fra den er blitt lekket. FBI foretok seg ingenting, og er derfor under sterk kritikk for å ha beskyttet Biden. Epostene til Joe Bidens sønn avslører svært mye.

Saka var førstesideoppslaget på New York Posts papirutgave onsdag 14. oktober og ble publisert kl. 11.00 norsk tid denne dagen. I USA var dette det store samtaleemnet, men det tok 14 timer før NTB i det hele tatt skrev om den. Dette bemerker George Gooding i en artikkel i Nettavisen.

15. oktober skrev NTB:

Også eksperter sier at påstandene er usanne, og det er blitt stilt spørsmål til opphavet deres.

Gooding prøvde å få svar på hvilke eksperter de viste til og hvordan de hadde konkludert med at påstandene var usanne. Det fikk han ikke noe svar på.

16. oktober skrev så NTB en ny sak der det het:

Det finnes ingen dokumentasjon for påstandene, og Biden avviser dem.

Problemet for NTB, som Gooding peker på, er at bevisene finnes og at kilden ikke er noe mer mystisk enn at de stammer fra Hunter Bidens egen pc som han hadde satt igjen hos en pc-reparatør. Pcen ble beslaglagt av FBI, og det er derfra lekkasjen er kommet. Biden-familien har da heller ikke forsøkt å benekte dette.

Dette stiller NTB og deres eiere i et svært merkelig lys, påpeker Gooding. De ikke bare undertrykker en stor nyhetssak, men de vrir den også på en måte som er svært tvilsom.

Dokumentasjon i Ukraina knytter Hunter og Joe Biden direkte til korrupsjonsskandalen

På en pressekonferanse i Kiev i Ukraina 29. desember 2020 ble det lagt fram nytt materiale som knytter Hunter og Joe Biden direkte til den store korrupsjonsskandalen der. Dette er presentert i en video her. Arrangørene skriver i følgeskrivet til videoen:

Vi har lagt fram bevis for uttaket av millioner av dollar stjålet fra det ukrainske folket med deres etterfølgende overføring til regnskapet til selskapet som tilhører Biden-familien. På en av de første pressekonferansene for rundt ett år siden viste vi banktransaksjoner for hundretusenvis av dollar til familien til den tidligere amerikanske visepresident Joe Biden, nemlig til sønnen Robert Hunter Biden. Sistnevnte var medlem av styret i det beryktede gassproduksjonsselskapet Burisma. Burisma tilhører den flyktede ministeren fra Janukovitsj-perioden Mykola Zlochevsky. Innlemmingen av Biden i Burisma-ledelsen og betaling for hans tjenester er ikke annet enn et politisk cover som beskyttet Zlochevsky fra den ukrainske straffeloven.

Her er en omfattende presentasjon av skandalen fra noe som kaller seg Nabu-leaks.

Hvordan en ukrainsk milliardær finansierte Hunter Biden, president Zelenskij og nynazistenes Azov-bataljon

Den virkelige personen som var velgjøreren til, og sjefen for, visepresident Joe Bidens sønn, Hunter Biden, i det ukrainske gasselskapet Burisma Holdings, var ikke administrerende direktør i Burisma Holdings, Mykola Zlochevsky, men det var i stedet Ihor Kolomoysky , som var en del av den nylig installerte ukrainske regjeringen, som Obama-administrasjonen selv faktisk nettopp hadde  innsatt i Ukraina , i det sjefen for det «private CIA»-firmaet Stratfor korrekt kalte  «det mest åpenbare kuppet i historien.» Dette skriver Great Game India, og fortsetter:

Kort tid etter Obama-administrasjonens ukrainske kupp, ble Kolomoysky, som støttet Janukovitsjs styrte,  utnevnt til guvernør i Dnepropetrovsk, Ukraina. Hunter Biden, som var uten erfaring i bransjen eller regionen, skulle snart bli med i Kolomoyskys Burisma Holdings den 12. mai 2014 .

En  studie fra 2012 av Burisma Holdings  utført i Ukraina av AntiCorruption Action Center (ANTAC), en undersøkende ideell organisasjon finansiert av den amerikanske milliardæren  George Soros og det amerikanske utenriksdepartementet, fant at den sanne eieren av Burisma Holdings var ingen ringere enn ukrainsk milliardær, oligarken Ihor Kolomoysky.

Det var den samme Kolomoysky som gjennom sitt

TV-nettverk,  1+1 Media Group , et av de største mediekonglomeratene i Ukraina. Zelensky oppnådde nasjonal berømmelse som portretterte en president på en populær TV-sitcom kalt  Servant of the People , som ble sendt på en kanal eid av Kolmoysky.

I 2019 ga Kolmoyskys mediekanaler et stort løft til Zelenskys presidentkampanje, mens Kolmoysky til og med  sørget for sikkerhet, advokater og kjøretøy  for Zelensky under kampanjen hans. Kolmoyskys livvakt og advokat fulgte Zelensky på kampanjeturneen da Zelensky ble kjørt rundt i en Range Rover eid av et av Kolmoyskys selskaper.

Pandora Papers viste at den ukrainske presidenten Volodymyr Zelensky og hans TV-produksjonspartnere var  begunstigede av et nett av offshorefirmaer  opprettet i 2012, samme år som Zelenskys produksjonsselskap inngikk en avtale med Kolomoyskys mediekonsern, som angivelig mottok 41 millioner dollar i midler fra Kolomoyskys Privatbank.

Hunter Biden og biolaboratoriene i Ukraina

Hunter Biden hjalp til med å sikre millioner i finansiering for amerikansk entreprenør i Ukraina som spesialiserer seg på dødelig patogenforskning, avslører e-postene på Hunter Bidens laptop.

Dette skriver nettavisa Mail OnlineDe fortsetter:

Den russiske regjeringa holdt en pressekonferanse torsdag hvor de hevdet at Hunter Biden hjalp til med å finansiere et amerikansk militært forskningsprogram for «biovåpen» i Ukraina.

Imidlertid ble påstandene stemplet som et frekt propagandatriks for å rettferdiggjøre president Vladimir Putins invasjon av Ukraina og skape uenighet i USA.

Men e-poster og korrespondanse innhentet av DailyMail.com fra Hunters forlatte bærbare datamaskin viser at påstandene godt kan være sanne.

E-postene viser at Hunter hjalp til med å sikre millioner av dollar i midler til Metabiota, en kontraktør for forsvarsdepartementet som spesialiserer seg på forskning på pandemi-forårsakende sykdommer.

Han introduserte også Metabiota for et angivelig korrupt ukrainsk gassfirma, Burisma, for et «vitenskapelig prosjekt» som involverer laboratorier på høyt biosikkerhetsnivå i Ukraina.

Presidentens sønn og hans kolleger investerte 500 000 dollar i Metabiota gjennom firmaet Rosemont Seneca Technology Partners.

De samlet inn flere millioner dollar i finansiering for selskapet fra investeringsgiganter inkludert Goldman Sachs.

Medienes håndtering

Til tross for de manglende bevisene for at nyheten om laptoppen var russisk desinformasjon ble disse påstandende hyppig sirkulert i store amerikanske medier. Glen Greenwald kommenterer:

Svært få nevnte det avgjørende forbeholdet som etterretningstjenestemennene selv understreket: nemlig at de ikke hadde noen bevis i det hele tatt for å bekrefte denne påstanden. I stedet, som jeg bemerket i september i fjor, begynte «så godt som alle medier – CNN, NBC News, PBS, Huffington Post, The Intercept og for mange andre til å telle – å fullstendig ignorere innholdet i rapporteringa og i stedet spre løgnen om og om igjen at disse dokumentene var et biprodukt av russisk desinformasjon.

Steigan.no’s Ivar Austbø kritiserte norske mediers håndtering av saken i en artikkel en uke etter at saken ble kjent:

«En datamaskin med eposter og bilder foreligger med Hunter Bidens navn knyttet til seg. Det er bekreftet at FBI har datamaskinen i sin varetekt. Medier har bekreftet at eposter er ekte fra folk som var med i samtalene der. En tidligere forretningspartner av Hunter Biden bekrefter at Joe Biden har en viktig rolle i Hunter Bidens virksomheter. Men for flere såkalt store nyhetsmedier i Norge er dette ikke å regne som nok belegg til å ta saken på alvor…

NTB, VG, til og med statsfinansierte NRK, har fra starten av skandalen oppført seg som Joe Biden og demokratenes krisehåndteringsteam…

Amerikanske og norske medier avfeiet i utgangspunktet nyheten som russisk propaganda, selv om det ikke forelå beviser for at det var det. Men korrupsjonsanklagene mot Hunter og Joe Biden forsvinner ikke, og nå begynner de store informasjonsmengdene som finnes på Hunter Bidens laptop også å bli tilgjengelige for enhver med tilgang til internett.

Vi gjentar vår påstand om at denne saka ikke forsvinner, uansett hvor mye Biden-vennlige medier prøver å begrave den under store mengder med spinn.

Les mer om Hunter Biden på steigan.no.

Forrige artikkelRødt har sviktet
Neste artikkelHva mener egentlig Rødt om EØS og norsk sjølstyre?